Parhaat kesämuistot

Ensimmäinen kesäni Paulan työtehtävissä sisälsi kirjon erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Työ on vienyt minua jännittäviin paikkoihin ympäri Suomen. Näin syksyn tullen on hyvä hetki pysähtyä muistelemaan kesän tapahtumia.

Olen ollut Paulan työtehtävissä nyt neljän kuukauden verran ja aika on mennyt hurjaa vauhtia. Ennen pestin alkamista odotukseni olivat korkealla, mutta jo ensimmäisen kuukauden aikana minusta tuntui siltä, että nuo kaikki odotukset olivat ylittyneet. Vaikka työ pitää minut erittäin kiireisenä, ja välillä vuorokauden tunnit eivät tunnu riittävän kaikkeen, mitä haluaisin Paulana tehdä, olen jokaisesta päivästä todella kiitollinen.

Muistellaan nyt siis vielä kerran mennyttä kesää ja sen ihania tapahtumia kuvien avulla.

Tämä kuva on otettu hetki ennen, kun astelin uutena Paulana lehdistön eteen 5.6.2015. Muistan vieläkin tuon hetken odottavan jännityksen.

Tilaisuudessa oli läsnä lehdistön lisäksi myös perheenjäseniäni sekä aikaisempia Pauloja. Alhaalla kuvassa vasemmalta 16. Paula Anni Tarhonen, minä, 18. Paula Noora Ylikoski sekä 12. Paula Taru Marjamaa.

Ensimmäinen julkinen esiintyminen Paulana tapahtui 6.6.2015 Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -konsertissa Helsingin Olympiastadionilla.

Pääsin välittämään konsertin backstagen tunnelmaa Paulan ystäville ja nauttimaan myös itse konsertista. 

Yksi jännittävimpiä hetkiä oli varmasti ensimmäinen suora haastattelu Radio Suomipopin viikonlopussa.

Lapsuudenystäväni Laura "Puhelintyttö" Ollila otti minut sunnuntain lähetykseen studiovieraakseen ja kyllä meitä molempia jännitti, miten tässä tulee käymään. Loppupeleissä haastattelu meni erittäin hyvin!

Yksi kauneimmista paikoista, joissa olen vieraillut, on ehdottomasti Taidekeskus Salmela Mäntyharjulla. Kanssani kuvassa toiminnanjohtaja Tuomas Hoikkala joka on myös taitava saksofonisti.

Kävin kesän aikana vierailemassa monissa kahviloissa. Muumi Pannarikahvila löytyy Kuopiosta, jossa voi kahvitella vaikkapa Muumimamman kanssa! 

Yksi mieleenpainuvimmista kohtaamisista sattui Oriveden Cafe HerkkuhetkessäVierailuni aikana minut yllätti herra, joka saapui kahvilaan mukanaan kuva, jossa ensimmäinen Paula, Sinikka Kekki, tarjoilee hänelle kahvia kuparipannusta 65 vuotta sitten. Otimme tietysti uuden, päivitetyn kuvan tarjoiluhetkestä. 

Rovaniemen Choco Deli on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka, etenkin suklaan ja leivosten ystäville. 

Kittilän suloinen Cafe Soma oli pohjoisin kahvila, jossa pääsin kesän aikana vierailemaan. 

Visavuoren museokahvila oli historiallinen ja mielenkiintoinen sekä uskomattoman kaunis vierailukohde. Tiestikö, että Sääksmäkeä pidetään Paulatyttöjen synnyinseutuna

Paulig ja Paula ottivat kesän aikana osaa useampaan golftapahtumaan. 

Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen hyväntekeväisyysgolf Kime4kids pelattiin Siilinjärvellä heinäkuussa. Paikalle saapui myös monia jääkiekkotähtiä. 

Pickala Golfin viheriöllä pelattiin Ronald McDonald Lastentalosäätiön hyväntekeväisyysgolf jo 19. kertaa. Oli ilo olla mukana tärkeän asian puolesta!

Festarit ovat kivoja kesän tapahtumia. Käy lukemassa Pori Jazzin tunnelmista lisää blogissani

Helsingin Suvilahden kaupunkifestivaali Flow, on minulle ehdottomasti kesän kohokohta, josta on hyvä aloittaa laskeutuminen syksyn tunnelmaan. 

Innolla odotan, mitä loppuvuosi tuokaan tullessaan? Pidän teidät ajantasalla tapahtumista täällä blogissani ja tietysti Instagramin puolella.

Ihanaa alkanutta syksyä ystäväiseni!

 

Toivottaa,

Maija

Pauligin 19. Paula