Error message

(#803) Some of the aliases you requested do not exist: pauligcafe

Paulig ottaa vastaan vierailuryhmiä paahtimollaan Helsingin Vuosaaressa. Vierailu kestää n. 2 tuntia ja ryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä. Käsittelemme kirjallisia vierailuhakemuksia kahdesti vuodessa.

Vierailupyyntöjä voi esittää allaolevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vierailut@paulig.fi . Otamme valittuihin ryhmänvetäjiin henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kerrotko selkeästi vierailulle haluavan ryhmän nimen, henkilömäärän sekä halutun vierailuajankohdan mahdollisimman tarkasti viikko- tai kuukausitasolla.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Saamme runsaasti tukipyyntöjä ja käsittelemme hakemukset kootusti kuukausittain. Lapset ja nuoret ovat yhteiskunnallisten hankkeidemme tärkein kohderyhmä ja teemme pitkäjänteistä vastuullisuustyötä sovittujen yhteistyöhankkeidemme kautta. Olemme esimerkiksi olleet perustajalahjoittajana vuonna 2018 avatussa Uudessa lastensairaalassa, tuemme SOS-Lapsikylän toimintaa ja kannustamme nuoria oppimaan yhteiskunnan, talouden ja työelämän taitoja Yrityskylä-yhteistyön ja muiden oppilaitosyhteistöiden kautta.

Olemme mielellämme mukana hyvissä hankkeissa ja otamme teihin yhteyttä, mikäli päätämme tarttua yhteistyöehdotukseenne tai vastata myönteisesti lahjoituspyyntöönne. Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Ladattavan tiedoston koko voi olla maksimissaan 10Mb

REKLAMAATIO

Paulig haluaa tarjota parhaita makuja nautinnollisiin hetkiin. Jos olet tyytymätön ostamaasi Pauligin tuotteeseen, voit reklamoida tällä yhteydenottolomakkeella.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

:
Ladattavan tiedoston koko voi olla maksimissaan 10Mb

Oletko innostunut ja aikaansaava bloggaaja?

Teemme mielellämme yhteistyötä säännöllisesti päivittyvien ruoka-, lifestyle-, sisustus- ja perheblogien kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden.

Täytä lomake ja hae yhteistyöhön. Olemme yhteydessä sopiviin bloggaajiin.

Aihepiiri

Blogini aihepiiri on pääasiassa

Wrapper
Kiinnostunut

Voit myös soittaa meille
0800 0110

arkisin klo 9-12.30

Tykkää, seuraa ja keskustele