Error message

Unsupported get request. Object with ID 'pauligcafe' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

REKLAMAATIO

Paulig haluaa tarjota parhaita makuja nautinnollisiin hetkiin. Jos olet tyytymätön ostamaasi Pauligin tuotteeseen, voit reklamoida tällä yhteydenottolomakkeella.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

:
Ladattavan tiedoston koko voi olla maksimissaan 10Mb

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Ladattavan tiedoston koko voi olla maksimissaan 10Mb

Saamme runsaasti tukipyyntöjä ja käsittelemme hakemukset kootusti kuukausittain. Lapset ja nuoret ovat yhteiskunnallisten hankkeidemme tärkein kohderyhmä ja teemme pitkäjänteistä vastuullisuustyötä sovittujen yhteistyöhankkeidemme kautta. Olemme esimerkiksi olleet perustajalahjoittajana vuonna 2018 avatussa Uudessa lastensairaalassa sekä tuemme SOS-Lapsikylän toimintaa.

Olemme mielellämme mukana hyvissä hankkeissa ja otamme teihin yhteyttä, mikäli päätämme tarttua yhteistyöehdotukseenne tai vastata myönteisesti lahjoituspyyntöönne. Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Pauligin historia ja suomalaisille tutut tuotteet kiinnostavat monia ja saamme runsaasti vierailupyyntöjä. Olemme iloisia kiinnostuksesta ja otamme vastaan vierailuryhmiä paahtimollamme Helsingin Vuosaaressa mahdollisuuksien mukaan. Toistaiseksi paahtimovierailut ovat tauolla vallitsevan maailmantilanteen vuoksi.

Käsittelemme kirjallisia vierailuhakemuksia kahdesti vuodessa (alkuvuodesta ja kesällä). Valitettavasti vierailujen isännöintimahdollisuuksia on rajoitetusti emmekä voi vastata kaikkiin pyyntöihin. Otamme yhteyttä vierailulle valittujen ryhmien yhteyshenkilöihin.

Kerrothan selkeästi vierailulle haluavan ryhmän nimen, henkilömäärän sekä halutun vierailuajankohdan mahdollisimman tarkasti viikko- tai kuukausitasolla.

Vierailu kestää n. 2 tuntia ja ryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Oletko innostunut ja aikaansaava bloggaaja?

Teemme mielellämme yhteistyötä säännöllisesti päivittyvien ruoka-, lifestyle-, sisustus- ja perheblogien kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden.

Täytä lomake ja hae yhteistyöhön. Olemme yhteydessä sopiviin bloggaajiin.

Aihepiiri

Blogini aihepiiri on pääasiassa

Wrapper
Kiinnostunut

Tykkää, seuraa ja keskustele

Back to top