Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertti

Viime perjantaina odotukseni palkittiin, kun pääsin vihdoin esittäytymään kahvikansalle uutena Paulana ja lauantaina minulla oli ensimmäinen julkinen esiintyminen Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertissa Olympiastadionilla. 

Itselleni tuli täysin uutena tietona se, että kun Mannerheimin Lastensuojeluliitto rakennutti Lastenlinnan 1940-luvulla, otti Paulig jo tuolloin osaa talkoisiin pakkaamalla Amerikasta lahjoituksina saamaa kahvia. Koska kahvi oli tuolloin arvokasta, saatiin sen avulla kasaan 1,2 miljoonaa markkaa uutta lastensairaalaa varten.

6.6.2014 Paulig lahjoitti Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle 1,5 miljoonaa euroa uuden Lastensairaalan rakentamiseen.

6.6.2015 pääsin todistamaan Live Aid Uusi Lastensairaala  -konserttia, joka järjestettiin 100% talkoo voimin ja konsertin tuotto meni lyhentämättömänä uudelle lastensairaalalle. Konsertin avulla hankkeelle saatiin kerättyä huikeat, yli 2 miljoonaa euroa.

Konsertin rakentaminen kesti kokonaisen viikon ja Paulig tarjosi talkookahvit tuon koko viikon ajan. Pääsin myös kahvittamaan ensimmäistä kertaa kuparipannusta vapaaehtoisia talkoolaisia jotka tekivät erittäin hienoa työtä!

Itse Konserttipäivänä pääsin kurkistamaan kulissien taakse, kahvittamaan hankkeen avainhenkilöitä, vierailemaan backstagella ja kävin moikkaamassa Pauligin Facebook-kilpailussa konserttilipun voittaneita.

  

Kiitos upeasta konsertista, ihanaa että sain olla mukana!

 

Kesäisin terveisin,

Maija