Iinaroosa Kanth on Pauligin 20. kahvilähettiläs!

”Kahvi maistuu kallioilla”

2019 keväällä kahvilähettilääksi valitun ”Pauligin Inkun” tähän asti ikimuistoisin kahvihetki on ollut, kun hän sai kuulla tulleensa valituksi uudeksi kahvilähettilääksi. ”En pystynyt juomaan kahviani loppuun, aloin vain itkeä ilosta.”

Pauligin kahvilähettiläs Iinaroosa Kanth samoilee mielellään luonnossa. Yksi hänen mielipaikoistaan on Arabianrannan edustalla sijaitsevan Lammassaaren kalliot. Siellä hän istuu ja katsoo merelle. Termospullossa on tietenkin mukana kahvia – mieluiten Kanthin suosikkia, Pauligin Café Sydney -kaupunkikahvia.

”Luonto merkitsee minulle rauhaa ja vapautta. On hienoa lähteä omien ajatustensa kanssa kävelemään ja kuunnella ympäröivää luontoa. Luonnossa kahvikin maistuu erityiseltä. Toisaalta olen hyvin sosiaalinen ihminen, joka rakastaa hassutella – seitsemänhenkinen perheeni, poikaystäväni ja ystäväni ovat minulle kaikki kaikessa”, Kanth kertoo itsestään.

”Hauskuus ja ammattimaisuus eivät mielestäni ole vastakkaisia asioita toisilleen. Omassa työssäni haluan lisätä ihmisten kahvitietoutta ilon kautta. Kuitenkin aina tilanteen mukaan – osaan olla myös vakava”, Kanth sanoo.

Kahvilähettilään työssä hän aikoo sukeltaa kahvin ihmeelliseen maailmaan ja tuoda esiin kahvikulttuuriin liittyviä faktoja omaa persoonaa ja rentoa otetta unohtamatta.

”Minulle on annettu vapaat kädet olla oma itseni. Oma persoonani tulee näkymään vahvasti, sen lupaan.”


Kahvilähettiläs haluaa saada ihmiset hymyilemään

Kanth on Pauligin 20. kahvilähettiläs. Perinteikäs tehtävä elää ajassa ja on muuttunut vuosien saatossa paljon. Pauligin Inkulla on käytössään Sääksmäki-kankaasta valmistettu työasu, johon kuuluvat muun muassa housut ja takki, kietaisumekko sekä korvakorut, jotka ovat suunniteltu yhteistyössä Uhana Designin kanssa.

Pauligin Inkku on tämän päivän kahvimaailman tutkimusmatkailija ja sosiaalisen median sisällöntuottaja. 

”Minusta kahvilähettilään tärkein tehtävä on luoda ihmisille samastuttavia sisältöjä ja saada heidät hymyilemään. Haluan saada ihmiset kiinnostumaan kahvin kiehtovasta ja monipuolisesta maailmasta – edistää kahvin ilosanomaa.”

IINAROOSA KANTH

Työ: Pauligin kahvilähettiläs, ”Pauligin Inkku”
Koulutus: Elintarviketieteiden maisteri
Harrastukset: ”Nuorena pelasin koripalloa, nykyisin harrastan enemmän luonnossa liikkumista ja käyn kuntosalilla. Etsin tällä hetkellä vähän uusia tuulia elämääni harrastusten suhteen. Esimerkiksi cross fit kiinnostaa.”
Motto: ”Food is life”
Lempiruoka: ”äidin makaronilaatikko ja iskän lihapullat”

 

 

Play
Play
MISKAMH X PAULIGIN INKKU
Play
Play
Play
Play

Näin teet Juhla mokka -joulukranssin

Mausteinen omena-kahvikakku

Täytetty leipä | Pan Bagnat à la Mélanie

7 kultaista sääntöä kahvinkeittoon

10 faktaa suomalaisesta kahvikulttuurista

Aurinkoinen mocktail cold brew -kahvista

Ladataan lisää...

Back to top