Stanley Cup -voittaja Kimmo Timonen hyvällä asialla jo kuudennen kerran

Pääsin ensimmäistä kertaa osallistumaan Paulana Kimmo Timosen ja Mika Hämäläisen hyväntekeväisyysgolfturnaukseen – Kime4Kidsiin. Kime4Kids-tapahtuman tuotto luovutettiin lyhentämättömänä Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätautien osastolle jo kuudetta kertaa. Tänä vuonna potti oli ennätykselliset 63 440 euroa. 

Paulat ottavat paljon osaa erilaisiin hyväntekeväisyystapahtumiin ja Kime4Kids on yksi niistä tapahtumista, joissa Paulat ovat joka vuosi olleet mukana. Golfia pelattiin Siilinjärvellä, Tarina Golfin viheriöllä yksilö- ja yrityssarjassa. Pääsin esittämään Kimmolle myös muutaman kysymyksen tapahtumaa ja jääkiekkouran jälkeistä elämää koskien.

Mistä idea tapahtumalle syntyi?

Idea syntyi 6 vuotta sitten Amerikassa, kun pohdiskelin mitä voisin tuoda Amerikasta Suomeen hyvantekeväisyyden saralla. Teemme joukkueen kanssa hyvin paljon hyväntekeväisyyskeikkaa, joten siitä idea lähti liikkeelle.

Onko tulossa jotain vastaavaa tapahtumaa tulevaisuudessa?

Kime4Kids-tapahtumaa jatketaan vuosilla eteenpäin, sillä se on saanut Kuopiossa niin hyvän vastaanoton. Tapahtumaa on ollut myös erittäin kiva järjestää.

Mitä suunnitelmia jääkiekkouran jälkeen on näkyvissä?

Suuntaamme perheen kanssa takaisin Philadelphiaan elokuun lopulla ja katsotaan sitten mitä keksitään. Nyt otan varmasti aika rauhallisesti muutaman kuukauden ajan ja vietän perheeni kanssa kunnolla aikaa ensimmäisen kerran kymmeniin vuosiin. Nyt ei siis ole mitään kiirettä löytää mitään.

Kerro vielä mikä on paras kahvihetkesi?

Ilman kahvia ei lähde aamuni käyntiin. Paras kahvihetkeni on, kun saan ensimmäisen kupin käteen aikaisin aamulla ja alan lukemaan aamun uutisia kaikessa rauhassa.

Vaikka Suomea ei aurinkoiset kesäsäät ole tänä vuonna suosineet, päästiin golfia pelaamaan täydellisessä auringonpaisteessa. Voitto ei tässä kilpailussa ollut tärkeintä, vaan kaikki olivat pelaamassa hyvän asian puolesta. Tapahtumassa onkin totuttu näkemään maailmanluokan jääkiekkotähtiä ja tänä vuonna paikalle saapuivat muun muassa Pekka Rinne, Teuvo Teräväinen sekä NHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Tuukka Rask.

Paula oli paikalla perinteisesti kannustamassa pelaajia sekä tarjoamassa Frezzaa väylien välillä. En ihmettele, miksi Kime4Kids on ollut yksi Paulojen mielekkäimmistä tapahtumista!

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula