Espressot

Espresso on italiaa ja tarkoittaa nopeasti, henkilökohtaisesti juuri sinulle valmistettua juomaa. Se on pieni, voimakkaan makuinen kahvijuoma, jota käytetään myös monien espressopohjaisten kahvijuomien, kuten cappuccinon, caffè latten ja mochaccinon valmistukseen. Vaikka espresso tulee Italiasta, ei sinun tarvitse osata italiaa nauttiaksesi siitä. Me hankimme kahvipapumme maailmalta ja teemme niistä makunautintoja Suomessa. Espressoja olemme tehneet jo 1970-luvulta lähtien ja tänään tarjoamme kokonaisen valikoiman. Maista ja löydä omat suosikkisi.

Mitä Espressojen UTZ-sertifikaatti tarkoittaa?
Miten valita sopiva jälkiruokakahvi?
Opi espresson valmistuksen salat Paulig Barista -instituten kurssilla!
Espresso kahvit

Tykkää, seuraa ja keskustele

28.2.2020
Many people will love this. Others will probably laugh. That's OK. Ladies and gentlemen: Juhla mokka from the Finnish coffee giant, pauligfi. Read my new review at theblackcoffeejournal.com—link in bio! #juhlamokka #paulig #coffeecommunity #coffeeblog #coffeeblogger #theblackcoffeejournal
28.2.2020
We had so much fun yesterday cooking a vegan tex mex menu with pauligfi and some fabulous guests. The hit of the day was the puffed tortilla. Did you know that when you cook a tortilla in hot oil it puffs and gets nice and toasty? 🌮 #pauligkokkikoulu #goldandgreen #santamaria
28.2.2020
#pauligkokkikoulu n jälkkäritiimi pisti parastaan!🥳😍 Kaikki ruoka oli super hyvää, mutta etenkin uudesta kaupunkikahvista tehty kahvigranita kahvi-mantelikrokantilla oli nannaa 🤩 FOOD IS LIFE! #paulig #kahvi #coffee #pauligininkku #santamariafinland #risentasuomi #goldandgreen
28.2.2020
Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua. 🤍✨ Luin jonkin aikaa sitten viisas_elama kustantamana ja leenasiitonen_hyvatvibat suomentaman Oprah ja aikamme suuret ajattelijat- teoksen. Kirjassa on paljon upeita keskusteluja joita Oprah on käynyt vieraidensa kanssa. Osittain näin lukijana tuntui siltä, että heistä osasta on varmasti tullut myös ystäviä hänelle. Kirjassa on kymmenen lukua. Ego ja anteeksianto oli itsestäni ehkä ne mielenkiintoisimmat luvut. Sanoisin, että tämä kirja sai ajatukset heräämään. Minulle itselleni vaikeinta on anteeksianto. Olipa kyse sitten itselleen anteeksiantamisesta tai sellaiselle joka on tehnyt minua tai läheistäni kohtaan väärin. Usein kysyn itseltäni, että miksi pitäisi antaa anteeksi. Kirjassa olikin hyvä esimerkki tästä. "Se mikä tapahtui, on mennyttä eikä sitä voi muuttaa. Meidän on hyväksyttävä se ja jatkettava elämää." Se vaatii sen anteeksiantamisen. Mutta entäs jos ei vaan pysty? Pitää jatkaa itsensä tutkiskelua ja koittaa kasvaa ihmisenä. Mitä muuta voi? Tämä kirja herätti niin paljon ajatuksia, että jossain vaiheessa varmasti tulee blogiin jotain postausta yksittäisestä aiheesta. Anteeksiantamisesta olen joskus kirjoittanutkin. Oletko sinä lukenut kirjan tai aiotko lukea? Annatko helposti anteeksi? ✨ ✨kirja saatu kustantajalta pr-lähetyksenä, olen tämän vuoden viisas_elama kirjalähettiläs✨ #viisaselama #viisaselämä #inspiration #ajatuksia #henkisyys #selfhelp #thoughts #thoughtoftheday #kirjabloggaaja #kirjagram #kirjablogit #kirjablogi #kirjavinkki #kirjallisuus #kirjavuosi2020 #kirjagramsuomi #bookphotograph #booksofinstagram #booklover #bookclub #bookstagrammers #bookgram #bookphotography #bookcommunity #instabloggaaja #instablogit #instablogger #instablogitlifestyle #instablogitfinland #vaikuttaja
27.2.2020
✨Kaupallinen yhteistyö goldandgreenfoods ✨ #nyhtislähettiläs projektin tiimoilta pääsin taas osallistumaan pauligfi mjärjestämään kokkausiltaan jossa teemana texmex. Paljon perinteisiä makuja ja uusia twistejä, mm. siemennäkkäristä väsätty nachopelti ja uppopaistettuja ruusukaalinlehtiä. Tälläkin kertaa oli todella hauska ilta ja aivan mielettömät safkat... ja erityisen kivaa kun kerrankin sai rauhassa kuvata ruokia ilman, että kukaan tsiigaa sua kieroon! 😆 #nyhtökaura #nyhtislähettiläs #nyhtökauravaikuttaja #pauligkokkikoulu #texmex #tortilla #cooking #foodporn
27.2.2020
Tunnetko jo jicaman? Eksoottista palkokasvia eli "Meksikon naurista" laitettiin tänään pipsahurmerinta suunnittelemassa vegaanisessa texmex-menussa salaattiin yhdessä avokadon ja veriappelsiinin kanssa 🥑 Jännittäviä makuja! Kurkkaa Storyn puolelta miltä jicama näyttää ja nappaa inspiraatio talven meksikolaistyyliseen ruoanlaittoon. Nyt on tosi mainio hetki texmexille, sillä kyseisen keittiön kulmakivet avokado, lime ja ananas ovat sesongissa koko alkukevään 👌 #pauligkokkikoulu pauligfi risentasuomi santamariafinland #satokausi #eksoottisetkasvikset #texmex #satokausikalenteri
27.2.2020
Now I’m officially old. Mut vähänkö pähee tää Globe Hopen kassi! ❤️#kulinaari pauligfi globehope #foodblogger #recycle #coffee #coffeepackaging #juhlamokka
27.2.2020
Olipa ihana tapahtuma tänään huipussa seurassa! 🌮 Kokattiin vegaaniset texmexit pipsahurmerinta johdolla. Team Tortilla sai vastata mm. fritatuista lätyistä, tsekkaa storyn puolelta kunnon 🤯 Löysin myös ennestään tuntemattoman kasviksen, jicama eli "Meksikon nauris" maistui ihan kesän ekoilta herneiltä. Kotiinviemisinä pari kaktusta ja huippuja herkkuja pauligfi santamariafinland risentasuomi valikoimista 👌 #pauligkokkikoulu #texmex
27.2.2020
Luvassa jotain todella raikasta. Pysy kuulolla. 🌸 . . . #uutuus #paulig #tietystipauligin
Haetaan