Jäljitä kahvisi alkuperä päivämäärän avulla

UTZ Certified on maailmanlaajuinen ja puolueettomasti valvottu sertifiointiohjelma, joka varmistaa ja todentaa vastuullisen tuotantotavan tiloilta lähtien. Ohjelma perustuu vaativaan toimintaohjeistukseen, joka auttaa viljelijöitä kehittymään viljelyn ammattilaisiksi ottaen huomioon ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin.

Pauligin valikoimassa UTZ Certified -vastuullisuussertifioituja kahveja ovat mm. Juhla Mokka Tosi Tumma, Brazil, Paulig kaupunkikahvit ja Paulig Presidentti-kahvit.

Rainforest Alliance ja UTZ ovat yhdistäneet voimansa ja ovat lanseeranneet uuden yhteisen tunnuksen. Kaikki UTZ-sertifioidut tuotteemme muuttuvat asteittain vuosien 2021 ja 2022 aikana Rainforest Alliance -sertifioiduiksi tuotteiksi.

 

 

Jäljitä kahvisi

Valitse ensin tuote. Syötä sitten kahvipaketin takaa löytyvä valmistuspäivämäärä alla olevaan jäljittimeen, niin pääset tutustumaan kahvitiloihin, joilla juuri omaan kahvipakettiisi paahdetut kahvipavut on viljelty. Syötä valmistuspäivämäärä muodossa pp.kk.vvvv eli esimerkiksi 29.04.2020.

Back to top