Cupsolo

Näin puhdistat laitteen

Aika ajoin tulee tarve puhdistaa kapselikeitin. Jos käytät laitettasi joka päivä, suosittelemme puhdistamista noin kerran kuukaudessa. Käytä puhdistamisessa Cupsolo Cleaner-kapseleita Katso tuotteet kapselikeittimen puhdistamiseen.

LAITTEEN PUHDISTUS CUPSOLO CLEANER -KAPSELILLA:

  1. Irrota koneen vesisäiliö ja täytä se vedellä viivaan asti. Aseta säiliö paikoilleen, kytke laite päälle ja tee huuhtelutoiminto.
  2. Aseta puhdistuskapseli koneeseen ja paina kahva tasaisesti alas. Seuraavaksi paina pienen kupin painiketta ja anna pesuveden valua astiaan
  3. Kun pesuliuos on valunut, anna koneen seistä noin 2 min, jotta puhdistusliuos ehtii vaikuttaa putkissa
  4. Paina ison kupin painiketta ja anna lopun pesuliuoksen valua kuppiin.
  5. Avaa ja sulje kahva, jotta kapseli putoaa. Kaada pesuliuos pois.
  6. Aseta tyhjennetty astia takaisin hanan alle ja paina ison napin painiketta vähintään 2 kertaa, jotta pesuliuos huuhtoutuu laitteesta.

Laite on nyt puhdas ja jälleen valmis herkullisten juomien loihtimiseen!

MUIDEN OSIEN PUHDISTUS ERI JUOMIEN VÄLISSÄ:

Puhdista muoviset, irtoavat osat, kuten vesisäiliö, käsin pesemällä. Osia ei saa pestä koneessa. Tyhjennä kapseleiden keräyssäiliö ja pese tippa-astia usein.

Huuhtele laite eri juomien valmistuksen välillä vipu alhaalla. Muista poistaa edellinen juomakapseli ennen huuhtelun tekemistä nostamalla vipu ylös ja painamalla alas.

KUULUTKO JO CUPSOLO CLUBIIN?

Cupsolo Clubissa saat ensimmäisenä tiedon Cupsolo-tuotteista, maistiaisia uutuuksista - ja vain clubilaisille suunnattuja etuja suoraan sähköpostiisi! Liity täällä

Paulig Cupsolo -laitteilla on 2 vuoden takuu, joten säilytäthän myös laitteesi ostokuitin!