Kofeiiniton kahvi! Näin Juhla Mokan ystävänä yksi suurimmista menetyksistä raskausaikana on kahvi. Toisella valmistajalla löytyi kofeiinitonta kahvia, mutta ei se maistu lähellekään Juhla Mokalle. Olen vasta saanut tietää odottavani lasta ja seuraavasta 9 kuukaudesta tulee pitkä ilman hyvää kahvia.
Annika , Vantaa
Tehkää täydellisen äärimmäisen keskinkertainen kahvi. Siis, jossa kaikki "arvot" on keskinkertaisia. Eli paahtoaste 3 ja täyteläisyys, hapokkuus ja aromikkuus kaikki 3 pampulaa. Nykyisestä valikoimasta lähimpänä ovat: Juhla Mokka Luomu, Presidentti Tumma Paahto, Paulig Café Sydney ja Paulig Café New York. En tiedä, kuinka pitkälle tässä keskinkertaistamisessa voi mennä, että pampulat saa keskelle. Jos maailman kahvista on n. 75% arabicaa, n. 25% robustaa ja n. 1% libericaa, niin käytetään sitten tuota sekoitussuhdetta Brasiliasta Kongosta ja Liberiasta.
,
Hei, Yhdessä paketissa on niin paljon kahvia, että jossain vaiheessa kaipaisi vaihtelua, esim. tummaa paahtoa vaalean sijaan. Mutta ei ole järkeä ostaa montaa isoa pakkausta eri kahvia. Joten! Oletteko miettineet, olisiko joko ns. tasting-paketteja (niinkuin pienpanimo-oluissa), esim. neljää eri kahvia paketissa, joita voi vaihdella tai sitten vain pienempiä esim. 100g pusseja? Kiitos! Terveisin, Sakari
,
Hei! Olisi hienoa, jos kahvia olisi saatavilla hieman pienemmissä pakkauksissa nykyisen 500 g paketin lisäksi. Varsinkin yhden hengen talouksissa puolen kilon kahvipaketin kuluttaminen kestää aika kauan, vaikka kahvia keittäisikin useasti viikossa. Jos kahvia olisi saatavilla esim. 250-300 gramman pakkauksissa, olisi myös helpompaa kokeilla vaihtelun vuoksi eri tuotteita ja uutuuksia. Puolen kilon pakkausta ei oikein viitsi ostaa, jos ei yhtään tiedä onko uutuus mieleen.
Netta, Helsinki
Tykkään vaeltamisesta, päiväretkistä ja pitemmistä vaelluksista. Kaipaisin Pauliginilta omia pikakahviversioita. Ja voisihan niitä käyttää myös välillä hyvinkin kiireisessä arjessa, jos maku on hyvä :)
Tarja, Jyväskylä
Eikö suodatinpusseihin voisi painaa viivoja, joka kertoisi kuppien määrän? 2 kuppia, 4 kuppia ja jne. Meillä ainakin töissä miehet ovat laiskoja mitatkseen purujen määrää, jolloin kahvista tulee liian vahvaa / laimeaa.
Mette , Kuopio
Minne on kadonnut kahvien ehdoton kuningas, Naranja? Onko se lopetettu? Jos on, miksi? Se on ehdottomasti parasta kahvia mitä on.
Salpe, Uusimaa
Näin jossain kuvassa Paula-tytöllä sateenvarjon, joka oli samaa Sääksmäen kansallispukukuosia kuin asukin. Olisi kiva, jos sellaisen voisi ostaa jostakin!
Päivi, Lahti
Olisi kiva, jos kahvia saisi ostaa myös pienemmissä pakkauksissa. Näin yksin asuvakin saisi aina tuoretta kahvia!
Ida, Tampere
Erilaisten kahvikuppien ja mukien eli mottien esittely. Taidokkaasti rakennettu valokuvajuliste kaupan kahvihyllyjen ylle. Se voisi olla myös kuva kahvinjuojasta ennen ja nyt.
Eeva, Helsinki
Minttu ja toffee.
Anssi, Vantaa
Olisko mahdollista saada kofeiinitonta kahvia valikoimiin? Kaupassa ei myydä tällä hetkellä kuin ulkomaalaisia kofeiinittomia kahveja ja ne eivät oikein maistu suomalaiselle hyvälle kahville. Juhla Mokka on ollut aina lempi kahvini, mutta olen joutunut luopumaan siitä kofeiiniyliherkkyyden vuoksi.
Mira, Rauma
Perkolaattorille tarkoitettu tummapaahtoinen jauhatus
Tomi, Kalajoki
Haluaisin lisää luomukahvi valikoimia! Myös haluaisin pienempia pakkauskokoja kauppoihin että voisi ostaa useampia makuja kerralla niin ettei aina tarvitsisi yksin juoda koko 400g pakettia. 100G paketit olisi tervetulleita kauppaan!
Erppa, Oulu
Olisi mahtavaa saada valikoimiin jokin maustettu vegaanikahvi, esim. minttu. Sillä erottuistte kilpailijoistanne!
,
Keskusteltiin twitterissä, että olisi hienoa saada suodatinpussiin valmis mittataulukko, niin ei tarvitse etsiä mittalusikoita ja muistaa laskea puruja :)
Andrei, Helsinki
Tiivistemokkaa suodatinkahvin maustamiseen/ leivontaan. Semmoista kermaisen mokkapalan makuista.
Suski, Lahti
Aito kreikkalainen kahvi, voisi myydä välineetkin
Mika, Tampere
Yksittäispakattuja suodatinpusseja, joihin on annosteltu valmiiksi kahvi neljälle kupilliselle.
Leila, Uusikaupunki
Kahvi+kaakao+kardemumma+kerma+viski
Minna-Liisa, Nakkila
500g sijasta kilon paketti. Myös sellainen sulkija jonka voi nipistää kiinni.
Anneli , Rovaniemi
Miten olisi vihreä kahvi.....
Ester, Kuopio
Hyvälaatuinen rasvakahvi, joko pika sellainen tai tuotepakkaus. Cold brew olis myös ihana tölkissä. Kahviin liittyvä keitto- tai leivontakirja.
Merja, Kuopio
Kaakaokahvi
,
Cold Brew -kahvi olisi kiva lisä Frezza-sarjaan.
Emma, Helsinki
Valmiskahveja leivontaan. Cupsoloita leivontaan..
Pia , Oulu
Suklaan makua pikakahviin. Vanilja voisi myös olla kiva.
Tuija, Imatra
Kahvin makuinen jäätelö...
Pirjo, Konginkangas
Minttumakuista kahvia suodatinpussiversona!
Nico, Turku
Kuumalla kahvi maistuu kylmänä. Kun loppukahvit pidät jääkaapissa ja lisäät juodessasi kylmää maitoa ja pari jääpalaa. virkistyt kummasti
Pauliina, Helsinki
Tummapaahtoinen ja sopivan karkea jauhatus perkolaattorille
Tomi, Kalajoki
Toivoisin saada maistaa pula-ajan kahvia a la paulig oikealla reseptillä, jos löytyy jostain
Otto, Helsinki
Kylmä maitokahvi, eli melkein täysi lasi/kuppi maitoa ja siihen kunnon loraus kahvia, niin että maidon väri vaihtuu.
Toni, Iisalmi
Cupsolo kahveihin lisää äijämakuja! Tummaa ja vahvaa, tervaa ja metsää! Nokipannu, kahviplörö ja wiskorommikonjamiini aromeja reilusti!
Kimmo, Tampere
Olisi kiva saada lisää erityisesti mutteripannuun sopivia kahveja
Elli,
Olisi ihanaa saada makupannukahveja myös kofeinittomina
Ritva, Palokka
Pauligin maustekahvivalikoimaan sopisivat erinomaisesti Amaretto, Irish Cream ja vaahterasiirappi. Näitä makuja on tullut maisteltua muualla maailmassa, ja ne ovat olleet miellyttäviä tuttavuuksia. Nämä maut yhdistettynä Pauligin laatukahviin ovat parasta mitä voin kuvitella.
Niina,
Haaveeni on kahvinsäilytyspurkki, joka olisi saman mallinen kuin kaikki muutkin Pauligin kahvipurkit. Se olisi kuitenkin kokonaan sileää vitivalkoista tai mustaa metallia, ilman mitään tekstejä ja kuvioita. Siinä olisi myös vaalea puukansi niin kuin muissakin Pauligin rasioissa. Sopisi hienosti useimpiin keittiöihin. <3
Leena, Espoo
Vuodenaika -kahvit valikoimaan asiaankuuluvin ulkoasuin.
Tuula, Tampere
Kahvipaketit hääjuhlapäivien mukaan nimettyinä esim. Rubiinihääpäivä, kultahääpäivä, hopeahääpäivä, 1.hääpäivä jne.
Eeva, Kangasala
Kahvikursseja liikkuvana kalustona myös pienemmille paikkakunnille, kiitos.
Seppo, Tampere
Sitrushedelmäinen maku kahvissa
Nanna , Loviisa
Inkiväärikahvi.
Maaria, Helsinki
Jäin kaipaamaan Robert Pauligin Naranja kahvia tuotemerkin siirtyessä Pauligin alle. Sitä kahvia joisin mielelläni jatkossakin,
Inger, Helsinki
Retropaketti, menneiden vuosien tyyliin. Olisi varmasti mukava yllätys vanhemmille ihmisille. Mukana vielä etiketti, johon voisi kirjoittaa vastaanottajan nimen.
Sanna, Kuopio
Jos joku voisi tehdä kahvipirtelöä? Paulig?
sirpa, HML
Jääkahvi"tee"pussi. Esim. litran annosta varten valmiiksi mitattu kahvi sekä jokin aromi, kuten minttu tai toffee. Pussin voisi sitten itse liotella yön yli muttei tarvitsisi aamulla enää suodatella vaan juoma olisi sellaisenaan valmiina. Tietenkin reilua, luomua, biohajoavaa. :)
Hanna, Jyväskylä
maustekahvi, jossa eri mausteita kuten kaneli, pippuri, yms.
Sanna, Kouvola
Haluamme juoda tuoretta kahvia, joten olemme vuosikymmeniä etsineet oikeaa vanhanajan kahvimyllyä. Eikö Paulig voisi valmistuttaa oman myllyn? Kaikki saatavilla olevat ovat pieniä koriste-esineitä tai sähköisiä. Haluamme oikean, kammesta väännettävän mallin, jonka avulla voi kuulla papujen murskautuvan ja jauhautuvan, tuntea tuoksun ja muistella mnenneitä.
Tua, Tunturilappi
Kahvimitta paketin kylkeen
Eeva, Helsinki
Kiitos hyvästä kahvista! Olisiko mahdollista ottaa uutena tuotteena kahvi teepussin kaltaiseen pussiin? Silloin retkellä ja kalassa saisi oikeaa tuoretta Juhla Mokkaa eikä tarvitsisi tyytyä murukahviin. Kotona myös yhden kupin valmistus olisi vaivatonta.
Aki , Siilinjärvi
Lahjapakkaus, joka sisältää esim. kauniit mukit sekä paketin luomukahvia.
Eliisa, Vaasa
Termosmuki, jossa kuvana kahvipaketteja vuosien varrelta. Frezza Vanija valikoimiin. Boxi,jossa pikkupussillisia eri laatuja Pauligin kahveja.
Ulla , Mäntsälä
Koostepaketti eri kahvilaaduista olisi kiva, sisältäisi useampaa laatua pienten pussien verran. Sellainen nautiskelijan ja maistelijan koottu erä.
M,
Olisi kiva, jos Pauligin kaikki tuotteet olisivat saatavilla verkkokaupassa. Mukaanlukien ne kahvit, joita ei Suomessa muuten myydä, esimerkiksi Paulig Classic ja Mokka.
Mikko, Turku
Parasta keittiöpuuhaa lastenlastemme kanssa on kahvin jauhaminen vanhanajan myllyllä. Eli pavut kaupan suosikkituotteiksi ja kaikki etsimään vanhoja kahvimyllyjä. Ja eihän työ ole vielä tehty. Innokkaimmat kahvinkeittäjät löytyvät myös lapsista.
Eeva , Helsinki
Synttärikahvipaketti jossa lukisi päivänsankarin etunimi, jolle perhe antaa tämän kahvipaketin synttärinä. Nimi voisi olla toisella puolella hienolla taustakuvalla.Esim.syntymäpäivän tai nimipäivän Juhla Mokka, jossa on päivänsankarin nimi näkyvissä.
Jari , Helsinki
Murukahvi. Olen käyttänyt Nescafe Kulta pehmeä, mutta nyt ei löydy kaupoista. Ovat kehitelleet uusia, mutta ei minun makuuni. Tällä hetkellä en juo mitään murukahvia.
Liisa , Salo
Onnea Äidille pakkauksessa voisi lukea pelkästään Onnea, niin sen voisi viedä tuliaisiksi kaikkiin kevään juhliin. Paketti on kaunis valkovuokkoineen.
Niina, Pori
Kahvin makuinen jäätelö olisi kiva.
Pirgi, Äänekoski
Toivoisin erilaisista Pauligin kahveista pieniä kokeiluannoksia. Tällä tavoin voisi kokeilla erilaisia paahtoja joutumatta ostamaan isoa pakettia..
Jari , Kotka
Mielestäni appelsiiniaromilla maustettu kahvinne, Cafe Naranja Orange Coffee, on tai oikeastaan oli paras kahvinne.Surukseni kuulin, että tämä suosikkikahvini valmistus on lopetettu. Juon vain yhden kupin kahvia päivässä ja se on ollut e.m kahvimaku, joka on mahdollistanut nautinnollisen aloituksen päivälleni.Pyydä teitä vakavasti harkitsemaan kahvin palauttamista valikoimiinne.
Kristina , Helsinki
Frezza-perheeseen olisi ihana saada uusia makuja, esim. appelsiini tai mustikka! Täydellisiä vaihtoehtoja vaikkapa kesäpiknikille, kun tekee mieli kylmää kahvia kuumaa päivää virkistämään.
Taija, Tampere
Olisi ihan mahtavaa, jos kylmään alkutalveen saisi kausituotteeksi pikakahvina Pumpkin Spice Latten.
Jennika, Espoo
Tämä syntyi vahingossa, kun olin unohtanut juoneeni mukista apelsiinimehua ja kaadoin kahvia samaan mukiin. Eli pohjalle appelsiinimehua ja päälle kahvi ja a vot, että sopii yhteen. Ja sellaisena myös kylmänä juomana!
Tiia, Lahti
Paulig Frezza -tuoteperheeseen uutuuksia, jotka olisivat niin ikään vegaanisia! Esim. kaurapohjainen juoma! Kiitos upeista tuotteista!
Jussi , Joensuu
Kahvipaketin yhteyteen joku hologrammitarra etc, hieno, uniikki keräiltävä asia.
Joanna , Helsinki
Toivoisin kurssivalikoimaanne käsinsuodatus -kurssia ja tuote-esittelyitä esim. ruokakaupoissa. Moni pitää keraamista suodatinta vanhanaikaisena, kömpelönä ja täysin turhana, mutta kun kahvia pääsee/oppii tuolla valmistamaan, niin kyllä mieli muuttuu.
Timo , Kangasala
Oma suosikkikahvini on Juhla Mokka mustana. Mielestäni Pauligilta on todella ihana idea ollut lisätä perus Juhla Mokka -kääreisiin pientä twistiä, kuten nyt kaupoissa oleva äitienpäivä Juhla Mokka sekä Juhla Vuosi ja viime vuoden äitienpäivän kahvipakkaukset. Uusi tuoteidea voisi olla suklaakahvi ja joulun alla piparikahvi.
Sonja, Tampere
Kaikki Paulig-kahvituotteet olisi mukava saada myös pannujauhatuksena. Varsinkin luomukahvin ja tummapaahtoisen saaminen pannujauhatuksena olisi erityisen toivottavaa. Minusta pannujauhatuskahvi ei ole saanut sitä arvostusta, mikä sille kuuluisi.
Tarja, Jyväskylä
Cupsolo -teekapselit. Harmiksemme ne ovat poistuneet valikoimasta. Käytimme niitä päivittäin. Toivomme ne takaisin valikoimaanne!
Heidi , Lappeenranta
Kahvi kardemummalla maustettuna ja tarjolla laakeareunaisesta kahvikupista - ei mistään mukista tai motista.
Eeva , Helsinki
Helpommin avattava pakkaus olisi kiva!
Marjut, Helsinki
Cupping-setti! Settejä voisi olla (ainakin) kahdenlaisia: kaupunkikahvit ja sekä origin blendit. Settiin voisi sisältyä esim. 4 erilaista kahvia pienissä paketeissa (esim. 4 x 100 g) sekä cuppingiin tarkoitetut kupit ja lusikat.
Mikko , Turku
Kupiliseen kahwia teelusikankärjellinen inkiwääriä. Nam !!!
Magnus , Jyväskylä
Kofeiiniton kahvi. Nyt sellaista saa hakemalla hakea, ainoa jonka olen löytänyt, on jonkunmaalainen kehno murukahvi. Oikeaa suodatettavaa sen olla pitäisi! Vaaleaa ja myös tummempaa paahtoa (jotta ei närästä;tummempi paahto nimittäin ei sitä tee).
Marita, Helsinki
Kahvihyllyssä voisi olla myytävänä Pauligin omia vedensuodattimia. Ei tarvitsisi enää ihmetellä, että mistä niitä saa. Itse en ainakaan tiedä, jostain hankalasti löydettävästä erikoiskaupsdta varmaan. Kahvin vierestä se olisi helppo nappaista, siitä mistä suodatinpussitkin. Hyvä kahvi on nimittäin yhtä hyvää kuin siihen käytetty vesi. Kloorinpoistaja olisi näin helppo ostaa samalla kuin kahvipaketti. Pauligin - brändin alle vedensuodatin istuisi loistavasti ja saisi ihmiset nauttimaan muutenkin enemmän puhtaasta, terveellismmästä, hyvältä maistuvasta vedestä.
AMH, Helsinki
Kahvi teepusseihin, jotka olisivat foliokuorissa/foliomonipaketissa. Olisivat todella käteviä, tällaisia olen kaivannut pitkään! Miten käteviä mukana! Voisi testailla myös helposti eri kahvilaatuja. Voisi unohtaa retkillä kahvipannut, kun olisi näitä mukana.
Anne, Helsinki
Toivoisin ihanan vegaanisen Paulig Frezza -tuoteperheen lisäykseksi kaura-, kookos- tai mantelimaitopohjaista matchalattea.
Sanni, Nummela
Maidonvaahdottimia löytyy markkinoilta tai päivittäistavarakaupoista erittäin heikosti. Olisi hienoa saada Pauligin nimellä varustettu maidonvaahdotin, jotta myös maitopohjaisten erikoiskahvien tekeminen kotioloissa onnistuisi paremmin. Jos vaikka Paulig Kulmaan tulisi sellainen myyntiin, ostaisin ehdottomasti kahvilakäynnin lomassa sellaisen.
Sanni, Nummela
Toivoisin Pauligin valikoimiin matchajauhetta, jotta voisin tehdä myös kotona teidän ihanaa matchalattea. Mieluiten ostaisin Pauligin merkillä varustettua kuin täysin tuntemattomien valmistajien matchaa.
Sanni, Nummela
Pauligin omia makusiirappeja olisi kiva olla! Olisi luotettava ja osaava brändi, jolloin kynnys kokeilemiseen saattaisi olla pienempi ja aivan varmasti siirapitkin olisivat hyviä ja kaikkien mieleen! Näistä voisi tehdä paria eri kokoakin, jotta voisi sitten kokeilla ja ostaa isomman pullon, jos maistuu.
Verneri, Rauma
Mun kahvivalmistuksen filosofiaan kuuluu, että kahvinvalmistuksessa puhtaus kuuluu osaksi kahvinautintoa. Pauligilta voisi löytyä valikoimasta kahvinkeittimen puhdistussetti, johon kuuluisi paketti kahvinkeittimen puhdistusainetta (kahvirasvaan ym.), kalkinpoistoaine sekä ulkopintojen puhdistamiseen sopiva liina. Suodatinsuppiloon ja kahvikannun kohdalla settiin voisi lisätä laadukkaan tiskiaineen ja harjan.
Mikko , Turku
Maustekahveja, esim. kardemumma,- kaneli,- vanilja,- inkivääri- tai suklaakahvi <3
Emma , Helsinki
Toivoisin valikoimaan kestosuodattimet. Näin ei tarvitsisi ostaa suodatinpusseja ja kahvikaan ei jäisi joinain päivinä juomatta, kun suodatin on aina olemassa!
Kia, Lohja
Pikkupaketti kahvia olisi kiva. Noin 2dl paketti, josta muutaman kupillisen reissussa saisi.
Irma , Kuopio
Erilaisia valmiita kahvi-suklaa-lahjapakkauksia olisi mukavia viedä tuliaisiksi :) Myös erilaiset keräilymukit kiinnostaisivat.
Leena , Joensuu
Leivonta- tai ruokareseptikirja, joiden ohjeissa on käytetty kahvia raaka-aineena.
Pirjo, Äänekoski
Kyllä tee-kapselit saisi palauttaa takaisin valikoimaan. Saisi niin nopeasti kupillisen. Juon kyllä kahviakin ja parhaat kapselit on Pauligin.
Raija T, Helsinki
Toivoisin kahvia myytävän myös pienemmissä pusseissa, kuten 100-150 grammaa. Kardemummakahvi olisi tervetullut myös!
Virpi , ESPOO
Hei, Nyt, kun 80-luku tekee kovaa vauhtia paluuta aivan 90-luvun musiikin myötä, olisi super hienoa, jos Paulig voisi tuoda takaisin Super Ted Mehujään:) Tälle olisi varmasti kysyntää ja alkuperäisellä reseptillä vielä. Ystävällisin terveisin:)
Jussi , Sipoo
Tuplakokoa kahvipakkauksiin. Meillä ainakin juodaan paljon. Alati saa kaupasta kärrätä kahvia. Ja helpompi systeemi pakkauksen avaamiseen. Sellainen, joka ei vaadi voimaa. Moni heikompi kätinen joutuu koville, kun ponnistelee saadakseen paketin auki.
Maria , Helsinki
Ideani on kahvien maistelusetti. Pieniä purupusseja eri makuja, joista voisi keittää muutaman kerran kahvit ja näin saisi edullisesti testattua uusia makuja. Eivätkä kahvit, jotka eivät olleet oman maun mukaisia, jäisi nurkkiin pyörimään.
Mika , Tampere
Cupsolo-kahveihin yhden kapselin latte, kiitos!
Stinde, Hyvinkää
Tee-kapselit Cupsulo -laitteeseen. Tällä hetkellä ei ole mitään Tee -kapselituotetta. Kyllä kahvi ja kaakao valikoiman rinnalla tulisi olla myös perus Musta tee -kapseli ja vaikka sen lisäksi maustettu tee tai valkoinen/vihreä tee. Kiva lisä olisivat myös erilaiset kuumat mehut esim. mustaherukkamehu- ja mustikkamehu -kapselit.
Jenni , Turku
Vaniljalla maustettu kahvikaakaojauhe annospusseissa, jota voisi ottaa mukaan retkille.
Tuula, Tunturilappi
Vegaaninen soijaton suklaakahvi.
Mirka , Forssa
Esim. Juhla Mokka -kahvista iso pakkaus - ihan melkein 1500g pakkaus. Nämä olisivat hyviä isoilla työpaikoilla, joissa kahvia keitetään jatkuvasti! Tarvittaisiin myös kahvikupit, joihin saisi kannen. Näin pikameikatessa kahvi ei ehtisi jäähtyä!
Annika , Tampere
Mahdollisuus lähettää läheisille postitse kahviyllätyksiä päivän piristykseksi. Esimerkiksi postittaa kahvipaketti mukavan viestin kera.
Anna, Vantaa
Juhla Mokka itselläni ehdoton suosikki, mutta kylminä talvipäivinä tai kun flunssa on iskenyt, niin ihan ehdoton juoma silloin on syksyllä mehumaijalla mustasta. ja punaisesta viinimarjasta tekemäni mehu. Juoma tietty pitää laimentaa ja kuumentaa, jotta juoma olisi mukavimmillaan. Vastaava juoma tietysti olisi kätevintä tehdä Cupsolo-laitteella. Muumi-juoma toki on jo lähellä tämän kaltaista, mutta ei kuitenkaan ihan minun makuuni vielä.
Marko, Pori
Kahvipaketti, jonka mukaan tulisi pieniä makusiirappipakkauksia. Näin saisi vaihtelua perinteisen kahvin makuun.
Marika, Tampere
Aidon nokipannukahvin makuinen ja tuoksuinen kahvi olisi toivottu lisä.
Timo , Kangasala
Äitien luksus päiväkahvihetki: kahvi ja siihen itselisättävä suklaarouhe tms. päälle tai kahvisuklaapatukka.
Piia , Nurmes
Makusuodatinkahvit vuodenaikojen mukaan. Esim. kanelinen talvella, keväällä vaniljainen, joku pirtsakka, vaikka appelsiini, kesällä ja syksyllä sitten inkivääri. Tietysti makuja voisi miettiä, mutta teemana voisi olla aika hauska tuo vuodenajat.
Tiina , Jyväskylä
Ripaus chiliä kahvissa antaa lämpöisen loppumaun. Siinä ehdotukseni.
Tiina , Jokioinen
Miten kahvinmakuiset kovat imeskelypastillit? Niitä oli apteekkien hyllyillä aikoinaan. Nykyään on ainoastaan kermanmakuisia pehmeitä karkkeja.
Harri, Vaasa
Tazza-kaakaota olisi mukava saada jauheena kaupasta. Makusiirapit ja karamellisoitu kahvi olisivat myös ihana lisä.
Janica , Tornio
Kaupunkikahveihin voisi tulla italialaistyyppinen suodatinkahvi/mutteripannukahvi.
Mikko, Turku
Suomalaisten eri alueiden kahveja olisi hauska keräillä ja niihin keksiä omat makunsa. Itse nappaisin Härmän, Hämeenlinnan ja Helsingin kahvit!
Juulia, Espoo
Bulletproof kahvi tai jonkin sortin voi-kahvi. Matcha-latte.
, Kouvola
Parisien ❤️ on numero 1. Suklaan- tai mintunmakuinen vaihtoehto.
Gun-Viol, Vöyri
Cupsolo-kahveihin uusia maustettuja makuja ☕
Sinikka, Mikkeli
Kahvisiirappi, jota saisi pullossa tai annospakkauksissa ja jota voisi levittää jäätelöannoksiin, käyttää jälkiruuissa tai lisätä maitoon tai kermaan.
Tuula, Tunturilappi
Pikajauhekahveja/annospussissa - leirinuotiolla lisäämme vain veden! :)
Erja, Jyväskylä
Vaniljakahvi tai minttukahvi
Maija, Lahti
Murukahvia pusseissa, jos ei jo ole.
Liisa, Espoo
Cold brew kahvit pulloihin ja kauppoihin! Parasta kesässä!
Maria, Helsinki
Maustettu kahvi, joka on valmistettu sertifioidusta kahvista.
Outi, Hyvinkää
Maustettuja kahveja, kuten kardemummakahvi.
Maria, Hämeenlinna
Makusiirapit maustamaan kahvia. Sopivan kokoiset pakkaukset kuluttajien kotikäyttöön.
Lea, Orivesi
Kaardemummakahvi
Pirjo, Posio
Kofeiiniton ja oikeasti maukas, tummapaahtoinen kahvi olisi ihana ja varmasti toivottu lisä iltakahvipöytään! Niin tylsää juoda iltaisin vaan teetä! :D
Kristiina, Helsinki
Kahvi, jonka mukana tulee erilaisia kahviin sopivia mausteita.
Leila, Uusikaupunki
Maustettuja kahveja! Niitä ei ole liiemmin näkynyt kaupoissa.
Saku , Hamina
Nyt, kun terveysasiat on kovasti in, inkiväärikahvi olisi kova sana.
Ulpu, Helsinki
Yksi, jonka voisitte ottaa esille, suurentaisitte CUPSOLO Juhla Mokka -pakettia. Olen todella mielissäni, että tätä kahvia saa kapselina, kun meilläkin kolme ihmistä juo, eikä se yksi kupillinen riitä.
Leila , Hämeenlinna
Kahvipaketti, johon on kiinnitetty mauste, esim.kaneliputkilo.
Anneli, Rovaniemi
Kahvia teepussissa olisi aika kätevä.
Mia , Saarijärvi
Makusiirapit Pauligin kahvien kaveriksi!
Kati, Espoo
Paulig voisi lanseerata oman kahvimyllynsä kotikäyttöön. Se voisi kannustaa ihmisiä parempien kahvielämyksien pariin. Vastajauhettu kahvi kun on parempaa kuin valmiiksi jauhettu.
Mikko , Turku
Valmis suklaakahvi -sekoitus:)
Marjut, Helsinki
1 podi Cafe Parisiennea, 1 podi Tazza Dark. Loppu muki täytettään maitovaahdolla. Parasta mitä tiedän!
Petteri, Äänekoski
Juomatta jäänyttä kahvia ei kannata kaataa viemäriin. Laittaa sen jääpalamuotteihin ja käyttelee juomissa kahvinmakua tuomaan.
Karri, Kokemäki
Kyllä paras herkku on italialaistyyppisesti kuppiin reipas pala vaniljajäätelöä ja päälle espressokupin verran vahvaa kahvia.
Harri , Järvenpää
Laita kuumaan kahviisi sokerin asemesta anispastilli tai vaikkapa kaksi. Sekoita. Saat hyvän itämaisvivahteisen kahvin.
Päivikki , Elimäki
Olen aina rakastanut kermaista kahvia, johon olen kastanut Dominoita nautiskellessani. Kaipaisinkin nyt Cupsolon valikoimaan kahvia, joka yhdistäisi nämä kaksi. Eli toivon kahvia, joka on pehmeän makea, vahvasti kahvinen maitokahvi ja jossa yhdistyy Dominon vaniljatäytteen lempeä tuntu sekä espresson upeasti suuta hellivä yhteisvaikutus. Vanilja Cappuccinoa kaivaten.
Saga , Kirkkonummi
KAHVIKARAMELLIT: -250g jauhettua kahvia -5 dl vettä -650 g sokeria -1,5 dl kermaa Kiehauta kahvi vedessä ja siivilöi se. Lisää sokeri ja kerma ja keitä seosta kunnes se sakenee. Kaada seos voidellulle vadille ja leikkaa puolijäähtyneenä neliöiksi.
Paula, Oulu
Mikäs maistuisi kahvin kanssa yhtä ihanalta kuin perinteinen isoäidin kahvikakku: KAHVIKAKKU -1 kkp voisulaa -2 kkp sokeria -1 tl kanelia -0,5 tl kardemummaa -4 kananmunaa -1 kkp kermaa -1 tl soodaa -2,5 kkp vehnäjauhoja OHJE: Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita sooda jauhoihin. Lisää vaahtoon kerma, mausteet, voisula ja jauhot. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
Anni, Oulu
Kahvia voi sekoittaaa ihovoiteeseen ja käyttää näin ihon kuorintaan.
,
Kahvin sekaan nokare vaniljajäätelöä.
Keke, Oulu
Kahvin sekaan pullanpaloja, kermaa, nokare voita ja vähän sokeria. Pullasuttu on valmis, mainio herkku lapsille ja aikuisillekin!
Sari, Helsinki
Hyvän ja trendikkään kahvijuoman saa kun laittaa kahviin suklaajäätelöä. Sopii jälkiruoaksi.
Mirjami, Kausala
Jos kahvisi on päässyt hiukan väljehtymään purkissa säilytyksen aikana, voit lisätä kahvisuodattimeen noin puoli teelusikallista kardemummaa ja maku paranee kertaheitolla.
Matti, Helsinki
Joulunaikaan laitan kahvia keittäessäni suodatinsuppiloon kahvin lisäksi kanelia ja muskottipähkinää, joskus myös fenkolia. Ai että, se on maukasta ja ihanan tuoksuista.
Tero, Oulu
Silloin tällöin ostan kanelikorppuja. Niitä kun kastaa maitokahviin, niin kylläpä maistuu hyvälle ja kahviinkin tulee ihanan kanelinen maku ja tuoksu!
Mirja, Helsinki
Makeannälkään kiireisen päivän jälkeen: kupin pohjalle suklaakastiketta ja muutama tippa piparminttuöljyä antamaan makua, kahvi päälle ja kermavaatoa koristeeksi - arjen pientä luksusta!
Sari, Laihia
Kahvi tuo ihanan maun vegaaniseen mutakakkuun!
Riikka, Rovaniemi
Tummaa suodatinkahvia, jonka joukkoon kaardemummaa, puoliteelusikallista kookosrasvaa ja vaahdotettu maito päälle.
Päivi, Oulu
Kanelia kahvin sekaan ja avot, kyllä piristää
Sirpa, Savonlinna
Eväsretkelle kahvit mukaan, pari palaa tummaa suklaata, ja kaikki arjen huolet häipyy!
Riikka, Kempele
Olen joskus töissä ollessani vienyt kahvimyllyn ja kahvipapuja vanhuksille ihasteltavaksi. Jauhettiin sitten hyväntuoksuista kahvia.
Pirgi, Äänekoski
Ystävän kanssa iltapäiväkahveet ja pullaa dipataan kahviin, ai että on hyvää!
Riikka, Mäntsälä
Karkeaa chilirouhetta hyppysellinen suodattimeen kahvijauhojen päälle. Ihanaa chilikahvia.
Annu, Lahti
Piparkakkumaustetta kahvin joukkoon ja avot, talvinen kahvihetki on valmis! :)
Elina, Lappeenranta
Paras jälkkäri on kun laittaa hyvää kahviin pallon vaniljajäätelöä, nam!
Tiina, Oulu
Juhla Mokkaan pari After Eightiä ja loraus kermaa: avot, kylmän karkoittaja!
A., Haukipudas
Valmiin kahvin päälle voi ripsauttaa lusikallisen vatkattua vaniljakermavaahtoa tai tummasuklaahippuja. Kahvihetken jälkeen jaksaa taas.
Jaana, Helsinki
Arjen "luksusta" saan helposti kun lisään lusikallisen esim. suklaalla maustettua kahvia tavallisen kahvin porojen joukkoon.
Sari, Paimio
Kun olin nuori, teini-iässä, niin meillä siihen aikaan asunut mummu keitti iltapäiväkaffeet koulusta päästyäni, ja ai kuinka hyvältä ne maistuivat kera lämpimän pullan tai ruisleivän. Kyllä mummu osasi ja opetti, jopa siltä tassilta hörppimään.
Matti , Orivesi
Kaakaokakkupohjaan saa hyvää makua, kun sen kostuttaa vahvalla kahvilla.
Mikko, Lahti
Oikein viluisena talvi-iltana vähän kanelia ja kaakaota kahvin sekaan.
Sinikka , Kuivakangas
Hyvää kahvia tietysti Pauligin...sitten maitokermaa, ilnkivääriä, kanelia, nelikkaa ja vaniljasokeria maun mukaan ja nam...
Maarit, Virrat
Tämä on vanha idea ja varmaan monille tuttu. Meillä on monen vuoden ajan laitettu loppuja joulusuklaan jäämiä kahvin sekaan sokerin tilalta. Kaikilla meidän perheessä taitaa olla omat suosikkinsa - jääsuklaa ja Fazerin sininen ovat parhaita.
Jaana , Kajaani
Lisään kahvimukin pohjalle teelusikallisen raakakaakaota. Tuo energiaa aamuun.
Sini, Turku
Juon kahvini isosta kupista, päälle herkkuhetkiin vielä kukkurallinen vaniljajäätelöä. Nam!
Kirsikka, Kangasala
Kahviin pari palaa tummaa suklaata ja leipäjuustokuutioita sekä kermaa, hiukan hunajaa. Sunnuntaiaamun paras kahvihetki nautiskellen.
Kaisa , Loviisa
Ostin muutama vuosi sitten induktiolieden eikä mutteripannuni ollut yhteensopiva sen kanssa, enkä löytänyt uutta sopivaa. Käyttämäni espressokahvit eivät toimineet haluamallani ravalla Moccamasterissan,i joten piti keksiä muita keinoja saada maukasta lattea kotioloissa. Testasin erilaisia kahvilaatuja ja sekoitussuhteita. Parhaaksi vaihtoehdoksi muodostui tummimmasta mahdollisesta suodatinkahvista tehty juoma. Mittaan 3 moccamastermitallista puruja ja 2 keittimen säiliöön merkittyä kupillista vettä. Kiehautan maitoa n. 3 dl ja sekoitan. Juoma on oivallinen välipala sellaisenaan. Käytän hylamaitoa, koska siitä saa sopivasti makeutta juomaan.
Latten ystävä, Pori
Vegaaninen maitokapseli Cupsoloon olisi todella odotettu uutuus. Puolet asiakkaista, jotka meillä konetta käyttävät, ovat osallistuneet tammikuun vegaanihaasteeseen ja pyytävät jotain muuta maitoa!
Inka , Järvenpää
Laskiainen on jo ihan lähellä - kahvit (ja pienemmille laskijoille kaakaot) termospulloon ja lähimpään rinteeseen ystävien tai perheen kanssa laskemaan! Reipas ulkoilu antaa kahvihetkeenkin uutta puhtia.
Anne, Nokia
Pikakahvia voi käyttää myös ruoan laittoon, esim. jos ei halua ruskeaan kastikkeeseen ruskistella jauhoja, voi kastikkeen "värjätä" pikakahvilla. Kastike ei maistu "perussoosilta", vaan kahvi antaa maukkaan lisävivahteen. Eikä sitä tarvitse kuin pienen määrän antamaan väriä.
Jari, Lahti
Mikäli juotte kahvia eriaikaan - unohtakaa termokset ja hankkikaa perkolaattori. Perkolaattorikeitin tekee todella aromikasta, kuumaa ja hyvää kahvia - mutta ennenkaikkea siinä keitetty kahvi säilyy hyvänä monta tuntia.
Minni, Helsinki
Laita tavallisen suodatinkahvin sekaan piparkakkumaustetta, kaardemummaa tai neilikkaa. Saat kivan makuisen kahvin helposti. Neilikkaa kannattaa laittaa varovasti, pieni veitsenkärjellinen/6 kahvimittaa riittää. Myöskään piparkakkumausteen ja kaardemumman käytössä ei kannata liioitella, muuten kahvi on liian vahvanmakuista. Laita mauste annostellut kahvijauheen päälle suodatinosaan.
Minna , Espoo
Vielä kosteat kahvinporot ovat hellävarainen, hyväntuoksuinen ja tehokas kuorinta-aine kasvoille.
Tiina, Seinäjoki
Talvipäivän unelma: - Paulig Cupsolo Tazza Hot Chocolate Mint - kermavaahtoa päälle - koristele nomppareilla ja/tai raasteluilla tummasuklaalastuilla Superhyvää talvipäivänä esim. pulkkamäen tai luistelureissun jälkeen! :)
Jenni, Helsinki
Talviselle retkelle termospulloon teen kahvi-kaakaojuomaa, puolet kumpaakin. Sokeria maun mukaan.
Tarja, Tampere
Lapsuudessani kahvipaketeissa oli pahvisia keräilykortteja (Auto-kortteja). Voisiko nyt taas esim. Muumi-kahvi paketeissa olla keräilykortteja, joissa olisi eri Muumi-hahmoja? Juhla Mokka -paketeissa keräilykortteja esim. Suomen lintuja tai perhosia?
Sauli , Vaasa
Lisään Vanilja-Jymyä kahviin, yksinkertaista ja hyvää.
Stella, Vantaa
Kahvinporoja kukille - tykkäävät kovasti!
Anneli, Lahti
Suihkussa ihon kuorintaan ja jalkapohjien kuorintaan.
Raili, Tampere
Ihana kardemummakahvi: Lisään kahvinpurujen joukkoon kardemummaa. Tuoksu ja maku on ihana! Jouluna laitoin piparkakkumaustetta ja silloin kahvista tulee herkullinen joulukahvi.
Anni, Tampere
Ainoa syy käyttää kahvikupissa tassia on sillon kun syö joko leipäjuustoa tai koskenlaskijaa. Eli ensin kunnon kuuma kerma (nimenomaan kerma) kahvikuppiin ja juusto tassille. Sitten kahvia kaadetaan juuston päälle tai vaihtoehtoisesti juustosta lohkotaan kahvin joukkoon paloja, jotka syödään lusikalla. Kuulostaa ehkä omituiselta, mutta kannattaa maistaa!
Heidi, Kouvola
Kahvinporoja kannattaa käyttää ekologisessa kuorintavoiteessa, korvaa hyvin mikromuovin. Säästät rahaa ja luontoa!
Nika, Joensuu
Likaiset kädet saa puhtaaksi, kun laitat käytettyä suodatinkahvia ja käsipesuainetta, ja hierot käsiä seoksella jonkun aikaa. Saat puhtaat ja pehmeät kädet!
Aimo, Lappi
Juhan kahvipavut. Sitten pressokeittimeen porot ja vesi päälle. Pienen hetken hautuu - ehkä lisään sinne vielä vähän kardemummaa.
Tuija, Ylöjärvi
Kyllä amerikkalainen voikahvi on maku elämys, tarkkaa reseptiä en tiedä.
Liisa, Lahti
Kahvipurut vievät hajut pois jääkaapista tai vaatehuoneesta.
Merja, Lahti
Jos haluan jälkiruoka-kahvin, lisään puruihin vähän kardemummaa ja/tai kanelia. Saan kahviin ihanan maun.
Veronica, Laitinen
Presidentti Tummapaahto ja Fazerin Sininen -maitosuklaa samanaikaisesti suuhun. Yhdistelmä on mainio, kun suklaa hitaasti sulaa suussa.
Eero, Helsinki
Kahvinporojen joukkoon hippusellinen chilijauhetta niin tulee makuun lämmin säväys lopuksi.
Tiina,
Ripaus kanelia tai chiliä kahvin joukkoon antaa ihanaa eksoottista makua. "Tavalliseenkin" kahviin saa uusia tuulia itse maustamalla.
Niina, Porvoo
Käytän kookosmaitoa kahviin, tulee mukavan eksoottinen maku! Suklaafondantin taikinaan antaa mukavan säväyksen murukahvi. Eikä inkiväärikään huono ole.
Merja, Palokka
Käytä kahvipuruja mullan seassa koti-istutuksissa.
Panu, Tammela
Laitan kahvin sekaan aitoa vaniljaa, maistuu niin hyvälle.
Aila Mustonen, Humppila
Ylellisyydentuntua saat tavalliseen kahvihetkeen ravistamalla kauramaitopurkkia ennen maidon kaatoa kahviin. Nopea ja helppo ’cappucino’, kun kahvi saa vaahtohunnun.
Lotta, Salo
Hei. kaupan valmiit lihapullat saa paremman tai jopa herkullisen makuisiksi, kun laittaa paistinpannulle kahvin kanssa lämpenemään.
Tiina , Oulu
Jo lapsena osasin nauttia kahvista. Kun tulin Nurmeksessa kotiin kansakoulusta, keitin heti kahvin keittiömme lattialla sähköpannulla. Ja kuppiin lorautin sitten maitoa, tai taisi olla kermaa, ja siperrettyjä pullanpalasia. Eli kahvipullasuttua! Hyvvee!
Eeva , Helsinki
Kahvilla on ihana maustaa vaniljajäätelöä!
Henni, Tampere
Jääkaappiin viilipurkkiin kuivia käytettyjä kahvinporoja hajunpoistoon.
Ansa, Vantaa
Käytetyt kahvinpurut käyvät hyvin kantapäiden kuorintaan öljyn kanssa.
Rannikko, Helsinki
Mummoni opetti, että käytetyt purut pionien juureen, Pionit voivat hyvin.
Merja, Oulu
Siemenkylvö onnistuu hyvin, kun laittaa kahvinporoja alimmaiseksi ja multaa päälle. Ainakin krassit viihtyvät. Kahvipusseja voi myös hyödyntää kasvatusalustana.
Seija , Kaarina
Intiassa joimme inkiväärillä maustettua kahvia, johon tuli tuoretta inkivääriä, kuivattuainkivääriä, kahvia sekä sokeria. Erilainen, mutta hyvä kokemus!
Emma, Helsinki
Käytän kukkien kasteluun jämäkahvia. Kukkamultaan sekoitan täytteeksi kahviporoja ja kasvit tykkää. Tietysti kierrätän /kompostiin, tulee uutta multaa. Juon maitokahvia. Jos ei maitoa ole, niin jätskiä tai kermaa. Kahvihetki on parasta!
Marja-Leena, Seinäjoki
Käytän käytetyt kahvinporot joko "hiekoitukseen" tai lannoitteena kasveille, jotka vaativat happaman maan, kuten viinirypäle ja hortenssia. Käyttöön menee joka tapauksessa pihalla.
Kirsi, Savitaipale
Kahvin puruja voi käyttää kesällä esim. viinimarjapensaiden lannoittamiseen.
Suvi , Suomussalmi
Meillä oli melkoinen muurahaisongelma keittiössä, kunnes ripottelin seinän viereen ihan reilusti kahvia. Joku kaveri oli tuonut epäilyttävää halpiskahvia, tuli sillekin hyvää käyttöä. Muurahaiset pysyivät poissa sen jälkeen.
Heidi , Turku
Kerman sijaan kun vatkaa kahviin nopeasti kananmunan keltuaisen, tulee samettista ja pehmeää. Ja tulee aamukahvin mukana osa aamupalasta samalla.
Hane, Turku
Lihapullakastikkeen kruunaa sopiva määrä tuplavahvaksi keitettyä kahvia, kastikkeen määrän mukaan ruokalusikallinen tahi pari. Ihme kyllä, tätä ei löytynyt Googlaamalla, vaikka resepti on ikisenvanha. Ruskean kastikkeen tekemiseen on nopea ja hitaampi vaihtoehto, mutta sopii molempiin yhtä hyvin.
Mindi, Loviisa
Juomatta jääneesta kahvista voi tehdä kahvihyytelöä seuraavan päivän välipalaksi tai jälkiruoaksi. Lisää kahviin hieman sokeria, tee hyytelö liivatepaketin ohjeiden mukaan ja anna hyytyä seuraavan päivään. Päälle vielä nokare kermavaahtoa ennen tarjoilua.
Maija, Tornio
Keitä kahvia, anna sen jäähtyä, sekoita vaniljasokeria ja kylmää maitoa sekaan. Saat jääkahvia edullisesti.
Virpi , Kärväsjärvi
Niin toivomme teidän parasta kahvia takaisin, viime vuoden erityisvalikomaa, MIRAMONTE Family Estate, todella laadukas kahvi.
Taina , Kotka
Jos ruohonleikkurin bensatankkia täyttäessä kädet haisevat bensalle, hiero käytettyjä kahvinporoja käsiin ja pese. Haju häviää.
Päivi , Turku
Kuumenna mukillinen kasvipohjaista kahvimaitoa mikrossa tai liedellä. Kaada päälle loraus vahvaa kahvia. Herkuttele!
Heli ,
Valmistaessani sinappia lisään vahvaa kahvijuomaa muiden ainesten jokkoon. Antaa hyvän aromin ja valmis kahvisinappi sopii erinomaisesti esim. lampaanlihan kanssa.
Sakari , Elimäki
Sirottelen käytetyt kahvinporot kesällä puutarhassani kasvien alle poistamaan etanoita!
Mervi , Rovaniemi
Kananmuna-allergisen pullat ja korvapuustit voitelen kahvilla, hiven hienoa sokeri sekaan. Väri tulee hyvä.
Irja , Hämeenlinna
Käytettyjä kahvipuruja ja hunajaa, siinä ekologinen ja halpa kuorinta-aine kasvoille ja vartalolle. Toinen vinkki on laittaa noin teelusikallinen kardemummaa käyttämättömien purujen sekaan kahvinkeittimeen, saat pullanmakuiset kahvit, ilman pullan kaloreita.
Jenna , Tampere
Joskus laitan hieman kardemummaa kahvipurujen sekaan, se antaa kivan lisämaun kahville.
Janne , Helsinki
Äitini käyttää kasvien lannoitteena käytettyjä kahvinpuruja mullan seassa.
Tarja , Jyväskylä
Käytän käytettyjä kahvinpuruja ihon kuorintaan. Sekoitan kahvinpurut tavalliseen hunajaan jakuorin ihoni ja kasvoni saunassa. Kaikkein paras lopputulos tulee kesämökillä, jossa käytetään pesuvetenä järvi- ja sadevettä.
Tarja , Jyväskylä
Alppiruusuille ja pensasmustikoille.
Anja , Somero
Stanssataan/painetaan suodatinpusseihin puolikkaan/täyden pannun vaatiman kahvijauheen määrä, jolloin jauhetta ei tarvitse niin tarkasti mitata, vaan määrän näkee viivoista. Jos keittää vaan puoli pannua, niin sille on oma viiva, ja täydelle pannulle omansa. (Samalla tavalla kuin desilitran mitoissa on laitettuna viivat) Tämä säästäisi aikaa varsinkin työpaikoilla, joissa keitetään paljon kahvia, eikä varmaankaan ole mahdoton / liian kallis toteuttaa?
Juho, Helsinki
Käytän kahvipannun huuhteluveden kasvien kasteluun.
Maria, Espoo
Hei! Käytetty kahvijauhe toimii hienosti kukkien lannokkeena.
Jussi , Joensuu
Tein saippuoita ja laitoin kahvin puruja sekaan, kuorivat. :)
Pia , Kotka
Juon paljon kahvia, mieluiten puoli litraa heti aamusta. Juon kahvin kuitenkin mahdollisimman pienestä kupista, jota täytän useaan kertaan, jotta kahvi pysyisi kuumana.
Susanna, Tampere
Käytän käytettyjä kahvinporoja kasvojen ja vartalon hierontaan/kuorintaa.
Sanna, Lieksa
Kukkien mullan sekaan kahvinpuruja, niin johan tykkäävät!
Minna, Haapajärvi
Mietitkö, mitä antaa Ystävänpäivälahjaksi ystävällesi, jolla on jo kaikkea. Anna hänelle kahvipaketin kera itseleipomasi kuivakakku folioon käärittynä & omatekoinen onnittelukortti: PORKKANA-APPELSIINIKAKKU (noin 14 palaa) - 0,5 dl juoksevaa margarinia - 1 dl appelsiinimehua - 1,5 dl sokeria - 1 tl juoksevaa hunajaa - 2 dl vehnäjauhoja - 1 dl kauraleseitä - 2 kananmunaa - 1,5 tl leivinjauhetta - 1 tl vaniliinisokeria - 1 dl appelsiinin paloja - 1,5 dl hienoa porkkanaraastetta OHJE: Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Sekoita keskenään: juokseva margariini, mehu, kananmunat, hunaja, porkkanaraaste ja appelsiinin palat. Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita. Voitele pienellä määrällä juoksevaa margariinia noin 26 cm pitkään taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 min.
Valentine, Oulu
Lojuuko sievä kahviastiastosi vain vitriinissä koristeena odottaen isoja juhlapäiviä. Tee arkipäivästäsi juhlapäivä ja kata kahvipöytäsi kauniilla astioillasi.
Anjuska, Oulu
Pähkinäinen kahvi on todella hyvää. Rouhi sekaan pähkinöitä, saa samalla proteiinia.
Leena, Lahti
Laitan kukkien kasteluveteen kahvinporoja ja näin lannotan.
Riitta , Iisalmi
Laminaattiaskartelu lisääsuosiotaan. Nyt meitä on ryhmässä "Kahvipussien Uusi Elämä" liki 7000 jäsentä.
Hely , Posio
Sokerimuurahaiset eivät voi sietää kahvia&kardemummaa. Torju ne biologisesti eli siroittele kahvin ja kardemumman sekoitusta niiden kulkureitille.
Murkku, Oulu
CAPPUCCINO: Suodata 5dl kahvia. Kiehauta 2dl maitoa. Vatkaa maito vaahdoksi sähkövatkaimella.Kaada kahvi neljään kuppiin. Nostele vatkattua maitovaahtoa kuppeihin. Raasta lopuksi vielä koristeeksi suklaata pinnalle. Ripottele kaakaojauhetta, jos haluat välttää sokerin.
Capuccino, Oulu
KAHVIPIRTELÖ: -5dl kahvia -2dl maitoa -2rkl kaakaojauhetta -2rkl sokeria -1/4l vanilijajäätelöä -4rkl suklaaraastetta OHJE: Valmista kahvia ja vatkaa siihen sekaan kaakaojauhe ja sokeri.Jäähdytä kylmäksi.Sekoita kylmän kahvin sekaan maito ja kaada juoma korkeisiin laseihin.Lusikoi jokaisen lasin pinnalle isoja jäätelöpalasia.Ripottele pinnalle suklaaraastetta.
Anneli, Oulu
Laitan suodatinkahvin joukkoon hiukan kaardemummaa. Saan ihanaa kaardemummakahvia. Esim. 4 kkp / 1 tl kaardemummaa suodantinpussiin.
Vappu, JNS
Voit lievittää tai poistaa hajuveden tuoksun vaatteistasi laittamalla puseron muovipussiin jossa kahvinporoja harsokankaan sisällä.
Pirjo, Iisalmi
Voit lievittää tai poistaa hajuveden tuoksun vaatteistasi laittamalla puseron muovipussiin, jossa kahvinporoja harsokankaan sisällä.
Pirjo , Iisalmi
Kahvi kannattaa jakaa. Ystävien kanssa nautittuna se maistuu parhaimmalta!
Kati, Helsinki
Kahvinporot alppiruusujen juureen, tykkäävät kovasti!
Marianne, Puumala
Itsetehdyn puisen huonekalun pintaan saa hienon värin hieromalla siihen vahvaa kahvia.
Veli-Matti, Paimio
Vahvaa kahvia, kuumaan maitoon sulatettua maitosuklaata ja päälle pari vaahtokarkkia. Helppo ja herkullinen kahvijälkkäri.
Leila, Uusikaupunki
Imuroidessa laitan hiukan kahvia lattialle ja imuroin sen. Leviää ihana tuoksu imuroinnin yhteydessä huoneistoon.
Riitta, Iisalmi
Jämäkahvi, jota ei tule juotua, laitetaan kukkien kasteluveteen. Kukat kyllä tykkää, varsinkin viherkasvit. Älä kaada viemäriin. En käytä muuta kukkalantaa.
Eila, Kuusamo
Pannunpohjalle jäänyt kahvi laimennetetaan vedellä, jolla kastelet kukat.
Marianne, Puumala
Käytän niitä happaman maan kasvien lannoitukseen. Siis sellaisille kuten alppiruusut, atsaleat, hortensiat ja pensasmustikat.
Tarja, Karkkila
Laita pala tummaa suklaata kuumaan kahviin.
Birgitta, Turku
Jopa aikojen saatossa syömättä jääneet kovettuneet lakritsikaramellit pehmenevät kahvissa, kun aikansa malttaa odottaa. Ja lisäaromeita saa valitsemalla kahvimukinsa pohjalle jopa täytelakritseja.
Katariina, Tampere
Kahvia jääpaloihin ja pakkaseen odottamaan jäätymistä. Lisää kahvi, kinuskikastike ja vaahterasiirappi blenderiin, ja sekoita. Laita jäätyneet kahvipalat lasiin, kaada hieman jäähtynyt kahviseos lasiin, lisää kermavaahtoa, ja nauti kylmänä.
Jannica, Vantaa
Kahvilla voi voidella kotiuunin paistoon menevät pikkupullat. Aina ei tarvitse voidella rakenteeltaan juoma/lasiin rikotulla kananmunalla.
Katariina, Tampere
Itse käytän suodatinkahvijauhetta kasvonaamioon: kahvia ja perusvoidetta sekaisin ja nassuun! Vaihtoehtoisesti voi sekoittaa kahvista, sokerista ja puhdistusgeelistä kuorintavoiteen. Imuroin kahvijauhetta säännöllisesti myös imuriin, koska näin imuroidessa kotiin leviää ihana kahvin tuoksu!
Iida, Turku
Kastele kukkia ylijääneellä kahvilla. Kukkivat hyvin.
Minna , Vaasa
Pidä kahvipapuja/kahvinporoja mukanasi pienessä kannellisessa purkissa, kun lähdet hajuvesiostoksille. Pystyt haistamaan useampaa hajuvettä niin, ettei tuoksut mene sekaisin, kun välillä nuuhkit kahvinpapuja/kahvinporoja.
Krista, Oulu
Jos makuja etsitään, niin suklaa ja lakukahvi olisivat ihan parhaita!
Henna, Jämsä
Kahvinpurut voi laittaa kukkamultiin, tykkäävät! Varsinkin Hortensia.
Anne-Mari, Rauma
Sirottele kahvinpurut jäisille portaille, niin saat liukkauden pois.
Birgitta, Espoo
Voitele pikkupullat paiston jälkeen mustalla kahvilla mummoni tapaan. Ripottele sokerit päälle.
Mari, Joensuu
Elintarvike värillä värjätty latte, kinuskikastikkeella ja vaahtokarkeilla höystettynä, houkuttelee ulkomuodollaan jo juomaan kahvia ja on sopivan makea! Lasista kahvi maistuu muutenkin parhaimmalta! Tämmösiä teen itselleni ja juon aina kahvini mielummin lasista.
Nilla, Tuusula
Kaikki kasvit rakastavat kahvia, joten vanhan kansan kikka on kaataa kahvipannusta neste kasveille. Tai kaataa (suodatinkahvinkin) porojen päälle vielä lisää vettä ja kaataa se vesi huonekasveille, jotka sen turvin kukoistavat kuin viimeistä päivää.
Katariina, Tampere
Ota kahvitauko työkavereiden kanssa tavaksi. Parhaat ideat syntyvät rennosti kahvimuki edessä istuskellessa. Ja vaikka ideoita ei pulppuaisikaan, niin ainakin yhteishenki kohenee.
Riinis, Kotka
Termoskeitin on perheessä ihana, niin kaikki saa aina lämmintä kahvia.
Marianne, Espoo
Käytetyillä kahvinporoilla olen häätänyt muurahaiset kukkapenkistä.
Liisa, Helsinki
Hyvän ja trendikkään kahvijuoman saa kun laittaa kahviin suklaajätelöä. Sopii jälkiruoaksi.
Mirjami, Kausala
Keitettyjä kahvinporoja ja kookosrasvaa sekoittaa keskenään: saa hyvän kuorintavoiteen.
Susan, Helsinki
Keitä vain sen verran, minkä juot.
Jorma, Isokyrö
Itsetehty kahvikuorinta tällä hetkellä SE juttu!
Katri, Turku
Itsetehty kahvikuorinta on tällä hetkellä se juttu!
Katri , Turku
Anoppini opetti, että käytetyt porot laitetaan kukkaruukkuun mullan päälle tai ulos kukkapenkkiin. Hänellä aina kukat kukkivat kauniisti.
Anneli, Ruukki
Käytetyt kahvinpurut ovat oiva lisä kukkien kasteluveteen. Käytetyt tai käyttämättömät purut sopii lasisiin purkkeihin kynttilän kanssa, antaa ihanan tuoksun kynttilän lämmössä huoneeseen. Käytetyt pussit hyvää materiaalia askarteluun esim. pöytätableteihin ym.
Hely , Posio
Muffinssien kuorrutteeksi: kahvia + kaakaojauhetta + tomusokeria. Sopii myöskin kakkujen kuorrutteeksi.
, Oulu
Kylmä appelsiini-kahvi on hyvää ja illanviettoon kuumaa vahvaa kahvia, appelsiinilikööriä, päälle kermavaahtoa, raastettua appelsiininkuorta ja vähän tummia puruja.
Tia , Kannys
"Aamupalani" = pehmeän makuinen aamujuoma eli valmistan yhtä paljon vahvaa kahvia ja tavallista maitokaakaota. Sitten vain sekoitan ne keskenään ja laulan :"Voiko ihanammin aamun enää alkaa...."
, Oulu
Pese kahvipannu aina käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Kahvi on rasvainen juoma, joten pelkkä huuhtominen ei riitä.
Inksu, Oulu
Hyvän kahvin salaisuus piilee puhtaissa valmistusastioissa, kylmässä ja raikkaassa vedessä, sopivassa kahvijauhojen määrässä ja oikeassa jauhatuskarkeudessa.
Ann, Oulu
Raastettua tummaa suklaata suodatinpussiin. Tarkka määrä löytyy kokeilemalla.
Brita, Turku
Käytän tuoretta pannukahvipuruja jäniksien häätöön keväällä. Ripottelen kahvia esim. krookuksien ympärille. Tuoksu karkoittaa jänikset.
Jyrki, Kotka
Kahvi on erinomainen lannoite happamanmaan kasveille. Esim. alppiruusuille. Houkuttelee kastematoja multaan.
Jyrki, Kotka
Veden laatu vaikuttaa kahvin makuun. Paras kahvi syntyy puhtaasta ja raikkaasta vedestä. Ei saa kaataa vettä kahvinkeittimeen sen omalla kannulla! Kannussa saattaa olla kahvinjäämiä, jotka pääsevät kulkeutumaan veden mukana kahvinkeittimeen. Tämä vaikuttaa pitkällä tähtäimellä kahvin makuun.
Joni, Turku
Kahvinpurut omenapuiden juurella hämäävät jäniksien ja rusakkojen hajuaistin niin, että jättävät puut rauhaan talvisin.
Eija, Tampere
Jos kahvia jää yli, kutsu naapuri kylään.
Ismo, Kangasala
Jos tykkää vaniljan aromista, niin peruskahvista saa vähän jännittävämmän makuista lisäämällä vanilja- tai vaniliinisokeria.
Karoliina, Joensuu
Kahvinpurut vievät hajuja, joten jos haluat eroon epämiellyttävistä aromeista mm. huoneistossa, sijoita sinne kahvinpuruja.
Ilona, Jyväskylä
Kahviporojen sekaan kardemummaa, maistuu!
Jesse, Jäkis
Käytä raikasta ja kylmää vettä niin maistuu kahvi paremmalta.
Niklas, Espoo
Kahvin joukkoon voi laittaa maidon sijaan kaakaota ja saa vaihtelua perinteiseen kahviin.
,
Pieni ripaus kardemummaa kahvin purujen joukkoon. Ihana maku ja vaihtelua!
Ilona, Tampere
Tuttu idea monelle, mutta oikeasti toimiva. Säästä käytetyt kahvinpurut ja käytä ihon kuorintaan suihkun yhteydessä.
Kristiina, Pyhäntä
Muurahaiset eivät arvosta kahvia. Kahviporot siis sinne, mistä muurahaiset meinaavat tulla sisälle.
Sari, Kangasala
Suola-kinuski-kahvi mantelimaidolla.
JJ, Porvoo
Käytettyjä kahvinporoja voi käyttää siitakesienien kasvualustana.
Teemu, Tuiskuvaara
Opettele juomaan kahvi mustana. Ei mene päivä pilalle, jos maitoa ei olekaan.
Marja, Tampere
Kukille kasteluvesi porojen päälle. Kastellaan ja heitetään porot pois. Tai jos on ulkokukkia, niin porot niiden juurille.
Leila, Porvoo
Cupsolo-keittimeen olisi aivan mahtavaa saada uutuus, joka on nyt muodissa. Rasvakahvi, eli kahvi terästettynä valmiiksi jollain öljyllä. Ostaisin kyllä.
Kati, Helsinki
Kukat kukkivat paremmin, kun ylijääneellä kahvilla kastelee. On kuin huumetta kukille.
Anne, Helsinki
Peruna- / (palsternakka)muusin joukkossa 1 dl vahvaa kahvia tekee ns. tavallisesta muusista fine dining -ruokaa.
Anni,
Pellon ravinteeksi, porkkanat tykkää.
Eeva, Hyrynsalmi
Lisää kahvinpurujen joukkoon ripaus kanelia. Herkullinen lisä kahviin ja tuoksu kotiin.
Maiju, Helsinki
Tämä idea on jo mainittu, mutta kahvinporoilla voi poistaa hajuja vaikka jääkaapista tai kengistä.
Elina, Espoo
Suodatetut kahvinporot käytän ns. maanparannukseen kukkamaille ja ripottelen pihaan. On hyvää lannoitetta.
Jemina, Orivesi
Kahvinporot voi käyttää kuorinta-aineena.:)
Sanni, Turku
Maan parantamiseen ja hedelmäpuiden juureen kahvinporot.
Tarja, Helsinki
Kahvinporoja sulatetun suklaan joukkoon, niin saa hyvän kuorinta-aineen iholle.
Sanna, Helsinki
Rhodojen mullan happamoimiseen. Kasvavat kuin rikkaruohot ja kukkivat tosi hyvin.
Pauliina, Helsinki
Laita kahvia jääpalamuotteihin ja laita pakastimeen. Kun teet kesällä jääkahvia, käytä jääpalojen sijaan jäädyttämiäsi kahvipaloja, jolloin juomasi ei laimene!
Juulia, Oulu
Jos kahvipannun pohjalle jäi reilummin kahvia, laita pakkaseen ja käytä myöhemmin leivonnassa.
Anna, Tampere
Pannukahvia voi käyttää myös suodatinjauhatuksen tilalla.
Mirja , Harjavalta
Kylmä kahvi kaunistaa.
Simo, Kotka
Kun on raivuulla, niin vanha keksintö voikahvi ja leipäpala, aina tankin tyhjentyessä pitää miehen iskussa koko päivän.
Jussi , Korpilahti
Jääkaappiin pieneen astiaan kahvinporoja - se vie mennessään hajut. Kanelin ripottelu kahvin päälle antaa kivan maun.
Irene , Vantaa
Laita kahvinporojen sekaan hieman maustettua pikakahvia, esimerkiksi karamellin makuista. Maistuu perinteiselle kahville, mutta pienellä twistillä.
Kiukku, Kouvola
Kahvikiisseli on kiva vanha jälkiruoka. Eli kerää ylijääneet kahvit, mausta sokerilla ja keitä niistä kiisseli. Pieni kermaturaus vielä pintaan annoksiin, niin johan on oiva jälkiruoka.
Tanja, Lahti
Kahvinporoja kun laittaa ulos kukkapenkkiin, niin ei siili tallaa ja revi kukkia:)
Eerika, Forssa
Kahvilla voi tummentaa hiusten väriä tummanruskeaksi ilman kemikaaleja ja saada hiuksille samalla upean kiillon. Keitä tuplavahvaa kahvia ja kaada jäähtyneenä hiuksiisi niin että pää on pesusoikon tms päällä. Kerää valunut neste ja toista vielä pari kertaa. Jos huuhtelet hiukset lopuksi omenaviinietikalla tämä edesauttaa värin säilymistä.
Jaana, Helsinki
Ripottele hikisiin kenkiin kahvinpuruja ja anna olla yön yli. Kaada/imuroi aamulla pois. Kenkiin jää raikas tuoksu!
Kaisa, Tampere
Jäähtyneet ylijäämäkahvit voivat virkistää viherkasveja.
Helena, Tampere
Hiukan kaakaota mukaan kahviin.
Petri ,
Itse lisään usein kahvia keittäessäni kahvinporojen sekaan ripauksen kardemummaa, kahvista tulee makean täyteläistä, eikä kahvileipääkään erikseen tarvitse. Olen miettinyt, voisikohan kahvia rueta myymään erillisinä teepusseina? Espresso-kahvit keitän yleensä itse jauhetuista pavuista. Vältän ostamasta muovia, ja muovittomien kahvipakkausten löytäminen on ollut usein haasteellista. Voisikohan markkinoille tulla kahvipapuja tai valmiiksi jauhettua kahvia lasipurkissa? Kun tahdon makean suklaista kahvia, saatan sekoittaa kahvin joukkoon lusikallisen nutellaa. Toimii todella hyvin! Jos kahvimaito on loppu, saattaa kahvin joukkoon heittää lusikallisen vaniliajäätelöä. Tykkään juoda kahvia kaikenlaisista kupeista ja mukeista, mutta paras on pieni ja siro kahvikuppi pienellä vaaleasävyisellä kahvilautasella. Kahvia hyödynnän monin tavoin arjessa. Kahvinporoilla saa käsien ihon silkkisen sileäksi, ja siitä voi tehdä myös hoitavan kasvonaamion. Rouheaksi jauhettu kahvi toimii myös mahtavana kodin tuoksuna pienessä pussukassa esimerkiksi kylpyhuoneessa. Pieni loraus kahvia sitruunateen joukossa tuo jännää twistiä. Valmis keitetty, jäähtynyt kahvi on loistava kakkupohjien kostuttaja. Kahvipavuista irtoaa mahtava tuoksu, jos niitä asettelee tuikkukipon pohjalle ja asettaa tuikun palamaan papujen päälle. Olen käyttänyt kahvipapuja myös mukulakivinä erilaisissa askarteluissa. Kuvassa lattekahvini. Kahvivaahtoon oli piirretty upeita kuvia. Olisiko mahdollista tuottaa uutuussarja, jossa tällaiset kahvila-tyyppiset kahvit olisi mahdollista keittää myös kotioloissa? Esim Latte-kahvisarja, jossa myös tarvikkeet maitovaahdon valmistamiseen?
Tiia, Oulu
Itsetehty vähäsokerinen kahvijogurtti.
Teemu, Tampere
Maitokahvin ystävän kannattaa välillä kokeilla laittaa kahviin maidon sijaan vaniljajäätelöä. Samalla saa makean makukahvin!
Kira,
Tämän vinkin sain vuosia sitten mummolassa: Valurautaiselle pannulle oiva vinkki, hieman kahvipuruja ja joku tiskirätti tai riepu, sillä kun hierot, puhdasta tulee heleposti. :)
Suvi, Espoo
Käytä kahvinporot itsetehtyyn vartalokuorinta-aineeseen. Lisää joukkoon ripaus sokeria, öljyä ja hunajaa. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja kahvin tuoksuinen.
Emmi, Vantaa
Käytetyistä kahvinporoista ja tilkasta oliiviöljyä saa halvan ja hyvän kasvokuorinnan.
Sara, Vantaa
1 tee lusikallinen kookosöljyä kahvin joukkooon, pehmentää kahvin maun sekä myös huulet.
Kirsi,
Kahvikupposen ääressä syntyy usein hyviä ideoita!
Frank, Turku
Sekoita pannua, että kahvi on tasalaatuista.
Sami , Lavajärvi
Käytetyt kahvinpurut voi käyttää itse tehdyssä kasvonaamiossa. Ja jos kahvia jää pannun pohjalle, voi kaataa hiuksia hoitamaan..
Kati, Oulunsalo
Jos sieniä tahtoo kotona kasvattaa niin kahviporot kannattaa säästää sienten kasvualustaksi. Kahviporoissa on paljon ravintoa sienten hyödynnettäväksi
Jenni, Tampere
Jos kahvia tulee keitettyä liian paljon, kaada loppu kahvi jäähtyneenä sisäkukille. Tykkäävät ja saavat ravintoaineita!
Karoliina, Tampere
Vaihtelen kahvilaatua, koska Pauligilla on niin runsas valikoima. Sanotaanhan, että vaihtelu virkistää! Joskus olen myös lisännyt eri hunajalaatuja kahviini. Myös kahvin ja kaakaon yhdistelmä on hyvä!
Paavo, Salonen
Säännöstelyaikojen kahvielämystä voi kokeilla korvaamalla osan kahvista sikurilla. Löytyy ainakin pääkaupunkiseudulla joistakin ns. etnisistä ruokakaupoista.
Veikko, Helsinki
Automaatista ota sekoitus kahvia ja kaakaota isoon kuppiin.
Kalle , Iisalmi
Säästä kahvinporot ja ripottele kesällä kukkapenkkiin. Etanat ei tykkää.
,
Käytetyillä kahvipuruilla kun kuorii kasvot ja kädet, niin saa pehmeän ihon! :)
Marjo ,
Käytä luomukahvia mokkapaloissa, saat niistä paremman makuisia.
Ari , Järvenpää
Kuivakakun taikinan sekaan pannujauhatus kahvin muruja pari lusikkallista - kahvikakuista parhain.
Tuula,
Tummapaahtoisen kahvin sekaan ripaus kardemummaa, niin kuin pullakahvit ilman pullaa. :)
, Järvenpää
Anna virkistystä leikkokukille maljakossa: lorauta veden sekaan muutama tippa mukin/kahvikupin pohjalle jäänyttä mustaa kahvia. Kofeiini virkistää myös kukkia :-)
Anne , Jyväskylä
Kun pitää keittimen puhtaana, on kahvi aina hyvää ☺ ja joskus maustaa kahvia laittamalla vaikka kardemummaa vähän purujen joukkoon.
Janita , Hollola
Tummapaahto kahviin sekaan hieman tummaa kaakaota.
Juha, Kuopio
Käytetyt kahvinporot kannattaa säästää ja kuivata talvella. Kun kevät koittaa, niin ne voi levittää sellaisten kasvien ympärille, jotka ovat jäniksien herkkua. esim krookukset tuntuvat olevan "pitkäkorvien" suosiossa. Kahvin haju hämää tuoksullaan eläimiä ja edesauttaan siten niiden säilymistä.
Lassi , Tampere
Arkisesta kahvinjuonnista voi tehdä vähän juhlavamman laittamalla sekaan hyppysellisen kaakaota ja päälle kermavaahtoa.
Sonja, Kempele
Kunnon wienerkaffe tuntuu olevan kiven alla. Arvostaisin kovasti tätä herkkua. Jos vielä sokerittomanakin...? Ei aspartaamia.
Kati, Lahti
Pieneksi pilkottua/rouhittua suklaata kahvin sekaan niin hyvää on!
Marjut, Helsinki
Raasta kahvin joukkoon inkvääriä. Tulee mukavasti potkua!
Anna,
Instantkahvia pirtelöön banskun kera. Hyvää tulee!
Roope, Espoo
Tykkään tehdä vahvaa kahvia ja ettei sitä menisi hukkaan laitan loput kahvista jääpaloiksi pakkaseen. Seuraavan päivän jääkahvi on valmis, lisää vain jäiden sekaan maidon!
Jenni, Outokumpu
Cappuccino terästyy mukavasti ripauksella kanelia
Laura,
Glitterlatte / syötävä glitter
Vilma, Helsinki
Cold brew -kahvi helposti kotona 1. Laita pressopannuun kahvia (8 grammaa kahvia per desilitra vettä) 2. Täytä pannu kylmällä vedellä 3. Sekoita 4. Aseta uuttumaan yön yli jääkaappiin 5. Paina aamulla mäntä alas 6. Kaada kahvi lasiin jäiden kera ja nauti Lisää halutessasi esim. vaniljasiirappia. Kahviksi suosittelen erityisesti hedelmäisiä vaaleapaahtoja.
Linus, Tampere
Eksoottisen makuista kahvia saa erilaisilla mausteilla kuten esim. pomeranssinkuorella tai neilikalla. Vaihtelu virkistää! Makeuta kahvi fariinisokerilla.
Marianne, Oulu
Seuraavan kerran, kun kokkaat lampaanlihaa ja kypsennät sen uunissa, niin kokeilepas kermakahvia liemeksi lihan valeluun. On muuten todella maukasta.
Kokki, Oulu
Jos jauhat kahvimyllyssäsi myöskin mausteita, niiden maku ja tuoksu tarttuvat myllyn muovisiin osiin. Mutta kun jauhat heti perään muutaman kuivan leipäkuution, niin myllysi puhdistuu.
, Oulu
Saat poistettua kalkkisaostumat kahvinkeittimestäsi, kun keität siinä vedellä 8 dl ja väkiviinaetikalla 2 dl tehtyä seosta. Ketä sen jälkeen keittimen läpi pari kertaa pelkästään puhdasta vettä.
Pauli, Oulu
Laita kahvimukiin lusikan sijasta kapea ja pitkä kanelitanko ja sekoita kahvisi sillä. NAM!
Ansku, Oulu
Valmista maustettua kahvia saat, kun jauhat suodattimeen kahvin joukkoon inkivääriä ja muskottipähkinää. Tai ripauta kahvikupin pohjalle kardemummaa.
Anne.P, Oulu
Perheessämme syödään paljon jäätelöä ja yksi tapa maustaa vaniljajäätelöannos on ripotella siihen päälle hienoksi jauhettua kahvia (Juhla Mokka vaalea paahto sopii hyvin).
Johanna,
Lakukahvi. Niin hyvää ettei sanotuksi saa. Oho väärä slogan. Mutta hyvää on. 1 rlk sekotetaan per 2 mittaa purujen joukkoon. Jos lisää pannuun niin pitää sekoittaa pieneen määrään nestettä ja sekoittaa. Könttiintyy helposti, siksi paras on laittaa purujen joukkoon sekoitettuna.
Markus, Kouvola
Kahvinpavut voi jauhaa, ja niistä keittää maittavaa juomaa.
Vesa, Kemi
1. Vaniljajädeä korkeeseen mukiin/lasiin ja sitten päälle kuumaa kahvia = ihana jäätelökahvi. 2. Suodankahvin joukkoon kardemummaa niin saa ihanan tuoksuista ja makuista kahvia pienellä vaivalla.
Katja , Espoo
Hunajaa kahviin. Se on maukasta.
Antti, Ikaalinen
Lisää vaniljajäätelön päälle vähän pikakahvia ja loraus punssia - saat rommirusinajäätelöä! Tsekkaa, jos et usko.
Vesa, Espoo
Mummo neuvoi laittamaan kahvinporot kukkapenkkiin, tulee kasveille ravitsevaa multaa.
Satu, Lammi
Kahvikuppien tummentumat lähtevät seoksella jossa on yhtä paljon suolaa ja tavallista etikkaa. Hankaa tummentumat pois ja pese lopuksi astianpesukoneessa.
Anja, Oulu
Saat poistettua kahvitahrat kankaasta, kun pyyhit tahraa seoksella jossa on 5dl vettä, 0,5 tl mietoa pesuainetta ja yksi kananmunan valkuainen. Huuhtele lopuksi puhtaalla vedellä ja tsädäm tahra on poissa!
Maarit, Oulu
Unohditko ostaa suodatinpusseja kaupasta ja kahvihammasta pakottaa. Nou hätä: voit käyttää kahvinsuodattimena kaksinkertaista talouspaperia.
Johannes, Oulu
Kahvitahrat saat kätevästi pois, kun hierot tahrakohtaan etikan ja sitruunamehun seosta.
Topi, Oulu
Suklaakakkuun tarvitaan kostuketta noin 0,5 dl kakkupohjan yhtä kananmunaa kohti. Vanilijasokerilla maustettu kahvi on herkullinen kostuke suklaakakuille.
Anne, Oulu
Atsalea, kahvipensas ja begonia pitävät happamesta ja kahvinporot ovat juuri sopivan happamia. Sekoita kahvinporot ruukkumultaan. Voit laittaa porot myöskin pintamultaan, mutta silloin ne saattavat haiskahtaa pari päivää. Sekä suodatin- että pannukahvin porot sopivat yhtä hyvin.
Anne, Oulu
1 tl vanilijasokeria tai kardemummaa kahvinporojen sekaan ja saat aivan ihanan makuista ja tuoksuista kahvia, NAM!
Anne-Maarit, oulu
Kahvijuomaa voi käyttää pullataikinaan nesteeksi. Tulee hyviä pullia joiden pinnalle voi levittää paistamisen ja jäähtymisen jälkeen kuorrutteen jossa on tomusokeriin sekoitettu kylmä kahvitilkka.
Sari, Kausala
Käytetyt kahvinporot kukille ja omalle iholle. Kukat ja iho kiittää.
,
Kahvinporoja ihonkuorintaan.
Vesa, Kemi
Jääneet kahvit voit hyödyntää hyvin kahvikiisseliin joka tulee kahvijäätelöön. Nam, tosi hyvää! :)
Teemu, Lahti
Tiesitkö, että käytetyt kahvinporot voi hyödyntää ja käyttää kasvojen kostutukseen ja voiteeksi - nuorentaa ihoa, vähentää ryppyjä. ;)
Teemu, Lahti
Kahvi voi karkottaa valkosipulin hajun sekä hengityksestä että käsistä, kun kahvipapuja joko pureskelee tai hieroo kämmenten välissä. Kahvinporoista kuorintavoide lisäämällä porojen sekaan hiukan oliiviöljyä. Ripottele käytettyjä kahvinporoja muurahaisten ja muiden tuholaisten reiteille ja pesään. Jääkaapista saa pahan hajun pois, kun laittaa käytettyjä kahvinporoja avonaiseen astiaan jääkaappiin.
Anneli, Espoo
Vanhoista mummun kaapeista saa "vanhan" hajun pois laittamalla kuppiin puruja ja ovet kiinni.
Eija, Lehtimäki
Usko tai älä, mutta pionitkin rakastavat kahvia. Sekoita mullan joukkoon kahvinporoja ja saat pionisi kukoistamaan.
Anja, Oulu
Kun olet perannut kaloja pese kätesi kahvinporoilla ennen saippuaa. Näin ikävä kalan lemu lähtee käsistäsi!
Anne-Maarit, Oulu
Leivonnaisten tai paistosten voitelemiseen käy munan asemasta pelkkä keltuainen, siirapilla maustettu musta kahvi.
Anja, Oulu
Mokkapalojen paras ja herkullisin kuorrute: Kuorrutus -5 rkl kuumaa kahvia -60g leivontamargariinia -4 dl (225 g) tomusokeria -2 tl vanilliinisokeria - 3 rkl kaakaojauhetta (tummaa)
Sissi, Oulu
Perheessäni juodaan paljon kahvia päivän mittaan. Ostinkin ison termospullon, jonne kaadan keitetyn kahvin. Näin kahvinkeittimen ei tarvitse olla päällä monta kertaa päivässä!
Anja, Oulu
Mikään ei ole niin hirveää, kun tulla pitkän työpäivän jälkeen kotiin tuntien, että kohta kyllä kuolen nälkään! Voimia ei todellakaan riitä enää kokata mitään aikaa vievää ruokaa. Viimeksi kun minä tulin ylitöistä kotiin tilanteen pelasti Pauligin kahvin kanssa klyhät ritarit mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Ainekset: - 4 viipaletta ranskanleipää - Voita paistamiseen - 1½ dl maitoa - 3 tl sokeria - 1 tl vaniljasokeria Ohje: Leikkaa ranskanleivästä noin 1½ cm:n viipaleita. Kaada lautaselle maito ja sokerit ja sekoita hyvin. Kasta ranskanleipäviipaleet kauttaaltaan sokeroidussa maidossa. Paista leipäviipaleet voissa molemmin puolin, kunnes pinta on rapea ja saanut kauniin kullanruskean värin. Lisää tarvittaessa voita kääntämisen yhteydessä. Tätä kirjoittaessani tuli mieleeni, että voisihan hillon ja kermavaahdon tilalta käyttää myöskin juoksevaa hunajaa.
Teemu, Oulu
Pauligin kahvin kera on ehdottomasti saatava piimäkakkua: SANO SE LEIPOEN: Kun et keksi mitään tekemistä…..leivo. Kun olet stressaantunut, kokeile taikinaterapiaa….leivo. Kun et tiedä mitä sanoisit…..leivo. Kun et tiedä mitä antaisit lahjaksi….leivo. Kun haluat onnitellla…..leivo. Kun haluat yllättää….leivo. Kun haluat ilahduttaa….leivo. Kun haluat osoittaa rakkauttasi…leivo, sillä tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Leivonnaisilla lempi leimahtaa. Leipominen on sielun lämmittelyä. Piirakoilla pojat pehmitetään. Leivo vaikka tämä helppo piimäkakku ja keitä Pauligin kahvia: - 4 dl erikoisvehnäjauhoja - 2 dl sokeria - 1 tl soodaa - 2 tl neilikkaa - 2 tl inkivääriä - 2rl pomeranssinkuorta - 1 dl rusinoita - 100 g sulatettua voita - 3 dl piimää Ohje: Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää sulatettu voi sekä piimä ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista kakkua uunissa 175 asteessa noin tunti.
Anne, Oulu
Kastele suodatinpussi ennen kuin laitat siihen kahvinporot. Näin kahvin aromit eivät imeydy suodatinpaperiin. Aromikasta kahvia saat myös, kun laitat porojen sekaan esim kardemummaa/kaakaojauhetta/vanilijasokeria/kanelia.
Anne, Oulu
Kastele suodatinpussi ennen kuin laitat siihen kahvinporot. Näin kahvin aromit eivät imeydy suodatinpaperiin. Aromikasta kahvia saat myös kun laitat porojen sekaan esim kardemummaa/kaakaojauhetta/vanilijasokeria/kanelia.
Anne, Oulu
Kätevä emäntä hyödyntää myös kahvinporot: niistä tehty kasvonaamio pienentää ihohuokosia, poistaa rasvaa kasvoilta ja vähentää turvotusta. Laita kasvonaamioon 2 rkl käytettyjä kahvinporoja ja 2 rkl hunajaa, levitä iholle ja anna vaikuttaa puoli tuntia. Lopuksi huuhdo kasvot lämpimällä vedellä.
Anne, Oulu
Laimenna jäänyt kahvi vedellä ja kastele kukat, ne tykkää. Kesällä olen keittänyt kannullisen kahvia (n. 10 kuppia) ja laimentanut sen kastelukannulliseen (9l vettä), suodatinpussit tyhjennän raparpereille ja ruusuille. Kukat ja minä pidämme kahvista.
Leena, Rovaniemi
Cupsolo -laitteet ja kapselit ovat nykyaikaa: aina tuoretta kahvia napin painalluksella. Mutta Cupsolon annoskoko ei ole nykyaikaa. Suurin osa suomalaisista juo kahvinsa tänä päivänä Iittalan muumimukista, johon passeli annoskoko olisi n. 180ml. Pauligin kannattaisi tuoda nykyisen 120ml:n rinnalle myös 180ml:n annoskoko.
Kai , Turku
Kahvin sumut kerään saunareissulle ja sillä kuorin koko vartaloni ☺ Kahvi keitetty ja kostea suodatinpussi sumppuineen kätevä puhdistaa esim. rasvainen paistinpannu, puurokattila ym...
Maarit, Virrat
Lisään valmiiseen Paulig-kahviin Oboy-kaakaojauhetta. Todella hyvää.
Kaarina, Jyväskylä
Tykkään joskus laittaa salmiakkia kahvikuppiin ja ainakin mun mielestä se on oikein hyvää :) Laitan myös usein teekuppiin.
Ari, Vantaa
Jauhan kahvimyllyssä itse ostamani pavut. Ai, että tulee hyvää kahvia. On ilo tarjota tutuillekin .
Tuula, Turku
Rakastan kahvia sen monissa muodoissaan, kuumana, maidon kanssa, kylmänä, drinkissä.. Ylimääräisen keitetyn kahvin kaadan jääpalamuottiin ja laitan pakkaseen, kahvijääpalat ovat kylmiin kahvidrinkkeihin erinomainen lisä eikä tarvi laittaa pelkkiä jääpaloja jotka laimentavat maun.
Erika, Vaasa
Vaniljajäätelö ja hyppysellinen suodatinkahvijauhoja päälle
Arja, Kuopio
Kahvin porot kesällä ruusujen ja rhodojen juurelle ja kahvipusseista kasseja ja koreja ompelemalla. Ja aamulla kahvikupponen niin päivä alkaa paljon paremmin, velatkin tuntuu saatavilta!!
Taina, Ylämylly
Kun laittaa kahviin kardemummaa tuntuu kuin olisi pullakahvit juonut. Laitan käytetyt porot pihamaalle hiekottamaan tietä.
Leena, Sulkava
Käytän kahvinporoja kauneudenhoidossa kuorintaan, esim. kasvosaippuan ainesosana. Toimii ja virkistää myös ulkoisesti!
Asta, Kangasala
Suodatinkahvin jämiä olen hieronut kasvoihin ja käsiin ja sitten tietysti huuhtonut pois. Ihana kuorinta, jonka jälkeen kädet ja kasvot tuntuvat pehmeiltä.
Satu, Tre
Kaakaota sekoitan tasaisesti kahvin joukkoon. Helposti "tukkii" suodattimen, jos laittaa vain päällimmäiseksi.
Riitta, Kouvola
Kahvinpapuja astiaan ja tuikut/kynttilät siihen. Kaunista ja hyvän tuoksuista ☺ Joskus luraus hunajaa, vanilijasokeria tai kardemummaa tuo vaihtelua kahviin.
Sanna, Jyväskylä
1) Käytän käytettyjä kavinporoja (miksei vanhentuneita kuiviakin) ihon kuorintaan kera sopivan öljyn ja lorauksen vettä. 2) Lannoitan kasvipenkkiä ja toivon, että karkoittaisi kissoja kuten kahvi kupissa saa ne nyrpistämään nenäänsä. 3) Flunssaisena laitan kahviin kaakaojauhetta ja chilijauhetta, ihana yhdistelmä
Minna, Hämeenlinna
Normaalia kahvia 4 mittaa ja yksi mitta kardemummaa, tai kanelia ja sekoitetaan sekä 4 vettä ja ei kun keittämään. Vinkkinä nauti tämä kahvi mieleisessäsi paikassa.
Jenny, Helsinki
Tilkka kahvia, siihen sekaan reilummin lämmitettyä maitoa, siis täysmaitoa! Sekä pullasiivu tai korvapuustimössöä. Tästä lapset oppivat tykkäämään, kokemukseni mukaan. Ja saadaan lisää kahviseuraa.
Riitta, Varkaus
Laita kahvikuppiin makuvalintasi mukaan Fazerin liköörikonvehti. Anna konvehdin sulaa pikkuhiljaa kahvin sekaan tai dippaa lusikalla hetkeksi kuumaan kahviin, syö se ja nauti kahvi sen jälkeen.
Wellu, Kuopio
Parempaa kahvia saat puhtailla valmistusvälineillä. Itse olen ottanut välineiden tiskaamisen osaksi kahvinautintoa. Siinä olisi varmaan monelle muullekin ideaa.
Mikko, Turku
Mausta kahvisi kaakaojauholla: 10 mittaa kahvia & 1 ruokalusikallinen kaakaojauhetta. Maistuvaa!
Risto, Turku
Saat kauniin värisen hiukset kahvilla: sekoita hennan joukkoon loraus kylmää kahvia. Voit loruttaa pienen määrän myös sitruunanmehua. Näin hennaväri ei ole liian punainen vaan kahvi tekee hiuksesi mahtavan punaruskeiksi.
Hanna, Tuusula
Kahvimyllyn ja Moccamasterin avulla suodatinkahvista saa erinomaista, mutta ero on huomattava jos vielä jaksaa sekoitella puruja lusikalla hiljalleen kahvinkeiton aikana! Täydellistä!
Kristiina, Helsinki
Kahvia voi käyttää leivonnaisten voiteluun, sillä saa kauniin värin ja hienostuneen maun. Keitä vahvaa kahvia, laita muscowadosokeria runsaasti, nesteen pitää olla makeaa ja lisää hiukan tummaa siirappia, anna jäähtyä. Voitele pullat nesteellä, päälle raesokeria ja paista kullan ruskeiksi. Tämä sopii muna-allergiselle voiteluun ja kun pullataikinakin on munaton ja maidoton niin sopii monelle.
Riitta, Sodankylä
Jos keitettyä kahvia jää yli, kaadan sen lasiin ja laitan yöksi jääkaappiin. Seuraavana päivänä lisään jääpaloja, maitoa ja ripauksen vaniljasokeria, ja tadaa - itsetehty cold brew on valmis!
Emma, Helsinki
Joskus ei varaa hifistelyyn, teen niin että laitan purujen sekaan kardemummaa, kanelia ja saan erikoiskahvia.
Taru, Kerava
Suolakurkut hunajalla ja smetanalla kahvin kanssa on ehdoton suosikki.
Taina, Kangasala
Avattu kahvipaketti kannattaa sulkea pyykkipojalla niin ei aromit karkaa.
Maarit, Jämsä
Kun kahvia jää yli, kaada se kukkiin
Anneli, Rovaniemi
Minttusuklaajuustokakku Cupsoloa hyödyntäen.
Pauliina, Helsinki
Taittele kahvipusseista kätevästi valokuvakehys!
Anne, Tanska
Näin teet Frezza-jugurttijäätelöä!
Paulig, Suomi
Paulan kahvipannacotta Cupsolo Vanilla&Cardamom -kahveista
Paulig, Suomi
Järjestä kahvitasting ystävillesi!
Paulig, Suomi
Miten kahvia tulee säilyttää?
Paulig, Suomi

Jaa ideasi

Minkälainen tuote olisi mielestäsi arvokas lisä valikoimaamme? Arvomme joka kuukauden lopussa tuoteideansa lähettäneiden kesken kahvipalkinnon!

Liitä kuva tai video laitteeltasi (gif, jpg, png, avi, mov)

Lähettämällä ideasi hyväksyt ehdot ja arvonnan säännöt.

Jaa ideasi: ehdot

1. Sivun tarjoaja

Pauligin Jaa ideasi -palstaa (”palsta”) ylläpitää ja sen tarjoaa käyttöön Gustav Paulig Oy (y-tunnus 0835291-6, osoite Satamakaari 20, 00980 Helsinki), jäljempänä “Paulig”.

2. Sopimusehdot ja sopimuksen syntyminen

Lisäämällä ideasisällön palstalle hyväksyt kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä sekä palstalla mahdollisesti erikseen annettavia ohjeita. Paulig voi aika ajoin tehdä muutoksia käyttöehtoihin. Esittäessäsi idean palstalla hyväksyt, että Oy Gustav Paulig Ab tai sen tytäryhtiö saattaa ilman erillistä vastiketta ottaa idean käyttöön liiketoiminnassaan sellaisenaan tai jatkokehityksen jälkeen. Pauligilla on oikeus olla julkaisematta palstalla hyvän maun vastaista tai loukkaavaa sisältöä. Paulig saattaa käyttää julkaistuja ideoita osana omia sisältöjään.

Jaa ideasi: arvonnan säännöt

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

(Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Osallistumisoikeus arvontaan on kuukausikohtainen. Joka kuukauden ensimmäinen päivä arvotaan edellisen kuukauden aikana ideansa lähettäneiden keskudeesta palkinnon voittaja.

3. Kuinka osallistua arvontaan

Osallistuminen tapahtuu jakamalla uuden tuoteidean Jaa ideasi -palstalle kuvan, videon tai tekstin muodossa. Voittaja arvotaan kaikkien idean jakaneiden kesken kerran kuukaudessa. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

4. Palkinnot ja ehdot

Palkintona on yllätyskahvipalkinto. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittaja valitaan arvonnalla joka kuukauden ensimmäinen päivä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvonta osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

5. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. Arvontaan osallistumisessa annettavia tietoja käsitellään Paulig Groupin tietosuojakäytännön mukaisesti.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7.Lisätietoa arvonnasta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com