Kaupunki kahvipakettien kuvat Iittalan kartiomukeihin. Niistä tulisi mielestäni hyvä sarja. Niitä on mukava katsella ja mukeissa kuvat olisivat enemmän nähtävissä. Ne kaikki yksityiskohdat ovat hauskoja.
Jari , Lehmo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Åsa ja Michael Korpi ovat perustaneet kahvilan Café Salteriet Salteriet Merenkurkun UNESCO maailmanperintökohteeseen Svedjehamnen (Björköby, Mustasaari). Ajattelin, että voisi olla hauska teidän tehdä heidän kanssaan kaupallista yhteistyötä, kun avaavat 14.6 kahvilansa, esimerkiksi tarjoten heidän ”nimikkokahvia” Korpi- kahvia. Kauniimpaa maisemaa kahvin nauttimiselle saa etsiä!
Hanna, Raisio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olen huomannut että varsinkin papujen kanssa, mitä tuoreempi paahto, sitä parempi kahvi. Voisiko teiltä tilata yksittäisiä pusseja papuja viimeisimmästä paahtoerästä niin että paahtopäivä olisi tuorein mahdollinen? Niistä maksaisi ihan mieluusti vähän enemmän koska välillä joidenkin kahvien kanssa hyllykierto kaupassa on vähän hidas.
Joonas, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vieläkö saa Pauling kapselikeittimeen Latte ja caputcino kahvi kapseleita?
Marjut , Valkeakoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, Olen laittanyt teille palautetta varmaan kolmena vuotena samasta asiasta ja mikään ei muutu. Joka vuosi huhti/toukokuussa tulee upeat Onnea äiti kahvipaketit, mutta missä on isänpäivänä Onnea isä paketit? On hyviä äitejä, huonoja äitejä ja äitejä joiden ei pitäisi saada olla äiti ja täsmälleen sama juttu isien kanssa on super isiä, huonoja isiä ja isiä joiden ei pitäis olla isiä. Mutta mistä johtuu että te annatte kiitosta vai äideille?
Leena, Hämeenlinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Oli tosi ilahduttavaa nauttia Cafe Singapore -erikoiskahvia, sillä se todella maistuu siltä kuin kaukoidässä. Yllätyin, kun tässä tuoteperheessänne ei ole vielä lähi-idän maiden kahvimakuja. Olen vietaillut Jordaniassa, Marokossa ja Abu Dhabissa ja niissä kaikissa oli melko yhtenevä ja erityinen kahvimakunsa. Olisiko joku lähi-idän maa seuraava erikoiskahvi? Kardemumma niissä ainakin taisi olla erikoispiirteenä.
Kimmo, Sastamala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Paulig-merkkisiä metallisia kahvilusikoita, jotka olisi koristeltu tyylikkäillä koristeilla. Mallia voisi ottaa vaikka renessanssin ajan kirkoista. Sellaisella olisi hieno aamulla keittää vähän Juhla Mokkaa Moccamasterilla.
Toivo, Laitila
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olen jo vuosia käyttänyt pelkästään luomulaatuista suodatinjauhatusta ja kahvi on minulle nautinto joka päivä. Nyt kuitenkin raskauden ja imetyksen vuoksi olen käyttänyt suurimmaksi osakseen kofeiinitonta kahvia. Minun ja varmasti monen muunkin onneksi teiltä tuli kauppoihin kofeiiniton Los Angeles-kahvi, joka on kofeiinittomaksi kahviksi ihan super hyvä! Mutta vieläkin tyytyväisempi kofeiinittoman kahvin lipittäjä (ja ostaja) olisin, jos saisin saman tuotteen luomuna. Ehdotukseni olisikin että Pauligin kofeiinitonta kahvia saisi myös luomuna.
Henna, Liminka
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kun teillä on nyt Ilta-kahvi, tehkää myös Aamu ja Päivä. Ovat hyviä lahjaideoita! Pakkauskoko voi olla se pieni. Toteutuneesta ideasta toivoisin yhden paketin ko. tuotetta:)
Veijo, Kemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Miksi Havanna-kaupunkikahvi postui myynnistä? Toivoisin, että se saataisiin takaisin kauppojen hyllyyn!!
Henna,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olen melkeinpä kokonaan siirtynyt käyttämään Juhla Mokka Ilta kofeiinitonta kahvia. Mielestäni 500 g pakkaus olisi parempi. Pieneen pakkaukseen ei mummelin käsi ja mittalusikka tahdo mahtua.
Maija, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Paulig Ilta-kahvia olisi hyvä saada myös vaaleampana paahtona, tämä kehitysideana.
Mika, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kunpa kofeiinitonta Ilta-kahvia saisi pian ostaa ihan kahvipaketin kokoisessa 500g pakkauksessa. Se on hyvää - juon sitä aamuisinkin!
Minna, Kangasala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Voisiko Juhla Mokka Ilta kofeiinitonta saada papuina? Käytä kahvikoneessa vain kofeiinittomia papuja, joten olisi kiva juoda myös tätä merkkiä
Tomi , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisitteko tehdä suuren palveluksen tummapaahtoisen kahvin ystäville ja toisitte takaisin valikoimaan Juhlamokka Tosi tumman? Paras tummapaahto mitä Suomessa on koskaan tehty. Nämä tilalle tulleet tummapaahdot teillä eivät ole samaa luokkaa. Ja varmasti myyvät vähemmän kuin tosi tumma. Minä ja monet tuttavani ovat joutuneet vaihtamaan Segafredoon. Please, please… tositumma takaisin
Mark, Kirkkonummi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisimme puolisoni kanssa eri kahvisarjoistanne pienemmän pakkauskoon tuotesarjapakkauksia, joihin kuuluisi sarjan useammat laadut. Esim. kilon pakkaus, joka sisältäisi viittä eri kaupunkikahvia. Tällainen paketti sopisi hyvin eri kahvilaatuihin tutustumiseen, mutta olisi myös oivallinen tuliainen tai lahja. Sekä saattaisi innostaa kuluttajia käyttämään moninaisemmin Pauligin valikoimaa.
Antti, Kangasala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisiko mahdollista saada kahvia 100% robusta kahvipavuista ja mielellään vaikka Vietnamilaista. Kofeiinirikkaalle kahville on kysyntää kiireisille ihmisille, jotka ei ehdi juomaan useita kuppeja kahvia aamuisin. Tämä pitäisi olla mahdollista tuottaa myös edullisemmin johtuen robustan alhaisemmasta kilohinnasta.
Robusta, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin Havana-kaupunkikahvin takaisin valikoimaan!!
Iira, Järvenpää
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vähä- kofeiininen kahvi olisi hyvä, ei tarvitsisi miksailla kahta kahvilaatua sekaisin. Vielä kun olisi vähä- happoinenkin elikkä Watsa- Ilta - kahvi sekoitus. Kofeiinia voisi olla myös eri vahvuksilla esim 2/3 normaalista tai 1/3.
Terhi , Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvijoulukalenteri! Sellainen, että kalenterista joka päivä saisi annospussin kahvia (eri paahtoasteita, sekoituksia, makuja, maustettuja). Päivän annos riittäisi kahteen kahvimukiin (eli yht. n. 5 dl valmista suodatinkahvia).
Hanna, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvikalenteri jouluksi olisi kiva :)
Roosa, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvijoulukalenteri
Siiri , Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moikka! Viime vuosina on joulukalentereita tullu muitakin, kun ne perinteiset kuva- ja suklaakalenterit. On tee-, puuro-, piltti-, välipala-, kaakao-, ja uusimpana energiajuomakalentereita. Mutta yks ihan selvästi puuttuu markkinoilta (ainakin kohtuuhintainen sellainen), suomalaisethan on kahvikansaa ja valehtelematta puolen kansan aamut alkaa kahvilla, niin missä on kahvijoulukalenteri? Tiedostan ettei täksi jouluksi enää moista kerkeä väsäämään, mutta jospa ensi jouluksi hyllyistä löytyis kahvikalenteri. Kiitos jo etukäteen!
Pihla, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joulu tulossa, kauniissa kahvipurkissa olisi ilo antaa juhlamokkaa "naapurille". Nyt on joulumuistamiset hieman ns.kortilla, mutta kuitenkin antamisen mieli olisi. Taitaa olla jo myöhäistä toteuttaa metallista purkkia.
Merja, Pirkkala
disqus disqus0 Facebook Twitter
K-fee kahvikapseleihin olisi mahtavaa saada kaakao, kun kahvia ei tule juotua
Laura , Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Todella suuri harmi, että lopetitte K-fee kapseleiden valmistamisen. Juhlamokkaa ja Presidenttiä kaipaisin kapselimuotoon. Olisiko mahdollista saada yhteistyössä Dolce Gusto (Nescafe) kapseleihin suodatinkahvia tai edes ne K-fee kapselit takaisin. Niin moni kapselikeittäjä kaipaisi tuoretta hyvää suodatinkahvia pelkkien espressopohjaisten kahvien rinnalle.
Katja , Oulunsalo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Valmis suodatin. Eli siis suodatin jonka sisällä olis jo valmiiksi kahvi sisällä sopivaksi kahteen kuppiin, neljään kuppiin, kuuteen kuppiin ja kahdeksaan kuppiina. Suodatin pussissa olisi ulko kuori ja sisä kuori joden välissä olisi kahvi purut.
Altti , Rajamäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ystävällinen tervehdys! Suomi on kahvin luvattu maa. Juomme kahvia suunnattoman paljon joka vuosi. Kahvi.fi sivustolta löytyi hieman kahvin juontiin liittyviä lukemia. Siellä sanotaan että Suomi on kahvin kulutuksessa maapallolla ykkös sijalla ja että kun suhteutetaan kahvin juonti niin kansalaiset juovat paahdettua kahvia noin 10 kiloa vuodessa, 3-5 kuppia päivässä. Minulla on pieni tarinan tapainen siitä miten löysin täysin uuden kahvimaun ja luulen että se on hyvinkin persoonallinen ja yllätyksellinenkin. Rakastan telttailua ja en voi herätä uuteen päivään ilman aamukahvin juontia. Telttaillessa minulla oli vain yksi ongelma ratkaistavana, mistä löydän kahviini puhdasta vettä aamuisin. Mukanani oli lusikka, mukini, pikakahvia, makeutuspuristetta, kotimaista telttalämmintä barista kaurajuomaa ja kivennäisvettä.. En ajatellut sen kummempaa kun aloin valmistaa aamukahviani. Kupin pohjalle laitoin pikakahvia 2 lusikallista, makeutusainetta, kivennäisvettä noin 2 dl ja barista kaurajuomaa. En edes voinut lämmittää kahviani missään vaan kivennäisvesikin oli sitä teltta lämmintä, kuten se kaurajuomanikin. Aamun hiljaisuudessa join viisi kuppia kahviani, järvimaisema edessäni ja nautin loma aamustani. Uskokaa tai älkää kahvi oli hyvää. Telttailin monissa eri paikoissa ja vaikka olisi ollut mahdollisuus kaivoveteen ja sen lämmittämiseen niin join kahvini kuitenkin kivennäisveden kera. Kotiin tultuani valmistin miehelleni innoissaan tätä teltta kahviani ja hän piti siitä, hän kun ei pidä makeutusaineesta niin laitoin tilalle sokeria. Tyttärelleni tein myös sitä, hän kyllä joi sen muttei pitänyt siitä. Kyllä ymmärrän, kuulostaahan tämä aika eksoottiselta yhdistelmältä ja maistuukin joidenkin mielestä siltä. Ajattelin myöhemmin että voi hyvänen aika, tässähän on uusi maku kahvin ystäville. Nykypäivänä etsitäänkin jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja hyvinkin erikoista makuyhdistelmä. Syntyi siis vahingossa uusi tuotemerkki. Minulla on mielessäni myös muita erikoisia kahviyhdistelmiä mitä aion kokeilla tällä samalla reseptillä. Olisitteko te kenties halukkaita kokeilemaan tuoteryhmäänne uutta, radikaalia kahvijuomaa. Sen voisi tarjota joko kylmänä tai huoneen lämpöisenä, lämmittämään en kyllä sitä itse alkaisi kun mielestäni kivennäisveden maku kärsisi siitä. Hyvää kesän loppua Teille.
Leena , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, paljon eri kaupunkien nimikkokahveja löytyy teidän valikoimista. Niitä on kiva maistella. Helsinki-kahvia kaipailen. Olisi varmasti osuva, olemmehan kahvin juojien ennätyskansaa. Joku maistuva Itämeren tyttären sekoitus! Tukholma-kahvin juuri pongasin toiselta paahtimolta ja ostin.
Päivi , Tuusula
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pidän noista kaupunkikahveista kovasti. Suosikkini on Reykjavik, mutta toivon lisää mm. Tukholma ja Helsinki Olisi niin kiva viedä Tukholmaan tuliaisiksi sekä Helsinkiä että Tukholmaa.
Anja , Ylöjärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi hienoa, kun tehtäisiin suodatinpusseja, jossa jonkinlainen mitta-asteikko painettu sisälle,esim työmaalla harvoin mitään mittakuppia ja annostelu tapahtuu silmämääräisesti . Maksaisin mieluusti enemmän tällaisista.
Kalle , Hämeenlinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi mahtavaa, jos kapselikahvia tehtäisiin myös jostain muusta kuin maitojauheesta. Haluaisin ostaa kapselikoneen, mutta maitoallergisena se olisi hyvin turhaa. Olisi kuitenkin kiva ettei maidottomat vaihtoehdot olisi pelkästään mustaa kahvia.
Heta , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Juhla Mokka on maukas kahvi
Mikko, Maskun kirkonkylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, Nyt kun cupsolo-kapselit ovat poistuneet kaupoista hyvin tehokkaasti, niin olisiko mahdollista saada ainakin suurimpien kauppojen (Prisma, Citymarket) valikoimiin cupsoloon sopiva reusable pod? Jos ei pysyvästi, niin vaikkapa kampanjaluonteisesti puoleksi vuodeksi. Minä olen cupsolon vannoutunut ystävä ja näin yksin asuvana se on täydellinen ratkaisu minulle: aina tuoretta kahvia, vain se määrä, minkä juon ja ennen kaikkea heti, kun kahvihammasta alkaa kolottamaan. Olen ajatellut tilata reusable podin ulkomailta, mutta niiden lopullinen yhteensopivuus on aina hiukan arvoitus. Samalla voisi kauppoihin tuoda puhdistuskapselit ja nekin kampanjaluonteisesti. Tällä hetkellä cupsoloni on viimeistä kapseleita vaille kaatopaikkakamaa ja näin on monella muullakin.
Pipsa , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko kahvien nimenä olla Joroinen tai Piippola? Ajellessa autolla Suomessa maistuisi paremmin kahvi huoltoasemalla, jos kahvi olisi aidosti Suomalainen eikä esim. New York. Suomalaiseen kahviin voitaisiin liittää tuttu juttu ” Piippolan vaarilla oli talo mää mää …” ”Joroinen on SavonPariisi” Useat ihmiset ovat ihmetelleet, miksi ei ole yhtään suomalaista paikkakuntaa kahvin nimissä. Sehän voisi olla vaihtuvakin kunta ja tarina kuntaan liittyen positiivisella tvistillä.
Päivi, Joroinen
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kauramaito Frezza candy pop. Uudet vegaaniset Frezzat on ihania ja candy pop maku kruunaisi valikoiman.
Sonja, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko Frezza-juomasta tehdä vegaanisen version? Esimerkiksi di kaurapohja sopisi loistavasti kylmän kaffin kaveriksi.
Joona, Uleåborg
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiinitonta kahvia jos saisi markkinoille esimerkiksi vastaavaa kuin Juhla Mokka Samettinen.
Hanna, Seinäjoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin maistella teidän eri kahvi valikoimaa mutta koska asun yksin ja kahvi paketit ovat isoja ei minun tule ostettua uutta kahvi jota en ennen ole maistanut koska jos kahvi ei olekaan mieleeni jää kokonainen paketti käyttämättä. Kellog’s aikoinaan teki muro kokoelma paketteja jossa oli annos kaikkia makuja pienissä purkeissa. Toivoisin kahvi maailmaan samaa! Paketteja jotka ovat esim yhden pannullisen kokoisia ja niitä saisi ostaa kokoelmina - esim näistä teidän kaupunkikahveista!
Anni , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi,kapselikahvien paketeissa olisi hyvä mainita paahtoaste.
Tero , Lappeenranta
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvi omalla nimellä. Minulla on Pauli-niminen ystävä, joka juo vain Pauligin vaaleaa paahtoa. Kohta on tuolla kipeällä ukkelilla 50-vuotisjuhla, joten kahvipaketti (tai tusina) omalla nimellä olisi jotain. Tietysti Paulikin...
Vesa, Laukaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tein tällaisen kopan kannen kanssa äitienpäivä juhla mokasta, tuli kerrassaan kaunis
Leena, Liperi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moro! Ei kukaan ole vielä hoksannut kahvin ja tervan sekoitusta? Tervakahvi! Ainakin täällä Oulun seudulla lähes kaikki mihin liittyy terva on in.
Markku , Ii
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tehkää guatemala kissakahvista papuversio. Parhaimman makuista kahvia. Myös omanlaisensa maku tuossa, jonka minäkin erotan.
Tommi,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisitteko julkaista Ukraina-kahvin, jonka tuotosta osa menisi Ukrainan tukemiseen?
Satu , Kirkkonummi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvipaketteihin voisi hieman näkyvämmin ilmoittaa onko kyseessä suodatinkahvi vai pannukahvi. Vähän hoppusammalla kahvinostajalla ei ole aina aikaa tutkia pakettia perinpohjasesti.
Veli-Pekka , Savukoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Paulig Café New York Pikakahvi
Karri, Kouvola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joulukalentereita on jo kaikenlaisia ja usein niistä saa sellasta tavaraa mitä ei oikeastaan tuu sitten käytettyä ja suklaakin ynm. herkut alkaa vähän jo kyllästyttää. Mutta kahvit keitän kyllä joka päivä, joten kahvijoulukalenteri olisi mieluinen tuote, joka ilahduttaisi koko joulun odotuksen ajan!
Vilma, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Markkinoilla on jo useita erilaisia teejoulukalentereja, mutta kahvikalenteri puuttuu/niitä on harvassa. Tämä on kuitenkin minun haaveeni, keitän kahvini pressopannussa ja olisi ihanaa, jos joka aamukupille olisi eri purut näin joulukuussa. Ihanaa joulua teille kaikille, ja kiitos kahveista! ❤️
Thomas, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Paulig kahvi joulukalenteri. Hei, olisi hauskaa saada maistaa kaikki Pauligin kahvimaut ostamatta kokonaisia paketteja. Joulukalenterilla kuluttaja pystyisi maistamaan 24 eri makua ja valita niistä oman lempi makunsa.
Kristina, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Näin juhlapyhien ja eri tapahtumien aikaan pakkaatte kahvin esim. juhlamokan kauniisiin erilaisiin pakkauksiin, mikä on valtaosasta ihmisistä vain ihanaa. Mutta sitä se ei ole ihmiselle, jolla on muistisairaus. Nyt kävi niin, ettei kaupassa ollut tavallisessa pakkauksessa olevaa Juhlamokkaa, vaan siinä jouluisessa. Meillä on viikonvaihde etsitty oikeaa kahvia ja itkuksi meni lopulta. Onneksi naapurin kanssa saatiin paketteja vaihdettua, niin mummokin sai kahvia. Ehdotan, että tämä huomioitaisiin jotenkin, esim. kauniiden pakkausten lisäksi olisi myytävänä kahvia tavallisissa pakkauksissa. Edes yksi lava kaupan takaosassa muistihaasteista kärsiville. Vai olisiko vain Ok. että pakkaus olisi aina sama? Olisiko siitä mitään haittaa?
Mari, Pohjois-Karjala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lisää kofeiinittomia kahveja kaipailisin valikoimiin. Niitä kun on niin mahdottoman vähän. Vaikkapa juhlamokkaa.
Minna, Vähikkälä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei Selasin ehdotuksia tällä sivustolla Silmiin osui ehdotus Ukraina kahvista Kannatan ja nimeksi voisi laittaa KIOVA kahvi
Kaija , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei Oisko mahdollista tehdä juhla mokasta kofeiiniton vaihtoehto.
Kaija, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisitteko lanseerata uudelleen kahvinsäilytysrasian ja kultaisen kahvimitan kuluttajille näinä ankeina aikoina. Kuten kuvasta näkyy molemmat olleet käytössä aikasen kauan. Juhlamokan samettinen olisi aika hyvä tuote "purkkiin". Retroa takaisin muistuttamaan entisistä hyvistä ajoista, mutta uudella tuotteella. (Tuo säilytyspurkki paras, koska mittalusikka mahtuu sisälle ja säilyy tallessa).
Tiina-Liisa, Rovaniemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tummapaahtoja tuli kerralla kolme uutta ja vanha poistunut. Voisiko vaihto-ohje olla jossain mainoksessa. Kaikille kun kahvin valinta ei ole makuasia vaan närästys määrittää valinnat. Teidän tuote on harvoja närästämättömiä ollut.
, uusimaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi, voisko siitä teidän hyvästä watsa -kahvista saada 500g pakkauksia? Kaikista Suomalaisista 10% kärsii närästyksestä ja huomasin ainakin itse tämän watsa kahvin auttaneen asiaan merkittävästi, niin tästä pitäisi olla ns. normaaleja 500g paketteja myynnissä. Kiitti ja hyvää syksyä.
Sampsa , Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Olen suuri paulig frezza -juomien kuluttuja ja niitä tuleekin juotua melkein joka päivä. Sen vuoksi olen miettinyt, olisiko mitenkään mahdollista tehdä litran purkkeihin joitain makuja? Valiollakin on latte litran purkissa, joten siitä tuli mieleen tämäkin. Se ei valitettavasi vain ole yhtä hyvää kuin teidän juomat!
Laura, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ideani on kahvijoulukalenteri. Se voisi sisältää esim. pieniä näytepusseja eri kahveja, pieniä kahvisiirappeja, kahvimukin, kahvimitan, kahvipussinsulkijan ja ehkä jonkinlaisia Paulig merchandise -tuotteita. Tällaisia löytyy jo ulkomaisilta yrityksiltä, mutta tällainen tarvittaisiin ehdottomasti Suomeenkin ja varsinkin Pauligin toimesta.
Julia, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tokio kaupunkikahvi olisi ihana kokea <3 Haaveilin yhdessä vaiheessa niin paljon kyseisestä kahvista, että näin unta sen saapumisesta valikoimiinne.
Eevi, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ehdoton puute on, mistä saa vastapaahdettuja papuja? Siis esimerkiksi samalla viikolla paahto->kuluttajan käteen.
Jani, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Miten olisi Vuosaareen tehtaanmyymälä-kahvila. Vaikka kauppakeskus Columbukseen, jossa on ilmeisesti tyhjä ravintolatila. Tai, miksei Vanhaan Vuosaareen, jossa puuttuu kahvila.
Teemu, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi hyvä jos olisi olemassa Paulig Brazil pikakahvia
Fredrika , Siuntio/Parainen
disqus disqus0 Facebook Twitter
Oletteko ajatelleet lanseerata kofeiinitonta kahvia? Näitä on nimittäin markkinoilla todella vähän. Saksalainen Jacobs on esim. erittäin hyvä kofeiiniton, mutta sitä ei ole kaikkien kauppojen valikoimissa. Meira tekee kofeiinitonta kahvia nimellä Kultra Katriina plus Relax, mikä on huomattavasti huonolaatuisempaa, kuin edellä mainittu Jacobs. Sitä kuitenkin löytyy lähes joka kaupasta ja on keskimäärin ainoa kofeiiniton mihin joutuu "tyytymään". On siis hieman kummallista, ettei markkinoiden johtajalla Pauligilla ole omaa kofeiinitonta kahvia. Tilausta olisi nimenomaan Jacobsin kaltaiselle tummemmalle ja melko ohueksi jauhetulle (espressomaiselle) kofeiinittomalle kahville, joka oikeasti maistuu kahvilta ja jota ennen kaikkea saisi lähes joka kaupasta.
Jukka, Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Entä jos olisi raakakahvi? Niinkuin todella hellästi paahdettuja kahvipapuja, väriltään beige, maultaan jonkin verran trooppinen.
Oiva, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tuokaa markkinoille Robusta-kahvi! Vaikka sitten 50% arabicaa ja 50% robustaa sisältävä tummapaahtoinen kahvi, joka olisi hinnaltaan kilpailukykyinen (siis hieman edullisempi, jos kerran robusta on halvempaa ). P.S Teette todella hyvää kahvia! Suosikit meillä on Barcelona-kaupunkikahvi, tummapaahtoinen Brazil ja Presidentti Black Label. Ne vain ovat hinnoiltaan nousseet ihan järkyttävän kalliiksi kahvin hintojen nousun myötä ja joudumme usein tyytymään halvempiin kahveihin. Edullisempi, maukas kahvilaatu siis kelpaisi!
Nora, Mikkeli
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kylmäkahvi pussista. Olisi kiva jos kaupunkikahveista olisi kylmä versio kotona valmistettavaksi. Myös isompi pakkaus (1l) jo olemassa oleviin kylmäkahveihin olisi tervetullut.
Ana Petrovic, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Luomu watsakahvi oli joitain vuosia sitten valikoimassanne. Maultaan ensiluokkainen, jopa tavallista kahvia aromikkaampi, laadukas kahvi. Haluaisin totisesti sen palaavan markkinoille!
Marja , Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cold brew -kahvi voisi olla huikea uusi hittituote, josta voisi itse kotona tehdä jääkahvin mukaan tai nauttia raikkaasta kahvista aamupalapöydässä. Nyt kun jääkahvit on suuressa huudossa, voisi cold brew tarjota isoissa purkeissa arjen säästöä ja samalla luksusta kotitalouksiin! :)
Heta, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
PulloTAZZAt lapsuuden herkku tosi monelle. Olisi kiva saada esim. Kausituotteeksi
Tazza, Tazzacity
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo -koneeseen voisi tehdä kapselin, jolla pystyy samaan tapaan kuin nescafen Dolce Gusto kapselleilla valmistamaan lattea ja mahdollisesti muitakin erikoisempia kahveja yhdellä kapselilla, jotta näin kiireinen aamuihminenkin kerkeisi valmistamaan ripeästi ja myös ekologisemmin juomia.
Tuomas, Järvenpää
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Kahvipapujen hinnan noustessa ihmettelen, ettei Suomessa ole ajateltu sikurin käyttöä laajemmin. Ranskassa kaikista ruokakaupoista löytää tätä mainiota tuotetta, = Ricoré. Siinä on noin 1/3 oikeaa kahvia ja loput sikuria. Maku on mainio, tuote on kuitupitoinen, vatsaystävällinen ja ekologinen. Ei muuta kuin sikuria viljelemään ja kehittämään Pauligille uutta tuotetta!
Anna, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, taas vahingossa pannukahvia ostaneena toivon, että kahvipakkauksessa olisi merkitty kissankokoisin kirjaimin tai isolla eri värisellä logolla tai eri värisenä pakkauksena pannujauhatus. Olen hyvänäköinen ihminen joten palvelisi varmasti muitakin. Etenkin näillä kahvihinnoilla väärän pakkauksen osto harmittaa. Kiitos paljon. Hieno idea kausi pakkaukset äitienpäivänä ja jouluisin!
Eriika , Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ideana olisi kahvipusseista ommeltu miesten puku; takki, housut, kravatti ja muut siihen kuuluvat härpäkkeet. Valmisteilla minulta. Luonnollisesti kahvintuoksuisena.
Arto, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Nyt jos koskaan olisi uuden kaupunkikahvin aika! Upeissa Ukrainan väreissä Kiovan maku kahvissa. Matalasti kantaaottava, mutta meille kuluttajille tärkeä sellainen.
Linda , Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, toivoisin 1994 tai 2000 vuoden Juhla Mokka -kahvipakkauksen kuosia hyllyille kampanjana. Omat kahvimuistoni lapsuudesta alkavat niiltä ajoilta, kun kahvipaketit olivat tuollaisia. Mielestäni ovat ehkä jopa hienompia kuin nykyiset - vähintäänkin legendaarisemmat.
Jani , OULU
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin Juhlamokka-paketin näköisen neliskanttisen peltirasian. Joka vuosi tulee uudella kuosillasäilytysrasia, mutta ei vielä paketin kuvalla
Satu , Jokela
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvista ja vanulapuista saa hyvät, virkistävät silmänympärysnaamiot. Jäähdytä kahvinloppu jääkaapissa ja kasta siihen 2 vanulappua. Puristele liiat kahvit pois ja laita silmien päälle. Ota samalla nokoset!
Varpu, Seinäjoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Meira on lähes ainoa jolla on kaupoissa vertaanotettava kofeiiniton kahvi. Miksi ei Pauligilla ole? Toivoisin lisää vaihtoehtoja kofeiinittomiin kahveihin, ja mikäli mahdollista myös papumuodossa jotta voin itse jauhaa ne kotona
Miika , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaupunkikahveista puuttuu violetti väri ja sitä ehdottaisin seuraavaan kahviin. Kerään tietysti koko sarjan pussit askarteluihin.
Minna, Sastamala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Erikoista ettei sivuiltanne näy, cupsulo laatuja ja makuja???
Kirsi, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, Olen teidän kahvien suuri ystävä ja tykkään kokeilla uutuuksia mitä meille kuluttajille tarjotaan. Aloimme keittämään vanhempieni luona kahvia (JuhlaMokkaa) ja pääsimmekin ”aasinsiltana” keskustelemaan erinlaisista kahveista ja markettien valikoimista. Mieleeni tuli mitä jos; uutuudet myytäisiin ensin ”pannukokoisina”. Eli lasipurkissa/foliopussissa tai muussa vastaavassa 8-10 kupin kerta annoksina. Hinta mielikuva saadaan alas ja kuluttajille pienempi kynnys lähteä kokeilemaan uutuuksia. Kaikista kahveista voisi olla ns. Retki malli jossa pannullinen kahvia tulisi nopeasti lisäten vain vesi keittimeen. Itse olen tuotanto alalla ja siksi kiinnostunut kehittämään uutuuksia markkinoille. Miltä kuulostaa.
Miikka , Raisio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaupunkikahviksi joko Moskova (Москва) tai Pietari (Санкт-Петербург) vaikka Venäjä ehkä enemmän onkin teen juonti maa niin on siellä ihan oma kahvikulttuurikin.
Klaus, Mäntsälä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, teidän uutuus Juhla Mokka Samenttinen, suklainen & pehmeä on aivan käsittämättömän hyvää. Kiitos siitä! Vielä kun sen saisi isoon pakettiin, niin olisi aivan upeaa.
Oskari , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Aina ostamme juhla mokkaa. Mutta aina ei ole juhla. Voisitteko kehittää Arki Mokkaa? Hitusen halvempaa mutta silti hyvää.
Soile, Joutsa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Appelsiinikahvi takaisin, ainoa lempparini.
Jea , Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lisää kaupunkikahveja Paulig Cupsolo -valikoimaan. Parisien-kahvi älyttömän hyvä, olisi kiva nähdä New York tai Singapore-kahvi cupsolo-valikoimassa.
Henna, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei. Ikävöin cupsolon laajempaa valikoimaa, etenkin cinnamonia näin joulun aikaan. Myös chai-latte oli ihana ja muumi-cupsolot maistuivat erityisesti lapsille. Olisi kiva jos Reykjavikista ja muista uutuuksista tulisi myös cupsolo versiot. Cupsolo on ollut vuosia ja vuosia käytössä ja se tulee olemaan. Toivon että valikoimaa laajennettaisiin. :)
Sari, Kokkola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moikka, Olisiko aika laittaa käyntiin kahvikampanja, missä kahvipaketin mukana tulee pitkäikäinen säilytyslaatikko? Näitähähän välillä tulee, mutta teidän säilytyslaatikko on paras. Omani on jo pahasti käytössä kulahtanut ;-) Laatikossa on oma paikka mittalusikalle- näin kaikki on ns. Samassa paketissa eikä mittalusikkaa tarvitse etsiä. Muistaakseni säilytyslaatikollisesta kahvista maksettiin pieni extrahinta, mutta sehän on monivuotinen hankinta. Kahvilusikka oli myös mukana. Mukavaa talvenodotusta⛄️ Terveisin Anne Insta:veijovuori
Anne, Veijovuori
disqus disqus0 Facebook Twitter
"maistelupaketti", jossa olisi muutamaa kahvia pieni paketti, esim 5x100g kokoisena satsina.
Miamaija, Pori
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo joulukalenteria olen kaipaillut. Saisko sen takaisin myyntiin?
Perttu, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin Chai Latte -kapselit takaisin Cupsolo-valikoimaan. "Kotitekoiseen" Chai Latteen on ollut vaikea löytää kahvilatason tuotetta, ja olikin valtava pettymys, ettei kapseleita enää löytynyt mistään.
Jutta, Salo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin saada Moccachino-kapselit takaisin cupsolo-valikoimaan.
Leena, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Juhla Mokka paketissa näkyy vuodenaikojen vaihtelu ja joitain juhlapyhiä. Luulin näkeväni tähän aikaan vuodesta jotain isäinpäivään liittyvää, äitienpäivähän jo huomioidaan, vaan eipä ollutkaan. Joulua jo pukkaa. Isän roolia ja isänä olemisen monimuotoisuutta ei tule väheksyä. Maassamme on kasvava määrä yh-isiä, isiä jotka jakavat arjen lasten kanssa ilman että äiti on millään tavalla lasten elämässä. On viikko ja viikonloppu isiä, isiä jotka ovat isiä, mutta saavat toteuttaa isyyttään vain rajatun ajan. Ja sitten ne isät jotka saavat asua lastensa kanssa ja jakaa arkensa kokonaan lasten kanssa. Miksi Juhla Mokka paketissa ei muisteta näitä tärkeitä henkilöitä, Isiä?
Päivi , Laukaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, kahvivalikoimaan ovat tulleet pienemmät kahvipaketit. Hienoa! Retkeilijänä ja suurena pannukahvin rakastajana toivoisin tämän pienemmän pakkauskoon tulevan myös pannujauhatuksiin. Monta kertaa käy niin että nokipannuilta jää puruja käyttämättä ja ne sitten lojuvat kaapissa menettäen aromeitaan. Pahimmillaan unohtuvat sinne ja ostat epähuomiossa uuden paketin ja taas on yksi pussinpohja kaappiin eksymään. Uskoisin tämän myös lisäävän pannukahvin suosiota, kun pakkaus kuluttajalle pienemmässä koossa. Kiitos ja mukavaa syksyä!
Oskari, Kouvola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Minulla olisi idea näin isänpäivän kunniaksi, että voisitteko painattaa juhlamokka pakettiin isänpäivä tekstit niin kuin on äitienpäivänäkin. Isätkin ovat yhtä arvokkaita ja ihania kuin äiditkin.
Hanna, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Useamman kerran meidän taloudessa on joku ostanut presidentti tummapaahto 3,pannujauhoa ja aina vahingossa, nyt olin keittänyt tätä kahvia I suodatinkahvina ihmettelin miksi laihaa ja mautonta?vaikka laittaa kuinka paljon niin vesi heilahtaa läpi jauhoista,saisiko pakettiin merkinnän vähän selvemmin,itse olen tämän oppinut kantapään kautta tarkistan Aina paketin ostaessa harmittaa vaan tosi paljon kun paketti maksaa lähes 6e ja kahvia menee paljon.
Sari , Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiiniton kahvi
Ilona, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kylmien kahvijuomien valikoimassa pitäisi olla vähintään yksi makeuttamaton vaihtoehto. Cold brew -kahvi ei ole kitkerää - miksi sen mainio maku pitää peittää sokerilla?
Outi, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko kaupunkikahveja saada pienissä pakkauksissa?
Pasi, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pauligin joulukalenteri kahvin ystäville. Yksi suodatinannos jokaiselle 24:lle aamulle erilaisia makuja!
Minna, Lappeenranta
disqus disqus0 Facebook Twitter
Teille on nykyään paljon erilaisia makuja ja on tullut myös uusia pakkauskokoja, mutta... Ne pienemmätkin pakkaukset tuntuu kovin suurilta kun haluaa todellakin maistaa vain sen 1tai2 kuppia. Olisi todella kätevää jos saatavilla olisi paketti missä olisi esim. viidestä eri mausta lajitelma pieninä näytepusseina testailuun. Oma suosikki kun löytyy on suurempi pakkauskoko jo suunnitelmissa. Makuna kahviin haluaisin kokeilla kanelia, sopisi ehkäpä hyvän pullan kanssa. Ja aina olisi loistavaa jos jostain sillointällöin löytyisi ilmainen näyte uutuus mausta
Pia, Hyvinkää
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Ottaisin markkinoille mielellään NesCafen kahvikapselikoneisiin sopivan kahvikapselilajitelman, jossa useira eri makuja. Plussan plussana tietenkin se, jos niitä olisi 24 pakkauksessa joulukalenterin tyyliin!
Ida, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi. Saisiko pikku juhla mokka silkkistä Marjanen&vivahteikas jatkossa ostettua ihan normaali kahvipaketin koossa (500g) ? Tästä uutuusmausta on tullut oma lempparikahvi ja olisi mahtavaa saada sitä isommassa pakkauskoossa.
Janette, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Olisiko teillä saatavilla pikakahvin poroja? Monet pikakahvit ovat aika pahan makuisia, ajattelin, että teiltä voisi saada hyvän makuista pikakahvia! Perheen äitinä en viitsi aamulla keittää kahvia keittimellä, ettei lapset herää eikä tule juotua kuin yksi kuppi, niin pikakahvivaihtoehto olisi pelastus työaamuihin :)
Alexandra, Jämsä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joko ensi vuonna voi joulua odotella kahvijoulukalenterin kanssa? Saimme näytepussin jossa oli kahvia 4 kupilliseen - juuri sopiva määrä aamukahville!
Aino, Rovaniemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi kiitos pienistä kahvi paketeista samettinen ynnä muut … olisiko mahdollista että kehittäisitte säilytys astian kyseiselle pieni paketti sarjalle mihin mahtuisi kahvin mittalusikka mukaan.. läpinäkyvä olisi hyvä niin saisi säilytettyä kahvin paketissaan…
Piki, Hki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiinitonta kahvia kaipaisin :)
E., Vaasa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisiko mahdollista saada Paulig Café Havana kahvi myös papuversiona, kuten on muissakin kaupunkikahveissa?
Petteri, Kajaani
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, olisi mahtavaa jos pannujahatettua juhlamokkaa saisi myös "pikku" koossa. Olisi retkelle lähtiessä erikätevä
Samuli, Ristiina
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, Me ollaan Juhla Mokan suurkuluttajia, mutta harmillisesti huomataan joskus kotona että suodatinkahvin sijaan kaupassa on tarttunut käteen pannukahvi. Ne logot kun ovat niin samanvärisiä ja kun pakkaukset ovat kiiltäviä niin nopeasti katsottuna saattavat mennä sekaisin. Kauppojen vahvat keinovalot tekee sen että pakkauksista on vaikeaa nähdä kumpi logo niissä on saatikka lukea muu pienempi teksti. Olen jopa nähnyt isossa kaupassa että kauppias on laittanut lisäksi ison pahvisen kyltin mihin on isoilla kirjoittanut PANNUKAHVI, joten taitaa olla pienoinen ongelma muillekin. Ymmärrän että brändiin kuuluu just nämä pakkausten värit, mutta olisko mahdollista tehdä suodatin ja pannukahvin logoista hieman selvemmät/isommat ja toisistaan enemmän erilaiset vaikka eri värien kautta?
Kurt , Karis
disqus disqus0 Facebook Twitter
Saisiko nettisivuille tuotetiedot/mahdolliset allergeenit helposti löydettäväksi?
Anne, Pirkkala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moikka! Olisi huippua, jos olisi mahdollista saada noihin jääkahveihin kaura- tai soijamaidolla olevia vaihtoehtoja!
Roosa , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Aurinkolahti on täynnä Pauligin entisen paahtimon hengessä nimettyjä teitä ja historiaa. Vuosaaresta ei kuitenkaan löydy yhtään paikkaa josta saisi tällä hetkellä kunnon kahvia. Olisi mahtavaa, jos Paulig avaisi esim. Columbukseen oman kahvipaikan, josta me janoiset lattemammat ja pappat saisimme aamu-ja iltapäiväkahvimme.
Hanna-Mari, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Frezza tuoteperheeseen uusi lisäys: kahvi kaurajuomalla tai soijajuomalla. Näitä juomia löytyisi maustettuina myös jolloin niistäkin saisi helposti eri makuisina.
Nea , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tässä kun jo vuosia olemme keitelleet kahvia niin työpaikalla kuin kotonakinn ja nauttineet kaikkea mahdollista liian väkevästä kahvista turhan laihaan niin onkohan nykyisille suodatinpaperi koneille tai linjastoon sellanen lisä että saisi suodatinpussin sisälle jonkinlaisen viiva-asteikon täysin mahdoton toteuttaa käytännön tai kustannus syistä? Ainakin hyvä markkinaetu olisi ja helpottaisi mittauksia ja saisi tulevaisuudessa jättää turhat muoviset mittavehkeet pois ja kaataa tyylikkäästi ja hallitusti suoraan pussista suodatinpaperiin mitta-asteikkoa hyödyntäen!
Joonas, Nokia
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Olen ihastunut teidän Tansania, Guatemala, Ecuador ja Indonesia kahveihin. Afrikassa on paljon hyviä makuja kahveissa ja ehdottaisin valikoimaan esim. Etiopiaa tai muuta hyvää kahvialuetta.
Marjo, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moikka! Monia vuosia sitten poistunut kylmä tazza kaakao pullossa oli erittäin hyvää olisiko mahdollista että sitä ruettaisiin valmistamaan uudelleen joskus ?
Johanna, Ilomantsi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Sokeriton juoma frezza-tuoteperheeseen olisi parasta ikinä.
Anna, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Paulig cupsolo chai latte -kapselit takaisin :(
Susanna, Pirkkala
Cafe Naranjaa kaipaan näin joulunaikaan. Saako sitä enää mistään? Asun Tampereen Villilänniemessä eikä ainakaan täällä päin löydy mstään. Kardemummalla ja kanelilla maustettu kahvi ei ole joulukahvia minulle, joka rakastan appelsiinin makuista nektaria. Jo monen joulun ajan olen kaipaillut. Saako teiltä ostaa tuotetta suoraan kuluttajan pöytään?
Marja, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ikäihminen tykkää pitää kahvinsa kauniissa Paulig- rasiassa. Iän myötä ongelmaksi on koitunut se, ettei käsi mahdu rasiaan. Kun pussin ottaa pois rasiasta ja laittaa takaisin, tuppaa tulemaan sotkuja. Siksi ehdotuksenani olisi neliönmallinen säilytysrasia. Niin suuri että kahvipaketti (täysi) ja mitta mahtuvat sekä niin ikään käytössä helpompi kuin kapea säilytysrasia.
Suvi , Äänekoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai latte -kapselit takaisin valikoimaan! Olisi kiva näin joulun alla maistella mausteista teetä :)
Jenni, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tehkää Instagramin tarinoihin tunteella ja taidolla- filtteri musiikkeineen
Julia, Sipoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivon että palauttaisitte valikoimaan sen kahvipurkin, jossa oli kahvimitalle oma uloke. Nykyisiin purkkeihin ei mahdu kahvimittaa, kun kahvipakkaus on aukaistu.
Mervi, Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko kahvipakkauksissa olla sulkijanauhat, niin kuin minigrip-pusseissa? Pysyisi kahvi tuoreempana, eikä tarvitsisi erillisiä nipistäjiä pussin suuhun.
Jasmin , VANTAA
disqus disqus0 Facebook Twitter
Muumi marjajuomakapseleita on kova ikävä koko perheellä!
Sanna, Lappeenranta
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tehkää pestäviä "Juhla Nokka" kangasmaskeja Juhlamokan väreillä ja näköisinä. Paketin ilmaisena kylkiäisenä siitä tulee hyvä mieli kun on hyvällä asialla, on hauska ja samalla saatte mainostettua.
Pekka, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Naranja-appelsiinikahvia kova ikävä. Heittämällä paras makukahvi!
Markus, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joulukaudeksi olisi mukava saada pannukahvina maustettuja kahveja. Mausteina kaneli, kaardemumma, omena-kaneli, pähkinät, yms. Pannukahviversiosta monille voi tulla vanhanajan mummola-/maaseutujoulut mieleen :)
Tarja T , Lappeenranta
disqus disqus0 Facebook Twitter
Saisiko Reykjavik-kahvia kapseliversiona? :)
Outi, Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin valikoimiin 1 vaaleinta paahtoa hapokasta luomu suodatinkahvia pian. Olen käyttänyt Juhla Mokka luomua mutta kun se on 2 paahtoaste.
Victoria, Nurmes
disqus disqus0 Facebook Twitter
Nyt kylmiä kaupunkikahvijuomia on 3. Ne ovat mahtavia, toivoisin että loputkin kaupunkikahvit tulisivat kylmään muotoon.
Konsta, Kuopio Finland
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei voisiko saada kahvipaketteihin vahvuuden näkymään etupuolella ja isommalla kiitos.
Sylvi, Kajaani
disqus disqus0 Facebook Twitter
Somessa on pyörinyt jo pidemmän aikaa Boba Tea ja voisin uskoa, että ostajakuntaa löytyisi tällaiselle valmiille juomalla. Varsinkin kun teillä on nykyään myös noita cold brew- juomia, niin mukaan voisi sopia myös Boba Tea.
Anni, Laitila
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiiniton Frezza olisi meidän kofeiiniyliherkkien mielestä tärkeä ja kiva uutuus! Pidämme kahvin mausta, mutta kofeiini ei sovi.
Mari, Kangasala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisiko mahdollista saada kofeiiniton latte kapselikahvina.
Juha,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai latte -kapselit ovat ilmeisesti poistuneet valikoimasta. Toivoisin todella niiden paluuta markkinoille. Muuten menee koko laite vaihtoon.
Nina, Helsinki
Cupsolo vaihtoehtoja saisi olla enemmän. Ja kokeilupakkauksia, missä olisi 16 tai 8 erilaista cupsolomakua.
Tiina, Salo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo chailatte kapselit takaisin! Kiitos!
Nelly, Vantaa
Retkelle ”kahvipussi ” vähän kuin teepussi
Tanja ,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Savunmakuinen kahvi. Oman tien kulkijoille. Nokipannukahvin korvike.
Mikael, Järvenpää
disqus disqus0 Facebook Twitter
Helsinki/Suomi kahvi olisi kiva lisä kaupunkikahvien joukkoon. Olisi lisäksi hyvä tuliainen ulkomaan reissuilla.
Mikael, Järvenpää
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi tosi kiva jos Frezzan kahveista tulisi isompia purkkeja. Uskoisin, että moni ostaisi niitä ainakin minä itse, mieheni sekä kaveriporukkamme.
Veera , Kemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Rakas Paulig : Nautin juuri mukillisen kahvia ja pari palaa chili-suklaata. Ehdotukseni : Double Trouble + Chili. Kiitos.
Yrjö , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suklaakahvia valikoimaan! Sekä kylmänä että kuumana.
Pirkko , Reisjärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvi makuinen suklaapatukka tai muu välipalapatukka!
Sanna , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Superted mehujäätä kaipaisin takaisin.
Pauliina, Pieksämäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pussukka kahvia nimipäivä sankareille.
Jorma, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Salmiakinmakuinen kahvi.
Katri, Piilola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Makukahveja maistelupakkaus annospusseineen. Olisi mukava viedä vaikka tuliaisiksi!
Milla, Reisjärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin valmiskahvia, jossa on maito ja makeutusaine annoksena pussissa.
Virve, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tiiviisti suljettavat suurpakkaukset kotiin tai työpaikalle, joissa kahvia kuluu päivisin litroittain.
Tanja, Salo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vaniljanmakuinen kahvi ripauksella suklaata.
Katri, Hämeenlinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kampanjapakkaukset ovat aivan ihania viedä lahjaksiki!. Niitä voisi olla enemmän. Niistä pakkauksista voi vielä askarrellakin tosi hienoja juttuja.
Viivi, Kauhava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi, tykkään kovasti teidän cold brew kahveista, New York on näistä lemppari ja sitä ostaakin aina myös kotiin kahvinkeittoa varten. Valmiissa gold brew kahvitölkeissä on kutenkin sellainen ikävä ongelma, että juodessani suoraan tölkistä, suuni koskee tölkin kylkeä, jota kuka tahansa on voinut hipelöidä likaisin käsin, minä mukaan lukien. Voisiko irti repäistävää sulkijaa esimerkiksi suurentaa siten, että se peittäisi myös osan purkin kyljestä siltä kohdalta, mistä juomaa on tarkoitus juoda :)
Elisa , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joulukahvi sellaisenaan oli liian vahvasti jouluinen ja ällöttävän kanelinen ja etääntynyt kahvista omaan makuun, mutta kun sitä käytti kolmanneksen ja kaksi kolmannesta oli perinteistä kahvia, niin silloin lopputulosoli taivaallinen. Olisi hienoa, jos tätä joulukahvimakua saisi ympärivuotisesti.
Olli-Veikko, Seinäjoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvien maistelupaketti. Paketissa olisi esim. viisi erimakuista kahvia pienissä paketeissa.
Saila, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaupunkikahveja alkaa olla joka lähtöön, mutta kahvi kuuluu kuitenkin vahvasti suomalaiseen kulttuuriin, niin eikö kannattaisi tehdä kahvia kotimaan mukaan? Eikä välttämättä oman makuista kahvia, vaan vaikka perinteinen presidentti tai juhlamokka ja niihin pakkaus kotimaan eri alueiden mukaan. Lapin tunturit, Saimaan vesistöt, Kolin maisemat, näitähän riittää. Olisi vaikka kesällä mukava tuliainen kylään tai mökille mennessä.
Minna, Haapajärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
suklaan makuinen suodatinkahvi
Marianne, Kerava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Etätyömahdollisuuksien lisääntyessä voisi työporukan kesken pitää vaikka kerran viikossa yhteiset virtuaalikahvit kahvia nauttien ja pääsisi tällöin juttelemaan ja näkemään työkavereita.
Eila, Kokkola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lakritsikahvi
Sami, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pressopannu käyttöön, ei tarvitse hankkia suodattimia.
Ulla, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvisuklaata
Risto, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kardemumma-kahvi. Sopisi juotavaksi myös muulloin kuin joulun aikaan!
Mikko, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Nokipannukahvi.
Tuukka, Kokkola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moikka Maailma toiseksi parasta kahvia heti Pauligin jälkeen saa Vietnamista. Oletteko miettineet että nyt uusien Havana, Barcelona ym joukkoon tulisi myös Vietnam? Vaikka se yleensä valmistetaan heidän omalla tekotyylillä Pinin läpi - onnistuu se myös hyvin mutterilla. Paras laatu mitä itse olen maistanut on Cafe Mai. (googleen haku: cafe mai vietnamese coffee) Mahtuisiko tämmöinen herkku teidän tuotekehitykseen?
Janne, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei Teillä on Barcelona, Havanna, jne. sarja kahveja. Miten olisi Hanoi joukon jatkoksi. Eli siis vietnamilaistyylinen kahvi. Uskoisin, että tälle olisi kysyntää. Vietnamilainen kahvihan on vahvaa ja siinä on erittäin suklainen ja paikoitellen salmiakkinenkin aromi, Nams.
Elmeri, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiiniton kahvi olisi kiva saada valikoimiin
Jukka, Kerava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko kaupunkikahveja saada cupsolo- kapseleina muitakin kuin Parisien ja New York? Vaikka 16 kapselin lajitelma, niin pääsisi helposti ensin tutustumaan muihinkin makuihin.
Satu, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moikka Paulig! Olen monen muun tavoin hurahtanut noihin teidän aivan mahtaviin ja loistaviin kaupunkikahveihinne. Kun ei pääse koluamaan maailmankolkkia, tuotte matkustelun ja fiiliksen sen suhteen kotiin. Kiitos siitä! Semmonen idea tuli mieleen, että mitäs jos tekisitte peltipurkkeja säilytykseen noilla samoilla kuoseilla? Paketit on niin hienoja, etten halua kaataa niitä toiseen purkkiin ja peltipurkit saisi nostaa näkyviin tasolle. Ois hienoa, kun sais kaadettua Parisienin ja Parisien-purkkiin, Barcelonan Barcelonaan jne. Kahvinjuonti menee mulla nykyään aivan eri tasolla. Minulla on jokaista kaupunkia ja keitän tilanteen ja fiilikseen sopivat kahvit monta kertaa päivässä. Tätä kirjoittaessani mukissa on Sidneytä, idean saadessani taisin juoda Havanaa.
Ida , Nummela
disqus disqus0 Facebook Twitter
Viskikahvi
Matti, Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pakuri-lakritsikahvi voisi maistua ihanalta.
Hanna, Mustasaari
disqus disqus0 Facebook Twitter
Enemmän reilun kaupan kahveja
Katri, Hämeenlinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaakaoisempaa kahvia, jonka voi valmistaa pressolla tai suoraan kuppiin. Kahvissa voisi olla lisäksi muutakin aromia mikä sopii kokonaisuuteen.
Laura, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vadelma kahvi
Albert, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mustikkakahvi olisi ihanaa!!
Minttu, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joulukahvi ilman jouluisia mausteita
Ulla, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaipaan suunnattomasti takaisin Naranja-appelsiinikahvia. Markkinoilla oleva appelsiinikahvi ei ole lainkaan niin hyvää kuin Naranja oli! Tansaniassa ja Keniassa ollessani nautiskelin inkiväärillä maustettua kahvia, olisiko mahdollista kehitellä vastaava myyntiin?
Kati, Orivesi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kylmähyllyssä myytävä kahvihyytelö.
Maija, Tornio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Eri tyyliset suklaakahvit olisivat ihania!
Milla, Reisjärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vaaleita kahveja enempi. En ole löytänyt hyvää vaaleaa. Tykkään kyllä tummasta ja erittäin tummasta, mutta se närästää. Vaaleaan kahviin sopisi myös jokin maku. esim. pähkinäinen suklaa. Tosin pähkinä on aika arka kun on allergisia pähkinälle, mutta jokin muu ehkä. Vanilja. Hyvää pääsiäistä ja turvallista kevättä kaikille.
Hanna, Ikaalinen
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joku retkeilykaffee
Tuomas, Pori
disqus disqus0 Facebook Twitter
Muumimukit ovat erittäin suosittuja! Miten olisi Paulig muumimuki? Tai vaikka vuosimuki? Sen pitäisi olla laadukas, esteettisesti kaunis ja keräilijöiden intohimot herättävä. Niitä voisi ostaa 2-3 , 1 säilöön ja 1-2 käyttöön - kuten muumimukejakin :)
Outi, Lempäälä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiinitonta kahvia suodatinjauhatuksena ja pikakahvina.
teo, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvisettejä eli pakkauksia, joissa eri lajeja esim. pusseissa joista riittää 1-2 keittämiseen. Tällaisia olisi kiva ostaa vaikka lahjaksi tai itselle testiin aina välillä.
Minna, Haapajärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vegaaneillekin sopiva kahvisuklaa esim. levynä tai kahvipapusuklaina.
Nanna, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvipaketit ovat aikamoinen ongelmajäte. Voisiko kehitellä paremmin lajiteltavan pakkauksen.
patsy, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Juhla Mokka voisi olla myös kilon paketeissa.
Jukka, Kerava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiinitonta kahvia
myy, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
makukahveja, kuten vaniljanmakuinen kahvi
Tarja , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
kahvikaakao
Elli , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Valele vaniljajäätelö tilkalla vahvaksi valmistettua kahvijuomaa. Makujen harmoniaa !
Poppo, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Valikoimaan lisää erilaisia reilun kaupan kahveja
Saija, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vegaanisia kylmäkahvijuomia lisää :) Kuten kaupunkikahvivalikoimasta vegaaniset versiot
Jussi, Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Desing-kahvipakkaukset uudelleen kierrätetystä materiaalista valmistetuttuna!
Riikka , Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvi shotti, vähän niinkuin inkiväärishotti mutta kahvista.
Tiina , Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Appelsiini espresso
Saija , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Nespressoon sopivia Pauligin kahveja
Arja, Anttila
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toffeekahvi olisi hyvää
viivi, kauhava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvikaakao -sekoitus voisi olla aivan ihana.
Helena, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pakkauksen kuvioinnissa voisi olla ajankohtainen kukkakimppu tai usempia erilaisia versioita. Olisi mukava tuliainen vaikkapa allergiselle, jolle sein ei kukkia voi viedä.
Sirpa, Pieksämäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Eli jotain täysin uutta ja erilaista, sellaista jota jo mistään muualta ei löydy
Nikolas, Hki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toimisiko kahvitiiviste joka olisi nestettä ja jonka voisi vain sekoittaa kuumaan veteen?
Arto ,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olen itse kokeillut kahvin ja teen sekä kahvin ja kaakaon yhdistämistä ja kivoja makuja on syntynytkin!
Paavo, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvipaketin räätälöitävyys esim. yrityskäyttöön (logo, uniikki viesti tms).
Marika, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kannattaa ladata kahvinkeitin jo illalla valmiiksi niin aamulla säästyy aikaa.
Joonas , Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Latte kahvi
Lukas, Pieksämäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tom of Finland joulukahvi (Dirty Santa)
Anni, HKI
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tämän oli jo joku keksinyt ja toivonut, mutta toivon myös 1kg pakkauksia.
sari, svens
disqus disqus0 Facebook Twitter
UTZ-sertifiointti kaikkiin tuotteisiin
Samu, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin peltisiä kahvipurkkeja hyvällä tiiviydellä sekä pavuille että puruille :) Kuviona joku kaunis vanha kuvio, joita teillä on vanhoissa purkeissa.
Merja , Mynämäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaakaokahvi
Raija , Vaasa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tyttäreni rakastaa frappea, saisikos sitä valikoimiin
Tanja, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kardemummakaneli-inkiväärikahvi
Maija, Varkaus
disqus disqus0 Facebook Twitter
Maidoton kahvijuoma
Kirsi , Jalasjärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suklaakahvi
Kalle, Iisalmi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvin voi juoda kupista, mukista, "tassilta", lasista. Missä sen voi juoda? Pöydän ääressä istuen tai seisten, kotona, töissä, retkellä, katolla, kellarissa, saunassa, puutarhassa, parvekkeella. Yksin tai yhdessä. Onko toista näin yhteen liittävää juomaa! Niin tavallista ja niin taivaallista!
Eeva, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi mahtavaa jos olisi Tulinen kahvi, jossa on käytetty chiliä.
Jaakko, Kokkola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pikakahvia taloudellisemmissa pakkauksissa.
Ismo , Kangasala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pauligin kahvijäätelö.
Arttu, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kardemumman makuinen kahvi
Kirsi, Lieto
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiiniton kahvi, meille kofeiinille herkistyneille tai kaikille iltakahviksi.
Leena, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mitä luomumpaa, sen parempaa. Kotona suodatinkahvia tehdessä tulee miettineeksi kahviplantaasien työoloja, että ovatko kunnossa. Kahvikin maistuu paremmalle, kun ihmiset ja maa voivat hyvin. Juon kahvini tummana ja luomuna, kiitos.
Helena, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Frezza kahvijuomat voisivat olla täysin sokerittomia,siis ei mitään makeutusainetta. En käytä tavallisessa kahvissakaan sokeria, joten en mieluusti tässäkään :)
Pirkko , Padasjoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko kahveja saada 1 kg pakettina.
Riitta, Eno
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suomi-aiheiset kahvipaketit
Juha , Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Juhla Mokasta voisi valmistaa pikakahvia/nescafe tyyppistä, jonka voisi suoraan purkista sekoittaa kuumaan veteen tms.
Matti , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pikakahvilla on turhaan huono maine. Paulig voisi tehdä tähän muutoksen kehittelemällä premium-tasoisen pikakahvin, jonka ansiosta hyvästä kahvista pääsisi nauttimaan missä ja milloin tahansa.
Emma, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Rakastan Frezza Forte Double Trouble-kahvijuomaa sen vahvan maun vuoksi yli kaiken ja viikossa tulee ostettua pullo jos toinenkin kotimatkalle junaan mukaan! En muutoin juo koskaan sokeroitua kahvia ja oikeastaan sokerin saannin vähentämiseksi olisin kovin iloinen, jos voisitte harkita Double Troublesta vähäsokerisempaa versiota. Tulisi juoman vahva maku vielä aivan erityisesti esille! Kiitos jos harkitsette!
Emmi , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaupunkikahvit olisi mahtava saada pieniin triple pakkauksiin. Ostan niitä, jos vaan saatavilla. Isompi pakkaus ei pysy tuoreena pitkään, joten nuo pikkupakkaukset ovat erittäin hyviä, ja mieleisiä. Juuri ostin niitä kaapin täyteen.
Maija, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin ehdottomasti takaisin chai latte kapselit!!
Lilli, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisiko mahdollista saada Juhla Mokan suodatinjauhatuksen ja pannujauhatuksen paketteihin joku konkreettinen ero, kuten vasta värit? Meillä mies ostaa lähikaupasta lähes joka kerta pannujauhatus kahvia, koska ei tajua katsoa sitä pientä kuvaa oikeassa yläkulmassa. Ja tietty se huomataan vasta siinä vaiheessa kun paketti avataan, jolloin on myöhäistä käydä palauttamassa kauppaan. Pannujauhetusta ei tule saman makuista kuin suodatinjauhetusta, mutta kun ei viitsisi heittää tavaraa roskiinkaan, kun on muutenkin tiukkaa taloudellisesti.
Jaana, Riihimäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin myös Havanna kahviin papuvaihtoehdon. Se on paras maku kaupunkikahveista.
Mari, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai latte takaisin, kaikki eivät juo kahvia! Chai latte paras maku.
Mira, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
"kahviannos pussi" Yksittäisen- tai parin kupin suodatinkahvin keittäminen vaatii saman kuin koko kahvi pannullisen valmistus, joka kerta yhden suodatinpussin ja sen laittamisen sekä kahviporojen annostelun. Yksinkertainen ja edullinen tuote suodatinkahvikupillisen (-kupillisten) valmistukseen: -kahvinporot valmiiksi annosteltuina yhtä kuppia varten suljetussa pienessä suodatinpussissa. (Vähän kuin teepussitkin). -pussi laitetaan sellaisenaan suodattimeen ja keittämisen jälkeen napataan pussi roskiin. Kupillisen valmistus helpottuu kaikille ja tulee mahdolliseksi myös niille, vanhukset ja muuten vajaa toimintakykyiset, joille näppäryyttä vaativat asiat arjessa ovat hankalia tai mahdottomia.
Tuija, Lohja
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisiko mahdollista tuoda ns. Hawaijilainen kahvi markkinoille? Maistoin kerran sellaista ja siinä oli ilmeisesti macadamia pähkinää kun oli kermaisen makuista. :)
Hanna, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Origins Blend Guatemala kahvia myös papuina. Muita Origins Blend kahveja jo löytyy papuina, mutta paras joukosta puuttuu. Niitä kiitos valikoimiin.
Pirjo, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tehkääs inkiväärikahvia - itse kokeilin vahingossa ja yllätyin suuresti ja positiivisesti
Jarmo, Ruokolahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kilpikonnakahvi olisi mahtavaa saada takaisin valikoimaan, se oli yksi parhaista!
Sari, Vaasa
disqus disqus0 Facebook Twitter
En tiedä onko mahdollista mutta voisiko kahvin maustaa eteerisillä öljyllä. Esimerkiksi appelsiinilla, mintulla, kaardemumma tai niiden sekoituksella. Kahvi itsessään tuoksuu hyvälle mutta eteerinen öljy siinä seassa voisi olla aivan huumaava.
Tarja, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mieleeni tuli kampanja Presidentti -kahveille, jossa kerättäisiin Suomen presidenttihahmoja kahvipaketeista. Hahmot olisivat kahvipaketeissa esim. kortteina, koska uskon, että kahvipaketin pakkaus ei salli figuriinia. Itse ainakin keräisin kaikki!
Marjo, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin, että Decaf Cupsolo -kapselikahvia tulisi useampiin kauppoihin.
Alvar, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi kiva saada uudeksi cupsolo mauksi Havanna!
Pauliina, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Törmäsin tässä yksi päivä netissä uudelleen käytettävään kahvikapseliin ja idea lämmitti kovasti sydäntäni. Selailin kyseisen sivuston (Evergreen-The reusable Capsule) ja huomasin, ettei sieltä pysty ostamaan Paulig Cupsoloon sopivaa uudelleen täytettävää kapselia. Olisiko mahdollista että te teettäisitte kapselikoneellenne oman uusiokäytettävän kapselin, johon kuka tahansa voisi laittaa omaa suosikki kahviaan sisään ja nauttia kapselikeittimen nopeudesta ja kätevyydestä? Olisi myös tosi isot propsit tulossa yrityksellenne vastuullisuudesta!!!
Pauliina , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin takaisin vaniljan makuiset Cupsolo-kapselit. Mieluusti vielä omassa paketissaan (oli samassa paketissa kardemumma-kapselien kanssa aiemmin). Nämä oli parhaita kapseleita mitä markkinoilla oli, joten toivon hartaasti että tulevat vielä takaisin.
Marika, Vaasa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Papukahvimiehenä odottelen Havana-papuja kauppaan. Onnistuuko?
Hannu, Muurame
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ensi vuodeksi kahvijoulukalenteri, kiitos!
Linda, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Pidän kylmistä kahveista, mutta mustana. Ei kermaa eikä maitoa joukkoon, mutta paljon sokeria. Voisitteko ruveta tekemään kylmiä, mustia kahveja 2.5-5 dl kuten uudet kaupunkikahvit ja Frezzat? Sen lisäksi, että pidän kylmästä, autossa on hankalaa pahvisten kahvimukien kanssa. Olisihan se hienoa jos olisi espressoakin!
Anna, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Maistelupaketti esim. 30 g annokset kaikista kaupunkikahveista / Origins Blend-kahveista.
Katja, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei. Ihanista ihanin kahvi Paulig Guatemala Origin Blend! Sen kun saisi vielä papuversiona kauppaan, niin kahvihetket kotona nousisivat next level! Ihana, pehmeä, suklainen, matalasti happoinen kahvi! Pliis, pavut kuluttajamyyntiin <3
Susanna , Lapua
disqus disqus0 Facebook Twitter
Frezzan kaltaisia kahvijuomia olisi ihana saada maidottomina. Eli esim. kauramaitoon tehtynä. Nykyisin maidottomat tuotteet ovat melkoisessa nosteessa...
Tiia , Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei olisiko mahdollista että English Breakfast classic black tea tulisi takaisin teidän valikoimiinne. Paras musta tee mitä olen koskaan juonut. Tämä tee maistui teelle. Olisi todella ihanaa jos tuo English Breakfast classic black tea tulisi uudestaan teidän valikoimiin pysyväksi tuotteeksi.
Karolina, Hämeenlinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ehdottomasti olisi ihana saada takaisin maailman paras Chai Latte -kapseli! Se oli parempaa kuin monessa kahvilassa! Haaveilin jo junamatkoistani, joihon voisin tehdä termosmukiin mukaan itselle Chai Lattea ja pettymys oli suuri, kun huomasin ettei sitä enää saa.
Satu, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Presidentti-kahvin suodatin- ja pannukahvipaketit ovat niin samanlaisia, että teemme vaimon kanssa aika usein sen virheen, että ostamme vahingossa pannujauhatusta. Voisitteko seuraavalla kerralla pakettien ulkoasua muokatessanne tehdä tuosta hieman selvemmän? Riittäisi, että käteen otettaessa huomaa, ilman että tirkistelee sitä pientä kuvaketta.
Marko , Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, yksineläjän kahvinautinto olisi, jos saisin ostaa papuja mini/kerta-annos kokoisena pakkauksena. Iltapäiväkahvi on ainoa kahvihetkeni, joten papupussini kestää liian kauan, vaikka sen piilottaisin jääkaappiin tai pakastaisin pois näkyvistä. Miniannoksia voisi olla esim. viikon pakkaus, jolloin saisin erilaisia papuja maistettavakseni. Tiedän, että toiveeni on kallis, mutta meitä mummoja, joilla on varaa juoda tätä, on paljon.
Hannele , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Monella tuotteella on tiedossa sen reitti tuottajalta kuluttajalle ja myös aika, mitä tuotteen kulkeutuminen kauppaan kestää. Voisiko tätä myös luoda kahville? Uskoisin, että jäljitettävyys kiinnostaisi monia kahvin juojia, ja kahvin arvostus nousisi enemmän.
Tarja , Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo-keittimelle toivoisin makukahvien seuraan tryffeli-kahvia.
Elina, Rovaniemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi, olisi kiva kun Paulig tuottaisi laadukkaita kahveja erillaisiin tilanteisiin. Tilanteet tulisi ilmi paketin kyljestä olevasta nimestä tai tilanteesta. Kahvi on aina tietynlaista, niinkuin on ihmiset ja tilanteet/hetketkin. Mikä olisikaan mukavampi muistaminen kuin antaa nimikoitua kahvia tärkeällä hetkellä? Suklaissa tätä on jo saatavilla eri henkilöille tai hetkiin. Kahvi sopisi hyvin samanlailla! Ei tarvitse keksiä uutta kahvia, tarvii vain teettää uudentyyppisiä paketteja eri nimillä/tilanteilla/hetkillä/adjektiiveillä tai whaaaat eveer! Yhdistää kahvi ja tilanne/henkilö..! Mukavaa syksyä.
Mika , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvilla voi värjätä paperia askarteluissa.
Pirjo , Äänekoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kovasti kaipaisin kofeiinitonta kahvia. On niin kova ikävä täyteläistä tummapaahtoista kahvia, mutta kroppani ei enää siedä kofeiinia kuten ennen.
Veera, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kylmä musta kahvi pullossa (0,33 tai 0,5 l) ilman turhia makeutusaineita tai lisämakuja. Cold brew on parasta mustana!
Niki, Orimattila
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, kiitos huippu kaupunkikahveistanne! Erityisesti Havanna on vienyt sydämen. Toivoisin saavani myös sitä papuina kaupasta, jotta voin nauttia herkun vasta jauhettuna. Kiitos!
Heini , Lohja
disqus disqus0 Facebook Twitter
English Breakfast teekapseleita jäimme kaipailemaan. Oli pettymys kun ei löytynytkään enää kaupasta. Juomme tahoillamme viikolla iltaisin teetä yksin molemmat, ois niin käteviä nuo kapselit. Siitä kapselista vaan tulee just sopivan haudutettu tee.
Kristiina, Korkeaoja
disqus disqus0 Facebook Twitter
Harvoin pikakahvista erikoisemmin pidän, mutta tässä on joku vivahteikas, ehkä hieman palanut sivumaku, jonka vuoksi (uskokaa tai älkää) on oikein hyvä! Vastaavaa jos saisi testattua vaikkapa Tummaan Presidenttiin, niin mikäs sen parempaa!!
Hanne,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin, että valikoimiin tulisi laktoosittomia maitokahvikapseleita.
Suvi-Tuulia ,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Uusi Cold brew-maku voisi olla mansikka-basilika.
Maria, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Jokunen vuosi sitten arvontojen ym. palkintona oli Paula-tytön pukukuosilla (Sääksmäen kansallispuku) toteutettuja sateenvarjoja. Näillä olisi varmasti menekkiä myyntituotteenakin!
Anu, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Koska äitienpäivän läheisyydessä onnitellaan äitiä Juhla Mokka -paketissa, voisi samaa ideaa käyttää myös isänpäivänä.
Juha , Pori
disqus disqus0 Facebook Twitter
Frezza Black Toffee olisi mielestäni hienoa tuoda takaisin.
Oskari , Tornio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Uuteen Cold Brew - kategoriaan sopisi hyvin ns. Mojito tee - maku, vihreä tee, lime ja minttu. Nam!
Aino , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Saisipa Tazza Caramel kapselit takas! Edes verkkokauppaan saataville, kun myynnillisistä syistä valmistus on lopetettu.
Anna-Mari, Kouvola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Kaipailisin kovasti valmistamastanne Watsa-kahvista papu-ersiota, koska en tällä hetkellä pysty juomaan muita kahveja, mutta tuore vastajauhettu kahvi olisi silti toiveissa. Lisäksi Watsa-kahvin paahtomenetelmää voisi myös mahdollisesti jalostaa ehkä kahvituoteperheeksi, koska en nykypäivänä tosiaan ole ainoa, jolla on suolisto-ongelmia (tämä taitaa olla valitettavasti hyvinkin nouseva vaiva) ja kahvista suositellaan luopumaan aina ensimmäisenä. Tähän ongelmaan itse aloin juoda Watsa-kahvia, joten uskoisin, että vatsaystävällisille kahveille olisi varmasti menekkiä.
Minttu , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Saisiko Chai Lattea takaisin edes verkkokauppaan, jos myynnin kanssa on muuten ongelmia? Ihan paras tuote mitä ollut!
Anu, Hanko
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi kiva, jos Paulig Autokortit tulisi takaisin uudistettuna esim. 60-70 luvun autojen kuvilla. Olisi varma myyntimenestys.
Harri , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin että Decaf-kapselit tulisivat takaisin! Nykyisin jää kahvi juomatta iltaisin...
Tomi, Lohja
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi! Uusi Guatemala-kahvi on todella hyvää. Olisi upeaa, jos sitä saisi myös papuina. Kiitos!
Tommi , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Omistan Cupsolo - kapselikahvinkeittimen. Olen ihastunut Sidney-kahviin, mutta tätä ei saa kapseleissa. Olisiko mahdollista hommata Sidney cupsolokahvikapseleita?
Sari, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo-tee (Black tee) takaisin tuotevalikoimaan.
Henrik , Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei Harmikseni olen huomannut ettei paulig cupsolo chai lattea ole enää saatavilla :/
Helena, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Odotan hartaudella, milloin tulevat cupsolo valikoimaan Barcelona- Havana- ja Sydney maut sekä Presidentti sarjan uudet maakohtaiset sekoitukset.
Kaj , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ah, mikä tuoksu avattuani uuden kahvipaketin! Olen "tuoksuvammainen" ja vahvat hajusteet ärsyttävät nenää ja hengitystä, kahvi ei. Onko aivan mahdoton ajatus, jos Paulig uuttaisi parfyymin, joka tuoksuisi kahville? Jos projekti toteutuu, ilmoittaudun ensimäiseksi tuoksumannekiiniksi. Kiitos elämäneliksiiristä, kahvista!
Kyllikki , Heinola
disqus disqus0 Facebook Twitter
Teekapselit olisivat hyvä lisä kahvi- ja kaakaokapselien rinnalle.
Mari , Sulkava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ostin kapselikeittimen voidakseni valmistaa kofeiinittomat iltakahvit. Ei onnistu, kapseleita ei saa mistään? Ehdotankin toiveikkaana valikoimaan kofeiinittoman kahvikapselin palauttamista valikoimaan!
Arja , Hämeenlinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai Latte oli ainutlaatuisen makuinen ja huomattavasti parempi kuin kilpailijoiden (joiden tuotteita joutuu käyttämään kun tämä poistui markkinoilta). Olisi unelmien täyttymys, jos Chai Lattea saisi edes netin kautta tilattua (jos ei enää joka kaupan valikoimiin tätä haluta). Valtava pettymys kun tämä poistui markkinoilta. Mielestäni tämä oli teidän valikoiman suorastaan paras tuote!
Maria K., Kirkkonummi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Maistelupaketit kaupunkikahveista. Madaltaisi kynnystä testata uusia kahveja, kun myytäisiin vaikka kaikki maut "parin pannullisen" paketeissa.
Jii, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Café Barcelona olisi saatava cupsolo-kapselivalikoimaan. :)
Elina, Tallinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ehdottaisin, että tekisitte myyntiin kahden kupin maisteluannoksia uusille tuotteille (myös jo myynnissä oleville). Näin uskaltais maistella uusia elämyksiä.
Heidi , Ylöjärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Twinings English Breakfast kapselit pitää ehdottomasti palauttaa valikoimiin. Cupsolon esittelyssäkin luvataan, että laitteella voi tehdä teetä.
Sirpa, Riihimäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluan EHDOTTOMASTI Cupsolo valikoimaan myös kaikki samat kaupunkikahvit, mitkä löytyy myös normaali paketteinakin. New Yorkhan on jo, MUTTA EI RIITÄ!! Ja toiseksi, onko karamellikaakao lopetettu, kun ei valikoimissa. Paras kaakao heti mintun jälkeen!
Mikko , Kempele
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tässä muutamia ideoita: - Panostus Single Origin kahveihin (papuina tietenkin), pieniä eririä pieniltä kahvintuottajilta ja tarinat näiden kahvien takaa. Kannattaa ottaa mallia esim. Berliiniläisestä The Barn paahtimosta. - kahvimenu, ruokien ja erilaisten kahvien parittaminen ja Pauligin omat illalliset - Kuluttajamarkkinoille paahda oma kahvisi - Myös erilaisia kahvisekoituksia (erityisesti espresso), missä käytössä myös Robusta-papuja - Kahviworkshopit, joissa luotaisiin yhdessä meidän kahvifanien kanssa uusia kuvioita Pauligille ja kahveille Mielelläni olisin myös mukana näissä kehitysjutuissa, kiitoksia kovasti
Kalle , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, Mietin voiko tyhjän kahvipussin kierrättää? Loppujen lopuksi löysin merkinnän paketin alareunasta niin pienellä tekstillä,että aluksi ajattelin tekstin olevan merkityksetöntä. Kierrätyskuva on hieman isompi. Mielestäni pidän kierrätyksen sen verran tärkeänä, että infon pitäisi näkyä selkeästi. Kuluttajalle selkeä merkintä ei todellakaan huononna tuotteen ulkoasua vaan päinvastoin. Tällaisin ajatuksin Helena
Helena , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Makukahvia mutteripannulle, esim suklainen.
Tomi , Kalajoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vietnamilainen kahvi olisi ihana lisä näihin kaupunkikahveihin! Hieman karamellinen ja tummempi kuin suomalainen kahvi ja kondensoidun maidon kera jumalaista!
Henna , Riihimäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, ostin Cupsolo kahvikoneen. Olin ymmärtänyt, että Cupsolo kapseleita saa kofeiinittomana. Decaf kahvien valikoima on muutenkin pieni, joten olin tosi pettynyt, kun kuulin, että Cupsolo decaf kapseleiden valmistus oli lopetettu. Kaikki eivät pysty juomaan kahvia kofeiinin vuoksi, mutta haluaisivat kuitenkin ehdottomasti juoda kahvia. Toivottavasti otatte decafin uudelleen valmistukseen. Minulla ainakin kahvikoneesta tuli kaakaokone. Terkuin Pauliina
Pauliina, Tuusula
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lahjapakkauksia tai sellaisia esteettisiä pakkauksia, joita olisi ilo viedä lahjaksi tai tuliaisena.
Julia, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolon Chai Latte oli ainoa mitä join. Koko masina joutaa kierrätykseen, jos sitä ei saa takaisin. Kaikki joilta olen sitä kysellyt ovat maininneet sen parhaaksi. Sääli.
Minna, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
ENGLISH BREAKFAST TEE. Ainoa tuote, jota tuli itsellä ostettua ja nyt ei ole sitäkään...
Rosamaria , Enontekiö
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kompostoituvat cupsolo-kapselit toisivat mielenrauhan cupsolon käyttöön ja auttaisivat turhan muoviroskan tuottamisessa! Yhtiöt kuten Halo Coffee mainostavat tällä tuotteitaan ja mielestäni Paulig jää kehityksessä jälkeen, jos se ei kehitä vastuullisia cupsolo-kapseleita.
Katariina , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolon Chai Latte oli sentään jotain erilaista, en ymmärrä miten nyt on sitten kohta tusina melkein samanlaisia suodatinkahveja kapseleissa. Kaakaoitakin kolme. Sääli.
Pasi, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, pakkaspäivää Kuopiosta! Laitan 3 kuvaa, säilytyskotelosta aikojen takaa. Kotelo on haljennut, mutta toimii silti. Tärkein on se, että siinä on mittalusikalle erillinen osio. Tätä koteloa ovat ystävänikin kaivanneet. Pohjassa on vielä hintakoodilappu kiinni! Ottakaa tämän mallinen uudestaan. Suurin odotuksin täältä, Maija
Maija , Kuopio
Hei, Olisin onnellinen, jos suosikkikahvi Mexico löytyisi myös papukahvina kaupassa! Juon sitä aina töissä Cupsolona.
Jonna , Sipoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olis pirun kätevää, jos tuota kahvia sais samallalailla pussitettuna kuin teetäkin. Tarve olis kova saaha metsäreissuilla ja peurankyttäys kopilla ollessakin tuoretta kahvia. Niin idyllistä kun tuo perinteinen nokipannukahvi onkin, niin ei sitä jaksa aina noitten irtopurujen kanssa vehdata (vuodessa metsäpäiviä kymmeniä) ja kyttäyskopin lämmittimen päällä on helppo lämmittää vettä, mutta purujen kiehauttaminen onkin sitten jo sottaisampaa puuhaa. Koitin jo kerran niin, että vaihdoin teepussiin kahvia tilalle ja hyvää siitä tuli, ongelma vaan ettei pussissa ollut riittävästi paisunta tilaa, mutta se on mitoitus kysymys ja nopsaan laskettu. Eli siis tuollaisia kaupanhyllylle, kelpais eräliikkeisiinkin varmasti. Idea vapaasti käytettävissä, en tarvii rojalteja kuhan vaan saisin sitä valmiiks pussitettua kahvia. No onhan tietysti noita murukahveja sun muita kokeiltu, mut ei innostuttu.
Juha-Pekka , Säkylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lisää oheistuotteita: ihan pikkuriikkisen kokoisia pikku keksejä tai suklaanappeja mukaan yksittäispaketissa cupsulo-pakettiin. Paras kahvihetki on Cafe Parisien - aamulla saa silmät auki, kun tiedän, että kohta valmiina keittiössä - muuta ei tarvita. Mutta päivällä olisi pieni makea kupposen ohella ihan paikallaan..
Tuula , Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Makua tuova sokeripala (miedosti tai enemmän maustettu) niille kahveille, joille tuollainen sopii.
Timo , Kangasala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suodatinkahvin ja papukahvin yhdistelmä tuotevalikoimaan.
Seppo , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai-latte takaisin Cupsolo-valikoimaan!
Sini, Saarijärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pakurikahvi!
Henri, Lohja
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin tuotevalikoimaan esim: Glögi,Teetä ja Tazza Caramel kapseleita.
Aleksandr, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin, että olisi mahdollisuus ostaa eri kahvilaatuja pienessä paketissa, vaikka pikkupussissa teen tapaan tai valmiiksi täytetty suodatinpussi kahdelle, neljälle tms. Pienet "maistelupaketit" olisi upea juttu ja houkuttelisi rohkeammin maistelemaan jotain uutta!
Leila , Huittinen
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi! Kaikki "kaupunkikahvit" myös Cupsoloihin! Olisi hieman enemmän vaihtoehtoja =)
Hanna, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Jouluksi kahvinmakuinen jääsuklaa.
Hipe, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suoramyyntisivusto, jossa tilattavissa varmasti vastapaahdettua kahvipapua suoraan postiluukkuun.
Samuli, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo tuotteisiin olisi tervetullut lisä sellainen "itsetäytettävä" pitkäaikainen kapseli. Ja yleensä nykyisin juodaan mukillinen, EI pikkukuppeja. Se ei onnistu nykyisillä Cupsolo-koneilla.
petri , lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
No kesäksi mietin, että olisi kiva saada jotain hedelmäisiä ja marjan makuisia jääkahveja .
Anita , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko kahvipussit tehdä ekologisemmaksi kuitenkin niin, että aromit säilyvät, eli pakkaus sellaiseksi, minkä voi esim.polttaa nuotiossa? Nythän siitä jää folio palamatta ja esim.eräilyssä kertyy taskun pohjille sekä mökillä ollessa.
Minna , Rovaniemi
disqus disqus1 Facebook Twitter
Kahvia ja siihen vähän vanilijaa.
Teija Kristiina , Valkeala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vaniljaa kahviin.
Mari , Lahti
disqus disqus1 Facebook Twitter
Kaneli-kaardemumma-tummapaahto-suodatinkahvia.
Johanna , Kotka
disqus disqus1 Facebook Twitter
Juhla Mokka -kahvia sekä lakritsijäätelöä. Maistuu aina. Minun lempparia aina, kun on mahdollista.
Ritva , Kajaani
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kanelikahvia, niin ei tarvitsisi omaan kuppiin ripotella kanelia. Kiitos ja hyvää joulunaikaa kaikille!
Marja Leena , Imatra
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olen jäänyt kaipaamaan 250g kahvipaketteja! Olisivat pientaloudessa käteviä!
Tuula , Kotka
disqus disqus0 Facebook Twitter
Minusta kahvipaketteihin voisi kehittää paremmin suljettavan mekanismin, kun se pätkä teippiä ei pysy kiinni kuitenkaan ja on se vähän lyhykki .
mervi , nivala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvikalenteri lahjapakkauksena. Sen voisi joko toteuttaa viikkokahviperiaatteella, eli joka viikolle oma kahvinsa. Vaikka kaupunkikahveilla toteutettuna. Jouluna olisi tietysti paras, jos jouluviikolle olisi jouluinen kahvi. Voisivat olla myös pieninä kokeilupakkauksina, jos vaan löytyy oma kahvilaatu joka päivälle. Kalenteristahan voisi toki paljastua kahvireseptejä tai kahvin seuraksi leivottavia helppoja leivonnaisia.
Sanna, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hyvä maitokahvi ja tietoinen rauhoittuminen, hetkessä eläminen.
Sanna , Nivala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suklaacappuccino, joka ei olisi liian makea.
Paula , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Sekoituspakkaus pieniä annospusseja kuumaan veteen sekoitettavista pikakahveista, erimakuisia kahvimakuja. Kuten teesekoitukset.
Vuokko, Kaustinen
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mummoni (s. 1903) laittoi voita kahviin. Kokeilin ja maistuu hyvältä. Bullet proof samalla idealla, mutta siinä liikaa peittyy kahvin maku.
Maarit , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvikupillisen sekaan lorautetaan teelusikallinen esim suklaanmakuista makusiirappia. Niitä vaan ei löydy kaupoista. Olisi toivomus teidän tuotevalikoimaan ja sinne kauppaan kahvipaketin viereen. Pienellä vaivalla herkkuhetkiä arkeen!
Maritta , Vaasa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mökkikahvit. Voisi ottaa valmiiksi annosteltuja mökkikahveja mukaan, kun menee kesämökille, jossa ei välttämättä ole vettä. Paketti sisältäisi veden, suodattimen ja kahvit. Voisi hyvinkin viedä myös kesäisin tuliaisiksi kesämökkiläisille, kun menee kylään. Annos voisi olla 4-6 kuppia.
Taija, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi hieno saada sellainen lahjapakkaus, missä olisi teidän laadukas kahvi ja jokin peliohjekirjanen, esim .erilaisista tavoista valmistaa esim. maustekahveja.
Tarja , Kaarina
disqus disqus0 Facebook Twitter
Minulta valahti vahingossa kerran kahviin (mustaan)lusikallinen lakkahilloa ja elämän kevät, kun oli nannaa.Kannattaa kokeilla.
Jarmo , Klaukkala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lahjapakkauksia, joissa olisi eri makuisia kahvilaatuja.
Heli , Pirkkala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lahjapakkauksia, joissa olisi eri makuisia kahvilaatuja.
Heli , Pirkkala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin sellaisen kahvin, jossa maistuisi mukana hyvän konjakin aromi tai vaihtoehtoisesti hyvän mallasviskin aromi.
Juha , Salo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mausta kahvi kaakaojauholla. 10 mittaa kahvia, 1 mitta kaakaota. Maistuva!
Risto , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Laita kahvikupin pohjalle lusikallinen fariinisokeria, kaada päälle kahvia, pinnalle maitovaahtoa tai kermavaahtoa.
Tarja , Vehmaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvi mausteeksi esimerkiksi kuivakakkuuun, täytekakkuun ja vaikka lettutaikinaankin. Taikinamäärästä riippuen sellainen kohtuullinen loraus.
Arto , Kerava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Sitrushedelmäinen kahvi.
Jani , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mieluisin lahja nykyään tuntuu olevan kahvi. Presidentistä ja Juhla Mokasta voisi olla saatavilla setti: kahvipaketin lisäksi suodatinpaperit, puinen kahvimitta, Niinistö-muki ja pieni pussillinen esim. kardemummaa (säästyy turhalta makean syönniltä, kun suussa jo kahvin mukana maistuu pulla). Setin voisi koota kulloisenkin lahjatarpeensa mukaiseksi.
Anne , Seinäjoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tehkää semmonen Limited Edition kahvipaketti, joka sisältää kaksi 250 gramman kahvipussia. Toisessa sitten vaikka Presidentti-kahvia ja toisessa vaikka Juhla Mokkaa. Siis yksi paketti ja sisältää kahta kahvia. Ostajalta jää yksi ”arpominen” väliin, mitä kahvilaatua ostaisi tänään. Samalla ehkä tulisi testattua muutakin kahvilaatua kuin jo tavaksi tullut merkki.
Kari , Oulu
disqus disqus1 Facebook Twitter
Kofeiinitonta kahvia.
Riituska, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lisää tummapaahtoisia kahveja valikoimiin. Esim. Ruotsissa on paljon tummempia kahveja valikoimissa kuin mitä Suomen markkinoilla on tarjolla.
Lasse, Ylitornio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joku veteen sekoitettava erikoiskahvijauhe, vaikka Cappuccino.
Saara , Sulkava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin kahvikaakaon. Aivan kotilaitteeseen sopivan: maitokahvi ja -kaakao. Sokerin ja muut mausteet voisi itse lisätä. Joudun aina ottamaan ensin kahvia ja sitten kaakaota ja maitoa. Valmis sekoitus olisi hyvä - vähemmän vatsaa rasittavakin! Ja makean nälkä lähtisi.
Salme , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Moi! Vegaaninen Cold Brew Latte.
Jussi , JOENSUU
disqus disqus0 Facebook Twitter
Valikoima hyvä, mutta lisänä voisi olla suklaata. Ajateltuna kahvilaatujen mukaan sopiviksi. Myös kahvikarkit olisivat hyvä lisä valikoimiin.
Katri , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Minulla on kakkostyypin diabetes ja olen käyttänyt kahvissa sokeria. Nykyään sokeri korvataan juoksevalla hunajalla. Kahvi maistuu yhtä hyvälle.
Anne , Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joululahjaksi sopiva kahvilajitelma esimerkiksi kaupunkikahveista ja perinteisistä kahveistanne - pieninä kokoina tai keräämällä lajitelmat jonkin teeman mukaan yhdistelemällä eri kahviperheitä. Pidätte myös huolta take away -kuppien ekologisuudesta bambuisten kuppien muodossa. Olisi mahtavaa saada näitä myyntiin kahviloiden yhteyteen! Ihanaa marraskuuta Pauligin tiimi!
Ella, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvilajitelmia myyntiin, esim. 5 erilaista 100 g pussia, joista pääsisi maistelemaan erilaisia ja joista jokaiselle löytyisi "oman makuinen" tuote. Tällaisia olisi kiva viedä tuliaiseksikin ihan perinteisen kahvipaketin sijaan.
Eva, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vaihtuvia kausimakuja kahveihin, esim. piparkakkukahvi näin joulun alla tai jokin hedelmäinen maku kesällä.
Maiju , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suodatinpusseihin stanssatut merkit eri kuppimäärille kahvia. Näkisi suoraan esim. 2/4/6/8/10kkp valmistajan ohjeiden mukaisen määrän.
Maria, Lapua
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joulukalenteri, jossa pieniä kahviyllätyksiä, esim. Capsulo kapseleita.
Maija , Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Annospusseja kuudelle kupille joko niin, että samoja paketissa tai niin, että on erilaisia valikoimia. Näitä myös lahjapakkauksin. Ja kaikille kahvinystäville JOULUKALENTERI kahvin annospakkauksin. Saisi moni mieleisensä kalenterin ja kalenteriin myös tietoa kyseisestä kahvista. Minä ainakin tykkäisin..
Tarja-Tuulikki, Porvoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvin makuisia suklaakarkkeja "erimakuisia" .
Risto , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin, että ranskalaisen maitokahvin maku ei olisi niin lattea.
Vesa , Kemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Konvehdit olisivat hyvä lisä tuoteperheeseenne.
Hanne , Seinäjoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Piparkakkukahvi, lakritsikahvi sekä valkosuklaakahvi.
Jenni , Tornio
disqus disqus1 Facebook Twitter
Mintunmakuinen kahvi.
Janette, Sievi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Uusia kaupunkikahveja odotellaan.
Ritva, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kanelikahvi olisi hyvää.
Piritta , Lempäälä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olispa kahvin keittäminen yhtä nopeaa ja helppoa kuin töissä. Kippaan vain annospussin suodattimeen ja painan nappia. Keitin hoitaa loput. Toki se vaatii tietynlaisen kahvinkeittimen, joka ei olisi järkevää kotikäytössä, mutta ne annos pussit on niin käteviä. Yksi pussi = pannullinen kahvia. Kotiin riittäisi esim. pussi/6 kuppia.
Sari , Kuivaniemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Höylää muutama suklaalastu suklaata suodatin pussiin. Tulee kahviin mukama aromi.
Pertti , Salo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Oletan, että on myös kelpo kommentti kehua varauksetta näitä Pauligin sivuja. Harva yritys mielestäni näet paneutuu jo todella hyvin osaamaansa asiaan yhtä intensiivisesti ja kuluttajan kannalta informatiivisesti sekä insipiroivasti! Iso Kiitos!
Pentti , Valkeakoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Makukahveja lisää esim. appelsiini ja muut hedelmät sekä marjat.
Ann-Nina , VAASA
disqus disqus0 Facebook Twitter
Aina pitäis olla myös kermaa kahvin kanssa tarjolla. Useissa paikossa kahvikuppi on niin kallis, että jotkut haluavat sekaan myös kermaa. Kahvin voisi tarjota myös hyvin pystyssä pysyvistä mukeista. Tiedän vanhoja ja nuoriakin, jotka eivät kehtaa ottaa kahvia, jos käsi tärisee. Täss muutama idea ystävyydellä.
Pirkko , ESPOO
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pähkinäinen kahvi on ihan parasta.
Leena, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo-kapseleita saisi olla enemmän eri makuja. Lisää vaan kausituotteita.. Erilaisia glögejä ym. nyt joulun alla. Lapsille pari eri makua mehuja lisää.
Jaana, Hämeenlinna
disqus disqus0 Facebook Twitter
Joululahjapaketti, jossa joulukahvi, mittalusikka ja kaunis joulumuki.
Saija , Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin näin joulun alla juoda hieman suklaamaisempaa kahvia. Voisikohan kahviin vaikka lisätä kaakaota jo valmiiksi?
Hanna , Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Maustetut kahvit. Jouluinen kahvi joulun tutuilla mausteilla. Kaakaokahvi. Chilikahvi. Näitä voisi olla suodatinkahvina ja/tai murukahvina.
Päivi Seuri, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Täysin kustomoitu kahvi verkkokauppaan. Voisi valita paahtoasteen, mahdollisen jauhatuksen ja kahvipavut. Hinta voisi olla korkeampi, mutta siksi se sopisi esimerkiksi lahjaksi :)
Nika, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvipurkkeja sai joskus kaupanpäällisiksi, kun osti paketin. Voisiko sellainen kampanja tulla uudestaan?
Aija, Pori
disqus disqus0 Facebook Twitter
Viri -kaakaota retrotyyliin, Olisi maukas lisä Tazzan kanssa valikoimaan.
Susa , Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olen kuullut, että robusta olisi pavuista ekologisempi vaihtoehto. Ainakaan se ei kai uhkaa huveta yhtä pahasti kuin arabica. Saisiko Pauligilla sen käyttöastetta lisättyä?
Saata, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suklaakahvi tai -espresso kapselit Cupsoloon.
Maarit, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsoloon sellainen kokoelma erilaisia kahveja. Yksi jokaista, vaikka 4-6 kpl / paketti.
tintti, forssa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Jotain ihania eksoottisia teelaatuja lisää.
ismo , pattijoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Leivontaan extra vahvaa kahvia.
Leila , UKI
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaipaan vaihtelua kahvihetkiin. Olisi mukavaa löytää pakkaus, jossa on valikoima erilaisia kahveja (myös maustekahveja) pienissä pakkauksissa. Nyt keittelen kahvia lisäämällä tavalliseen suodatinkahviin vaihdellen pikkuannoksen erikoiskahveja, mutta... koska pakkaukset ovat isoja, kahvit ehtivät väljähtyä ennenkuin ehdin käyttää pakkaukset loppuun.
Aulikki, Tuusula
disqus disqus0 Facebook Twitter
Paljon on ehdotettu ns maistelusettiä, ts yhdessä myyntipakkauksessa useita eri kahvilaatuja/makuja pieniä määriä; ehdottomasti kannatan ajatusta. Lisäksi kaipaisin erilaisia makukahveja.
Christa, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi kiva, jos Paulig tekisi yhteistyötä jonkin elintarvikevalmistajan kanssa, ja myyntiin tulisi kahvin makuisia herkkuja. Esim. kahvisuklaa tai -jäätelö olisi ihana!
Emma , Helsinki
disqus disqus1 Facebook Twitter
Kanelikahvi jouluksi!
Ritva karhunen, Espoo
disqus disqus1 Facebook Twitter
Piparikahvi jouluksi.
Eija , Otanmäki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Retkellä olisi kiva, jos kahvia olisi kuten teepussissa eli kuppia kohti kahvijauhot ja vain kuuma vesi päälle. Lasipurkkia ei ole kiva kantaa repussa, muutenkin kannettavaa.
Leila, Pirkkala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvijoulukalenteri! 24 eri kahvilaatua pienissä annospusseissa. Saisi maistella eri kahveja, eikä tarvitsisi lipittää koko paketillista, jos ei jostain syystä sattuisikaan tykkäämään. Tällaisiin olen törmännyt joillakin muilla kahvinvalmistajilla. PS. Osa kahveista voisi olla jotain jouluisin maustein säväytettyjä ”ekstrakahveja”, joita saa vain joulukalenterista. :)
Leena , Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai Latte olisi kiva saada myös muuten kuin Cupsolo-tuotteena! Ylipäänsä Cupsolo-tuotteita olisi kiva saada myös "tavallisina" tuotteina. :)
Linda, Vaasa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tummapaahtoinen maustekahvi appelsiini-suklaa.
Hannamari, Kalajoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Rytmihäiriöisenä joudun tinkimään kahvimäärästä. Saisiko esim. Juhla Mokan ilman kofeiinia, niin voisi nauttia päiväkahvitkin ilman pelkoa tykyttelystä.
Leila , Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Ei kai Chai Latte ole poistunut valikoimasta, ainakin tosi vaikea löytää enää mistään. Heti takaisin kauppoihin se! Muutenkin kaipaisin valikoimaan lisää maustettuja latte-juomia, esim. näin joulun lähestyessä piparkakku-latte kelpaisi, olisi kiva pöräyttää sellainen omalla cupsololla ettei aina tarvitsisi raahautua kaupungille, johonkin kahvilaan herkun perässä..
Anja, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tarjoaisitte valmiin paketin, jolla tehdä rasvakahvia eli tumman kahvin ja kookosöljyn. Lisäksi olisi kivaa, jos kookosöljyä olisi kahviloissanne tarjolla.
Sanna , Joensuu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lajitelma eri kahvimakuja jouluisessa lahjapakkauksessa olisi hyvä lahjaidea. Muumin marjajuomaakaan ei tahdo löytää mistään kaupoista. Hasselpähkinän makuista kahvia toivon myös tuotteisiinne.
Sari, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaikkiin kahveihin myös luomuvaihtoehto ja hinta ei sitten kovin paljon korkeampi.
Maire , Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Café Rio de Janeiro. Eksoottisia makuvivahteita, jotain hedelmäistä ja vähän tulista sekoitusta.
Selja , Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Annospusseihin pakatut kahvi annokset. Mukillinen kahvia helposti, vettä päälle. Kätevä retkellä.
Timo Vesa Olavi , Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suodatinpussit loppu ja tekisi kahvia mieli. Jos kahvinkeittimeesi on sattunut jäämään se viimeinen pussi, niin kaada kahvinporot roskiin ja saat keitettyä vielä yhdet kahvit. Käytetty pussi kestää paremmin kuin talouspaperi.
Anne , Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hyvälaatuinen pussiespresso, joka ei ole kitkerää.
Sari , Kotka
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisikohan vanhat kauniit kuparipannut nostaa esille ja valmistaa niihin ihan oman pannukahvin, joka olisi suoraan kahvipavuista jauhettu pannukahvi.Tällä pannulla on tarjottu Juhlissa jo ennen 50-lukua kahvia. Ainakin 50 kuppia tulee maukasta kahvia tähän pannuun tarjolle!
ELVI , PYHÄSALMI
disqus disqus0 Facebook Twitter
Voisiko kahvipaketteihin laittaa ns. sulkijan? Olisi helppoa käyttää ja kahvi säilyisi paremmin.
Anneli , Rovaniemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pyydän kohteliaimmin, että Chai Latte -tee otettaisiin uudelleen Cupsolo-valikoimiin. Sitä ei korvaa mikään muu tuote.
Juhani , TAMPERE
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hävikkilaskuri. Se voisi olla jonkinlainen sovellus, jonka avulla voisi laskea vuotuiset säästöt, kun valmistaa kahvia kulutuksen mukaan, eikä täyttä pannua, josta osa menee viemäriin. Siinä menee rahaa viemäristä alas ja ei se kyllä ole kahvia arvostavaa toimintaa.
Mikko , Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvijoulukalenteri tai pikakahvi-annospussit kiireiselle ihmiselle. Aina ei ole kahvinkeitintä, jolla keittää (esim. töissä). :)
Iida, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo-joulukalenteri takasin! Oli lemppari.
Pekka, Kellokoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kapseleita maitopohjaisiin kahvijuomiin, esim. Latte ja Chai latte, joissa ei olisi maitojauhetta mukana, vaan joista olisi mahdollista valmistaa vegaanisia tuotteita!
Marikki, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Energinen pakkaus. Ehkä keltaista, pinkkiä ja keväänvihreää. Kahvin voisi maustaa jollain hedelmällä tai marjalla. Pakkaukseen joku teksti tai nimi, joka kuvaisi energian saamista tai piristystä.
Sari , Järvenpää
disqus disqus0 Facebook Twitter
Sellainen paketti, jossa olisi useita erilaisia kahvilajitelmia. Nämä kahvipaketit voisi olla kooltaan pienempiä kuin normaali kahvipaketin koko.
Anni , Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Sikurikahvi eli sikurin ja kahvin sekoitus. NAM. Terveystuote. Uusi maku.
Teija, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, joulu tulee! Voi kun Cupsolokalenteri tulisi taas myyntiin.
Kaisa , Äänekoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai Latte ehdottomasti takaisin valikoimaan! Miten pärjäänkään ilman sitä? Itse en juo kahvia ollenkaan, joten tämä on toiminut minulle päivän ”kahvihetkenä”. Tarjoamme kampaamoliikkeessämme asiakkaille kahvia ja teetä. Tämä on ollut yksi suosituimmista juomista, joita asiakkaat toivovat.
Anu,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, mihin katosi English Breakfast Tea? Tosi nautinnollinen puhdas tee - mistään ei saa vastaavaa. Hankin Cupsolo-laitteeni ko tuotteen käyttämistä varten ja olen tosi pettynyt. Voisitteko ottaa tuotteen uudellen valikoimiinne, kiitos!
Arja , Pirkkala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin Chai Lattea takaisin myyntiin. Hankin cupsolo-keittimen varta vasten tätä tuotetta varten, sillä en voi juoda kahvia säännöllisesti (vatsa ei kestä). Chai Latte oli paras juoma koko valikoimasta. Olen siis maistanut joskus myös kahvivalikoiman tuotteita. Olen muutenkin enemmän tee-ihminen eli toivoisin siis myös lisää erilaisia tee-laatuja valikoimiin. Cupsolo on näppärä ja nopea tapa valmistaa kuuma juomia, mutta valitettavasti valikoimista ei löydy tällä hetkellä mitään, mitä kaupasta voisin ostaa. Jopa kilpailevalla valmistajalla on enemmän vaihtoehtoja ja nyt mietin oliko Paulig cupsolo -keittimen hankinta suuri virhe.
Ann-Mari , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Onko mahdollista ostaa eri kahvilaatuja pienissä pakkauksissa (suodatinjauhatus), vaikkapa sellaisissa, joista voi tehdä neljän kupin annoksen? Esimerkinomaisesti 4-10 eri kahvilaatua ja 10 pussia pakkauksessa?
Mika , Kerava
disqus disqus0 Facebook Twitter
Chai Latte -tee takaisin Cupsolo-valikoimiin. Tai sitten joku vastaava, koska musta tee (English Breakfast) ei ole makuuni, enkä juo kahvia sekä harvemmin kaakaota. Keitin on liian vähäisessä käytössä ollut sen jälkeen, kun Chai Latte -tee katosi valikoimista.
Mari, Valkeakoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Olisi kiva jos laittaisitte erilaisia kahvilaatuja ns. "kokoelmapussiin". Saisi muutaman pannullisen keittää jokaisesta laadusta ja näin samalla saisi hieman käsitystä, mikä laatu on omaan mieleen. Luulisin, että näin joulun alla voisi kyseisellä tuotteella olla kysyntää. Talvisin terveisin Tomi
Tomi , Nurmes
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Kahvin vastuullisella tuottamisella on suuri merkitys niin kahvin kuluttajille, tuottajille kuin koko maailmallekin. Kahvipaketin kylkeen olisi hienoa saada merkintä, millä tilalla ja millaisilla menetelmillä kahvi on viljelty. Toisin sanoen alkuperä kerrottaisiin samaan tapaan kuin viineissä. Näin kuluttaja voisi valita mahdollisimman kestävällä tavalla tuotettua kahvia.
Sanna, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Maistelusetti. Tämä olisi ihan ehdoton. Yksi paketti, jossa tarjolla useita eri vaihtoehtoja pieniä määriä. Itse juon perus aamu- ja iltapäiväsumpit aina samaa makua, mutta välillä esimerkiksi vapaa-aamuina, kun ei tarvitse töihin kiirehtiä, niin olisi mukava ottaa jotain tavallisesta aamukahvista poikkeavaa.
Suvi, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, Olemme vaimoni kanssa jo pidempään kantaneet Pauligin Classic, medium roast 3 kahvia Tallinnasta tänne Espooseen. Myös useimmat vieraamme, joille olemme ko. kahvia tarjonneet, tai vieneet lahjaksi ovat kovasti tykänneet tästä kahvista ja kyselleet että mitä merkkiä se on. Valitettavasti meidän on ollut sanottava että kyseistä kahvia löytyy lähimpänä Tallinnasta. Olen aivan vakuuttunut siitä että tälle kahville olisi paikkansa myös suomalaisella kaupan hyllyllä ja menekkiä olisi. Milloin minun olisi mahdollisuus ostaa tätä kahvia lähikaupasta, ettei tarvitse sen takia Tallinnaan asti lähteä? Terveisin Matti
Matti , Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kofeiiniton kahvi! Näin Juhla Mokan ystävänä yksi suurimmista menetyksistä raskausaikana on kahvi. Toisella valmistajalla löytyi kofeiinitonta kahvia, mutta ei se maistu lähellekään Juhla Mokalle. Olen vasta saanut tietää odottavani lasta ja seuraavasta 9 kuukaudesta tulee pitkä ilman hyvää kahvia.
Annika , Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tehkää täydellisen äärimmäisen keskinkertainen kahvi. Siis, jossa kaikki "arvot" on keskinkertaisia. Eli paahtoaste 3 ja täyteläisyys, hapokkuus ja aromikkuus kaikki 3 pampulaa. Nykyisestä valikoimasta lähimpänä ovat: Juhla Mokka Luomu, Presidentti Tumma Paahto, Paulig Café Sydney ja Paulig Café New York. En tiedä, kuinka pitkälle tässä keskinkertaistamisessa voi mennä, että pampulat saa keskelle. Jos maailman kahvista on n. 75% arabicaa, n. 25% robustaa ja n. 1% libericaa, niin käytetään sitten tuota sekoitussuhdetta Brasiliasta Kongosta ja Liberiasta.
,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei, Yhdessä paketissa on niin paljon kahvia, että jossain vaiheessa kaipaisi vaihtelua, esim. tummaa paahtoa vaalean sijaan. Mutta ei ole järkeä ostaa montaa isoa pakkausta eri kahvia. Joten! Oletteko miettineet, olisiko joko ns. tasting-paketteja (niinkuin pienpanimo-oluissa), esim. neljää eri kahvia paketissa, joita voi vaihdella tai sitten vain pienempiä esim. 100g pusseja? Kiitos! Terveisin, Sakari
,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hei! Olisi hienoa, jos kahvia olisi saatavilla hieman pienemmissä pakkauksissa nykyisen 500 g paketin lisäksi. Varsinkin yhden hengen talouksissa puolen kilon kahvipaketin kuluttaminen kestää aika kauan, vaikka kahvia keittäisikin useasti viikossa. Jos kahvia olisi saatavilla esim. 250-300 gramman pakkauksissa, olisi myös helpompaa kokeilla vaihtelun vuoksi eri tuotteita ja uutuuksia. Puolen kilon pakkausta ei oikein viitsi ostaa, jos ei yhtään tiedä onko uutuus mieleen.
Netta, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tykkään vaeltamisesta, päiväretkistä ja pitemmistä vaelluksista. Kaipaisin Pauliginilta omia pikakahviversioita. Ja voisihan niitä käyttää myös välillä hyvinkin kiireisessä arjessa, jos maku on hyvä :)
Tarja, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Eikö suodatinpusseihin voisi painaa viivoja, joka kertoisi kuppien määrän? 2 kuppia, 4 kuppia ja jne. Meillä ainakin töissä miehet ovat laiskoja mitatkseen purujen määrää, jolloin kahvista tulee liian vahvaa / laimeaa.
Mette , Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Minne on kadonnut kahvien ehdoton kuningas, Naranja? Onko se lopetettu? Jos on, miksi? Se on ehdottomasti parasta kahvia mitä on.
Salpe, Uusimaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Näin jossain kuvassa Paula-tytöllä sateenvarjon, joka oli samaa Sääksmäen kansallispukukuosia kuin asukin. Olisi kiva, jos sellaisen voisi ostaa jostakin!
Päivi, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi kiva, jos kahvia saisi ostaa myös pienemmissä pakkauksissa. Näin yksin asuvakin saisi aina tuoretta kahvia!
Ida, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Erilaisten kahvikuppien ja mukien eli mottien esittely. Taidokkaasti rakennettu valokuvajuliste kaupan kahvihyllyjen ylle. Se voisi olla myös kuva kahvinjuojasta ennen ja nyt.
Eeva, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Minttu ja toffee.
Anssi, Vantaa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisko mahdollista saada kofeiinitonta kahvia valikoimiin? Kaupassa ei myydä tällä hetkellä kuin ulkomaalaisia kofeiinittomia kahveja ja ne eivät oikein maistu suomalaiselle hyvälle kahville. Juhla Mokka on ollut aina lempi kahvini, mutta olen joutunut luopumaan siitä kofeiiniyliherkkyyden vuoksi.
Mira, Rauma
disqus disqus0 Facebook Twitter
Perkolaattorille tarkoitettu tummapaahtoinen jauhatus
Tomi, Kalajoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haluaisin lisää luomukahvi valikoimia! Myös haluaisin pienempia pakkauskokoja kauppoihin että voisi ostaa useampia makuja kerralla niin ettei aina tarvitsisi yksin juoda koko 400g pakettia. 100G paketit olisi tervetulleita kauppaan!
Erppa, Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi mahtavaa saada valikoimiin jokin maustettu vegaanikahvi, esim. minttu. Sillä erottuistte kilpailijoistanne!
,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Keskusteltiin twitterissä, että olisi hienoa saada suodatinpussiin valmis mittataulukko, niin ei tarvitse etsiä mittalusikoita ja muistaa laskea puruja :)
Andrei, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tiivistemokkaa suodatinkahvin maustamiseen/ leivontaan. Semmoista kermaisen mokkapalan makuista.
Suski, Lahti
disqus disqus0 Facebook Twitter
Aito kreikkalainen kahvi, voisi myydä välineetkin
Mika, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Yksittäispakattuja suodatinpusseja, joihin on annosteltu valmiiksi kahvi neljälle kupilliselle.
Leila, Uusikaupunki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvi+kaakao+kardemumma+kerma+viski
Minna-Liisa, Nakkila
disqus disqus0 Facebook Twitter
500g sijasta kilon paketti. Myös sellainen sulkija jonka voi nipistää kiinni.
Anneli , Rovaniemi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Miten olisi vihreä kahvi.....
Ester, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Hyvälaatuinen rasvakahvi, joko pika sellainen tai tuotepakkaus. Cold brew olis myös ihana tölkissä. Kahviin liittyvä keitto- tai leivontakirja.
Merja, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kaakaokahvi
,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cold Brew -kahvi olisi kiva lisä Frezza-sarjaan.
Emma, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Valmiskahveja leivontaan. Cupsoloita leivontaan..
Pia , Oulu
disqus disqus0 Facebook Twitter
Suklaan makua pikakahviin. Vanilja voisi myös olla kiva.
Tuija, Imatra
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvin makuinen jäätelö...
Pirjo, Konginkangas
disqus disqus0 Facebook Twitter
Minttumakuista kahvia suodatinpussiversona!
Nico, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kuumalla kahvi maistuu kylmänä. Kun loppukahvit pidät jääkaapissa ja lisäät juodessasi kylmää maitoa ja pari jääpalaa. virkistyt kummasti
Pauliina, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Tummapaahtoinen ja sopivan karkea jauhatus perkolaattorille
Tomi, Kalajoki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin saada maistaa pula-ajan kahvia a la paulig oikealla reseptillä, jos löytyy jostain
Otto, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kylmä maitokahvi, eli melkein täysi lasi/kuppi maitoa ja siihen kunnon loraus kahvia, niin että maidon väri vaihtuu.
Toni, Iisalmi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Cupsolo kahveihin lisää äijämakuja! Tummaa ja vahvaa, tervaa ja metsää! Nokipannu, kahviplörö ja wiskorommikonjamiini aromeja reilusti!
Kimmo, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi kiva saada lisää erityisesti mutteripannuun sopivia kahveja
Elli,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi ihanaa saada makupannukahveja myös kofeinittomina
Ritva, Palokka
disqus disqus0 Facebook Twitter
Pauligin maustekahvivalikoimaan sopisivat erinomaisesti Amaretto, Irish Cream ja vaahterasiirappi. Näitä makuja on tullut maisteltua muualla maailmassa, ja ne ovat olleet miellyttäviä tuttavuuksia. Nämä maut yhdistettynä Pauligin laatukahviin ovat parasta mitä voin kuvitella.
Niina,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Haaveeni on kahvinsäilytyspurkki, joka olisi saman mallinen kuin kaikki muutkin Pauligin kahvipurkit. Se olisi kuitenkin kokonaan sileää vitivalkoista tai mustaa metallia, ilman mitään tekstejä ja kuvioita. Siinä olisi myös vaalea puukansi niin kuin muissakin Pauligin rasioissa. Sopisi hienosti useimpiin keittiöihin. <3
Leena, Espoo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Vuodenaika -kahvit valikoimaan asiaankuuluvin ulkoasuin.
Tuula, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvipaketit hääjuhlapäivien mukaan nimettyinä esim. Rubiinihääpäivä, kultahääpäivä, hopeahääpäivä, 1.hääpäivä jne.
Eeva, Kangasala
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvikursseja liikkuvana kalustona myös pienemmille paikkakunnille, kiitos.
Seppo, Tampere
disqus disqus0 Facebook Twitter
Sitrushedelmäinen maku kahvissa
Nanna , Loviisa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Inkiväärikahvi.
Maaria, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Jäin kaipaamaan Robert Pauligin Naranja kahvia tuotemerkin siirtyessä Pauligin alle. Sitä kahvia joisin mielelläni jatkossakin,
Inger, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Retropaketti, menneiden vuosien tyyliin. Olisi varmasti mukava yllätys vanhemmille ihmisille. Mukana vielä etiketti, johon voisi kirjoittaa vastaanottajan nimen.
Sanna, Kuopio
disqus disqus0 Facebook Twitter
Jos joku voisi tehdä kahvipirtelöä? Paulig?
sirpa, HML
disqus disqus0 Facebook Twitter
Jääkahvi"tee"pussi. Esim. litran annosta varten valmiiksi mitattu kahvi sekä jokin aromi, kuten minttu tai toffee. Pussin voisi sitten itse liotella yön yli muttei tarvitsisi aamulla enää suodatella vaan juoma olisi sellaisenaan valmiina. Tietenkin reilua, luomua, biohajoavaa. :)
Hanna, Jyväskylä
disqus disqus0 Facebook Twitter
maustekahvi, jossa eri mausteita kuten kaneli, pippuri, yms.
Sanna, Kouvola
disqus disqus1 Facebook Twitter
Haluamme juoda tuoretta kahvia, joten olemme vuosikymmeniä etsineet oikeaa vanhanajan kahvimyllyä. Eikö Paulig voisi valmistuttaa oman myllyn? Kaikki saatavilla olevat ovat pieniä koriste-esineitä tai sähköisiä. Haluamme oikean, kammesta väännettävän mallin, jonka avulla voi kuulla papujen murskautuvan ja jauhautuvan, tuntea tuoksun ja muistella mnenneitä.
Tua, Tunturilappi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvimitta paketin kylkeen
Eeva, Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kiitos hyvästä kahvista! Olisiko mahdollista ottaa uutena tuotteena kahvi teepussin kaltaiseen pussiin? Silloin retkellä ja kalassa saisi oikeaa tuoretta Juhla Mokkaa eikä tarvitsisi tyytyä murukahviin. Kotona myös yhden kupin valmistus olisi vaivatonta.
Aki , Siilinjärvi
disqus disqus0 Facebook Twitter
Lahjapakkaus, joka sisältää esim. kauniit mukit sekä paketin luomukahvia.
Eliisa, Vaasa
disqus disqus0 Facebook Twitter
Termosmuki, jossa kuvana kahvipaketteja vuosien varrelta. Frezza Vanija valikoimiin. Boxi,jossa pikkupussillisia eri laatuja Pauligin kahveja.
Ulla , Mäntsälä
disqus disqus0 Facebook Twitter
Koostepaketti eri kahvilaaduista olisi kiva, sisältäisi useampaa laatua pienten pussien verran. Sellainen nautiskelijan ja maistelijan koottu erä.
M,
disqus disqus0 Facebook Twitter
Olisi kiva, jos Pauligin kaikki tuotteet olisivat saatavilla verkkokaupassa. Mukaanlukien ne kahvit, joita ei Suomessa muuten myydä, esimerkiksi Paulig Classic ja Mokka.
Mikko, Turku
disqus disqus0 Facebook Twitter
Parasta keittiöpuuhaa lastenlastemme kanssa on kahvin jauhaminen vanhanajan myllyllä. Eli pavut kaupan suosikkituotteiksi ja kaikki etsimään vanhoja kahvimyllyjä. Ja eihän työ ole vielä tehty. Innokkaimmat kahvinkeittäjät löytyvät myös lapsista.
Eeva , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Synttärikahvipaketti jossa lukisi päivänsankarin etunimi, jolle perhe antaa tämän kahvipaketin synttärinä. Nimi voisi olla toisella puolella hienolla taustakuvalla.Esim.syntymäpäivän tai nimipäivän Juhla Mokka, jossa on päivänsankarin nimi näkyvissä.
Jari , Helsinki
disqus disqus0 Facebook Twitter
Murukahvi. Olen käyttänyt Nescafe Kulta pehmeä, mutta nyt ei löydy kaupoista. Ovat kehitelleet uusia, mutta ei minun makuuni. Tällä hetkellä en juo mitään murukahvia.
Liisa , Salo
disqus disqus0 Facebook Twitter
Onnea Äidille pakkauksessa voisi lukea pelkästään Onnea, niin sen voisi viedä tuliaisiksi kaikkiin kevään juhliin. Paketti on kaunis valkovuokkoineen.
Niina, Pori
disqus disqus0 Facebook Twitter
Kahvin makuinen jäätelö olisi kiva.
Pirgi, Äänekoski
disqus disqus0 Facebook Twitter
Toivoisin erilaisista Pauligin kahveista pieniä kokeiluannoksia. Tällä tavoin voisi kokeilla erilaisia paahtoja joutumatta ostamaan isoa pakettia..
Jari , Kotka
disqus disqus0 Facebook Twitter
Mielestäni appelsiiniaromilla maustettu kahvinne, Cafe Naranja Orange Coffee, on tai oikeastaan oli paras kahvinne.Surukseni kuulin, että tämä suosikkikahvini valmistus on lopetettu. Juon vain yhden kupin kahvia päivässä ja se on ollut e.m kahvimaku, joka on mahdollistanut nautinnollisen aloituksen päivälleni.Pyydä teitä vakavasti harkitsemaan kahvin palauttamista valikoimiinne.
Kristina , Helsinki
disqus disqus0 Facebook