Flow 2015

Viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa vieraili yhteensä 70 000 kävijää. Loppuunmyyty kaupunkifestivaali oli minulle kesän kohokohta ja tästä on hyvä aloittaa valmistautuminen tulevaan syksyyn. 

Iso kiitos koko Paulig Coffee Barin ahkeralle ja mielettömälle työtiimille. Cold Brew -kahvin kysyntä yllätti odotukset, kun juoma myytiin viimeistä pisaraa myöten jokainen päivä. Kiitos myös kaikille Pauligin Coffee Barissa vierailleelle ja juomasta palautetta antaneelle. 

Paulan työtehtävät keskittyivät pääosin Flow-tunnelman taltioimiseen. Näitä tunnelmia tahdon teille nyt kuvien kautta välittää.

Bassoradio lähetti lähetyksensä Pauligin Coffee Barin katolta koko viikonlopun ajan. Pääsin itse vierailemaan Hikisessä Iltapäivässä Tuomas Tuke Tuomi-Nikulan sekä Jussi Jusa Urpalaisen studiovieraana. Pojat kyselivät Paulan työtehtävistä, kahvitrendeistä ja taisin vahingossa paljastaa myös karaokebravuurini...   

Lämpötila studiossa lähenteli trooppisia lukemia, sillä aurinko paistoi lähes kirkkaalta taivalta kokopäivän. Yllätin Tuken ja Jusan virkistävällä Cold Brew -kahvilla, mikä oli kuulema hyvää!

Pauligin Cold Brew -kahvia sai ostettua myös Atelta ja Jesseltä pyörästä, joka kiersi ympäri festarialuetta.

Alueelta löytyi paljon huomiota herättäviä, kauniita ja kiinnostavia elementtejä, jotka yhdistetään Flow-festareihin, kuten punaiset ilmapallot ja taustalla näkyvä kaasukello.

Festarikävijät muodostavat asuvalinnoillaan tyylikkään kirjon erilaisia tyylinäytteitä. 

Suurempien lavojen lisäksi livemusiikista pääsi nauttimaan ihastuttavissa piilopaikoissa. 

Erilaiset kahvijuomat virkistivät Flow-festareiden kävijöitä, ja jonoa riitti kahvilan terassin ulkopuolelle saakka.

Paulig Coffee Bar toimi paitsi virkistysalueena, myöskin hyvänä kohtaamispaikkana, koska se sijaitsi sopivasti päälavojen kulkuväylillä. 

Kiitos ihanasta ja ikimuistoisesta viikonlopusta!

Lisää Flow-festareiden tunnelmia löydät Instagramin puolelta.

Flow-terveisin

Maija

Pauligin 19. Paula