Matka kohti tavoitettamme pakata kahvimme vain uusiutuviin raaka-aineisiin on alkanut!

28.5.2018

Viime vuoden pakkauskehitys ja -testaus ovat tuottaneet tulosta, ja huhtikuun aikana Paulig Mundo Reilun kaupan luomukahvimme on saanut ylleen 45 %:sti uusiutuvasta raaka-aineesta valmistetun pakkauksen. 

Miksi vain 45 %? 
 
Kahvi tarvitsee tiiviisti saumattavan pakkauksen, joka suojaa sitä mm. kolhuilta ja hapelta. Kaikkia näitä ominaisuuksia emme vielä saa valmistettua uusiutuvista raaka-aineista, mutta kehitystyö jatkuu.
 
Miksi uusiutuva raaka-aine?
 
Pakkauksen hiilijalanjälki pieneni uudella materiaalilla reilut 10 % ja voit lajitella sen muovinkeräykseen, kuten muutkin kahvipakkauksemme. 
 
Mitä seuraavaksi?
 
Tavoitteemme on ottaa uusi pakkaus vähitellen käyttöön myös muille tuotteille. Jos kaikki menee hyvin, vuoden lopussa meillä on jo noin kymmenen tuotetta tässä pakkauksessa.
 
 
Lue Katin aikaisempia blogikirjoituksia:
 
 
 

Kirjoittaja: Kati Randell

Kahvi-divisioonan strategisen pakkauskehityksen vetäjä

Katin työnä on varmistaa, että Pauligilla on vastuulliset kahvipakkaukset, jotka ilahduttavat kuluttajia ja asiakkaita sekä ovat tehokkaita tuotannossa. Näiden välillä hyvinkin erilaisten vaatimusten yhdistäminen yhdessä työkavereiden ja muiden toimijoiden kanssa on Katin työn parasta antia.