Loppuviikon kahvilavinkit

Kansainvälistä kahvipäivää vietetään 1.10., joten eiköhän kaikki suunnata viimeistään viikonlopun aikana herkuttelemaan hyvässä seurassa kahvin ja muiden herkkujen äärelle. Kokosin teille menovinkit kahviloista joissa olen vieraillut.

Choco Deli, Rovaniemi

Choco Deli on maailman pohjoisin suklaapuoti, jossa kaikki tuotteet ovat käsityönä valmistettuja ja niissä käytetään ainoastaan luonnollisia ja parhaita mahdollisia raaka-aineita. Choco Delin tarjonta koostuu erilaisista konvehdeista, kakuista sekä leivistä, joiden kanssa maistuu juuri pavuista jauhettu tuore pressokahvi tai jokin espressopohjainen juoma.

Käy lukemassa vierailustani Choco Delissä aikasemmasta blogistani. 

Muumi Pannarikahvila, Kuopio

Muumi Pannarikahvila löytyy Kuopiosta, tavaratalo Carlsonin toisesta kerroksesta. Menu koostuu suolaisista ja makeista pannukakuista, sekä muista vitriinin herkuista, virvoitusjuomista ja tietysti Pauligin kahveista. Kahvi nautitaan asiakkaan iloksi Muumimukeista – tottakai.

Cafe Regatta, Helsinki

Pieni, mutta suloinen kahvilarakennus, nuotiosavun tuoksu, ja merinäköala. Sympaattinen näky houkuttelee pysähtymään ja karistamaan kaupungin pölyt hartioilta.  Tämä on ”Lande keskellä Stadia” ja uskallan jopa väittää, että vastaavaan et törmää missään muualla.

Käy lukemassa aikaisemmasta vierailustani Cafe Regattaan blogistani.

Cafe Lauri, Lohja

Cafe Lauri on erinomainen syy pistäytyä Lohjalla, sillä se kruunattiin hiljattain Pauligin Paras Kahvila 2015 -voittajaksi. Itse pääsin vierailemaan kahvilassa ensimmäistä kertaa vasta viikko sitten ja hurmaannuin täysin - rakkautta ensisilmäyksellä!

Nautinnollisia kahvihetkiä toivottaa,

 

Maija

Pauligin 19.Paula