Paras Kahvila 2015 löytyy Lohjalta

Vuoden 2015 Pauligin Paras Kahvila -kilpailussa voittajaksi kruunattiin lohjalainen Cafe Lauri. Viimeisen päälle mietitty kahvilakokonaisuus siivitti kahvilan voittoon tiukassa kilpailussa. Onneksi olkoon Cafe Lauri!

Cafe Laurissa vietettiin eilen torstaina Pauligin Paras Kahvila 2015 -lehdistötilaisuutta. Saavuimme kahvilaan aamusta Paulig Instituutin kouluttajan, Ulla Suoraniemen, sekä asiakkuuspäällikkö Sami Kejosen kanssa hieman ennen kutsuvieraita ja lehdistöä. Pääsin vihdoin vierailemaan Cafe Laurissa, joka on ollut monen aikaisemman Paulan suosikkivierailukohteita. Itsekin hurmaannuin kahvilasta täysin - rakkautta ensisilmäyksellä!

Kahvilassa leijui vastajauhetun kahvin sekä uunituoreen pullan tuoksu. Kahvilan omistajat, Jukka Turunen ja Timo Rantanen, valloittivat heti minut lämpimällä ja vastaanottavalla olemuksellaan ja tuntui siltä, että olisin tuntenut nämä herrat aina.

 

Kahvilaan alkoi saapua vieraita mukavaa tahtia ja Lohjan kaupunginorkesteri soitti letkeää musiikkia koko tilaisuuden ajan. Kuohuvalla kilisteltiin ja kahvila hemmoitteli vieraitaan myös suolaisilla sekä makeilla herkuilla.

 

Lohjan uusi kaupunginjohtaja Mika Sivula kiitti Cafe Lauria lohjalaisen kahvilakulttuurin edistämisestä ja antoi kiitokseksi Lohjan kaupungin puolesta Cafe Lauria kuvaavan taulun.

Tauluun on taitavasti piirretty kahvilan tunnuspiirteitä kuten musiikki, erilaiset herkut, kristallit sekä tietysti omistajat Jukka ja Timo.

Kahvilan omistajat Jukka Turunen ja Timo Ranta.

Uudistunut Paras kahvila -kisa toteutettiin tänä vuonna sosiaalista mediaa ja asiakaskokemuksia hyödyntäen. Ensimmäisessä vaiheessa esivalitut kahvilat osallistuivat kisaan aktivoimalla omia asiakkaitaan julkaisemaan kahvila-aiheisia kuvia Instagramissa, Twitterissä tai Pauligin Facebook-sivulla. Toisessa vaiheessa kolme eniten kuvia kerännyttä kahvilaa eteni finaalivaiheeseen, jossa Pauligin asiantuntijaraati kävi arvioimassa finalistikahvilat. Arvioinnissa huomioitiin kahvituote, asiakaspalvelun laatu ja kahvilakokemus.

”Cafe Laurissa jokainen yksityiskohta on mietitty. Kahvilassa yhdistyvät hienosti perinteinen ja uusi kahvilakulttuuri pöytiin tarjoilusta aina kahvimaailman trendeihin asti. Erityisesti plussaa tuli suodatinkahvista, jonka maku oli erinomainen. Omistajien intohimo ja läsnäolo on suorastaan huikea”, Paulig Instituutin kouluttaja Ulla Suoraniemi kertoo.

Paulig 2015 Paras kahvila -arvonimen lisäksi Cafe Lauri sai myös perinteisen Kultakuppi-kiertopalkinnon, jonka pääsin ojentamaan kahvilan omistajille. ”Täytyy sanoa, että Paras kahvila -kisan lopullinen voitto tuli yllätyksenä, vaikka teimme töitä sen eteen. Jo finaaliin pääsy oli voitto”, omistajakaksikko totesi iloisesti. ”Kantava ajatuksemme on, että kahvilakäynnin on oltava tasapainoinen elämys kaikille aisteille ja että asiakas on aina kaiken keskellä." Jukka ja Timo toteavat.

Onneksi olkoon Cafe Lauri, Paras Kahvila 2015!

Tulen pian vierailulle <3

 

Ystävällisesti

Maija 

Pauligin 19. Paula