Kahvi on suomalaisille sydämen asia

29.8.2018

Eikä ihme. Tiesitkö, että suomalainen juo kahvia eniten maailmassa? Koska kahvi on meille kaikki kaikessa, herättää se myös kysymyksiä. Mitä meiltä kuluttajapalvelussa kysyttiin kesän aikana?   

Miten kierrätän Pauligin kahvipaketin?

Kaikki Pauligin kahvipaketit lajitellaan muovinkeräykseen. Toinen vaihtoehto on hävittää kahvipaketti sekajätteen mukana, jossa se poltetaan ja hyödynnetään energiaksi. Katso tarkemmat ohjeet kahvipakettien kierrätykseen.

Voinko valmistaa kahvia pehmenneestä paketista? 

Kahvia voi käyttää, mikäli kahvipaketti on äskettäin pehmennyt ja tarkoituksena on käyttää kahvi heti. Jos avaamaton kahvipaketti on ollut kaapissa pehmeänä yli viikon, kahvia ei kannata enää käyttää. Jauhetun kahvin maku muuttuu herkästi hapen vaikutuksesta.

Pehmenneen paketin voi kuittia vastaan vaihtaa uuteen kaupassa, josta paketti on ostettu. Voit myös lähettää paketin meille Pauligille. Tutkimme, mistä pehmeneminen on johtunut ja korvaamme tuotteen. Lue lisää pehmenneestä kahvipaketista

Olen jo kauan juonut Juhla Mokkaa ja kaipaan vaihtelua. Mitä kannattaisi kokeilla seuraavaksi? 

Lähes joka toinen Suomessa nautittu kahvikupillinen on Juhla Mokkaa. Ei siis ihme, että se on Suomen rakastetuin kahvisekoitus. Jos Juhla Mokka on mieleesi, suosittelemme myös kokeilemaan esimerkiksi lempeän paahteista reilun kaupan sertifioitua luomuviljeltyä Paulig Mundo -kahvia. Myös Café New York -kaupunkikahvimme vivahteikas maku vie helposti sydämen mennessään. Kauppojen hyllyille on pian tulossa vaaleapaahtoinen uutuus, joten kannattaa pysyä kuulolla. 

Kesätyöni Pauligilla alkavat olla lopuillaan ja on aika palata koulun penkille. Täytyy myöntää, että kesän aikana hurahdin täysin kahvin kiehtovaan maailmaan ja tästä eteenpäin aion rohkeasti kokeilla kaikkia kahviuutuuksia. Ties mitä uusia suosikkeja sieltä voikaan löytyä! Mikä on sun suosikkikahvi? Tutustu Pauligin kahveihin ja löydä uusia suosikkeja.

 

Terveisin Emma Pauligin kuluttajapalvelusta

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.