Paulig Mundo
Kaikille hyvä kahvi

Paulig Mundo

Paulig Mundo on Reilun kaupan luomukahvisekoitus. Se on paahdettu vastuullisesti ja luonnonmukaisesti viljellyistä arabica-kahvipavuista. Sen lempeän paahteisessa maussa on vivahteena tummaa sokeria ja hunajaa. Makuprofiilinsa ansiosta se on yksi helpoimmista kahveista yhdistää erilaisten tarjottavien kanssa. Mundo-tuoteperheen pakkaukset valmistetaan 45 prosenttisesti  kasvipohjaisista ja uusiutuvista lähteistä!

Maailma muuttuu ostos kerrallaan

Mundo-kahvit ovat vastuullisuuden osalta yksi Paulig-tuotteiden lippulaivoista. Nyt Mundo-tuoteperhe on ottanut uuden, ison askeleen muuttumalla hiilineutraaliksi.

Paulig Mundon kahvipavut tulevat Reilun kaupan osuuskunnilta, jotka yhdistävät satoja pieniä viljelijöitä. Reilussa kaupassa tuotteesta maksetaan viljelijälle vähintään takuuhinta, joka kattaa ympäristön ja ihmisten kannalta kestävän tuotannon kustannukset. Reilun kaupan viljelmillä työntekijät saavat vähintään lakien mukaista palkkaa ja asialliset työolot. Lapsityövoiman käyttö on kielletty. Myös ympäristöstä huolehditaan vaalimalla kestävää viljelyä ja luonnon monimuotoisuutta.

Lue lisää Reilusta kaupasta

Luomua. Ilman muuta.

Paulig Mundo on luomukahvisekoitus, mikä tarkoittaa, että sen kahvipavut on viljelty luonnonmukaisin menetelmin ilman keinotekoisia lannoitteita ja torjunta-aineita.

Lue lisää Luomusta

Paulig Mundo

Paulig Mundo Classic 500g
Paulig Mundo papu 500g
Paulig Mundo
Paahtoaste: 
3 - Keskitumma
Pauligin Mundo on täyteläinen ja hunajainen kahvi, hapokkuudeltaan raikas ja aromikuudeltaan vivahteikas. Mundo sopii makupariksi erityisesti suolaisille ja vähemmän makeille leivonnaisille.
Täyteläisyys 
Hapokkuus 
Aromikkuus 
Makuvivahde: 
Hunajainen
Jaa sivu:
Mundo Kolumbia ja Honduras
Paulig Mundo Kolumbia & Honduras -tuotepakkaus.

Paulig Mundo Kolumbia & Honduras