Vaikuta Pauligin Kahviringissä!

11.12.2015

Paulig kutsuu sinut mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden kahvituotteisiin ja -markkinointiin. Oli kahvi sinulle tärkeä arjen rytmittäjä, nautinnollinen oma hetki kiireen keskellä tai intohimo, jonka parissa vietät aikaa enemmän kuin viitsisit edes myöntää - Kahvirinki toivottaa sinut tervetulleeksi. Virtuaalisen kahvipannun äärellä pääset jakamaan näkemyksiäsi ja osallistumisesta myös palkitaan tuote- ja elämyspalkinnoilla.

Kahvirinki on helppo ja vaivaton tapa vaikuttaa!

 

Kahviringin jäsenenä olet mukana luomassa uusia kahvitrendejä sekä  vaikuttamassa tulevaisuuden kahvituotteisiin.

Kahvirinkiin osallistutaan pääosin mobiilisti. Kysymykset pureutuvat kahvinjuontitottumuksiin, mieltymyksiin, tarpeisiin ja toiveisiin.

Lyhyiden mobiilikyseyiden lisäksi Kahviringin jäseniä kutsutaan myös osallistumaan syvällisempiin tutkimuskokonaisuuksiin, joissa kahviin liittyviä teemoja paahdetaan esimerkiksi virtuaalisissa ryhmähaastatteluissa ja työpajoissa. 

Kiitoksena kahvikeskusteluun vaikuttamisesta osallistuvien kesken arvotaan säännöllisesti tuote- ja elämyspalkintoja. Syvällisempiin projekteihin osallistuvat saavat panoksestaan palkinnoksi lahjakortin.

Pauligin Kahvirinki toteutetaan yhteistyössä Kopla Helsinki Oy:n kanssa. Tutkimusten kautta kerätty aineisto jalostetaan Pauligin tuotekehityksen ja markkinoinnin käyttöön.

Kahvirinkiin pääset helposti täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, jolla kysymme sinusta muutamia taustatietoja.

Tästä Kahvirinkiin!

 

 

Kahviringin säännöt

Rekisteriseloste

Tietoturvaseloste