Sukella Singaporen kahvikulttuuriin

13.10.2021

Vehreä kaupunkivaltio Singapore on ainutlaatuinen niin kulttuuriltaan kuin perinteiltään. Aasialaisesta väestöstään ja historiastaan Britannian siirtovaltiona huolimatta Singaporen kansallisjuoma ei suinkaan ole tee - vaan kahvi! Keitä kuppi Café Singaporea ja sukella vehreän kaupunkivaltion tunnelmaan.

TIESITKÖ TÄMÄN SINGAPORESTA

  • Singapore on sekä kaupunki, valtio että saari. Se on yksi maailman tiheiten asutuista kaupungeista.
  • Singapore on tunnettu puutarhakaupunkina vuodesta 1976. Noin 1,4 miljoonaa puuta on istutettu viimeisen 40 vuoden aikana. Uudet rakennukset rutiininomaisesti kuorrutetaan vehreällä kasvillisuudella!
  • Paikalliset rakastavat kahvia - paikalliselta nimitykseltään kopi - ja juovat sitä jopa 4-6 kuppia päivässä.

ELÄVÄISEN KAHVIKULTTUURIN KAUPUNKI

Singaporelaisilla on vahva, omanlainen kahvikulttuurinsa. Paikallisessa kahvikulttuurissa on ikään kuin kaksi maailmaa: on moderneja, trendikkäitä kahvijuomia tarjoilevia kahviloita, joista kansainväliset yritysjohtajat hakevat aamun take away -kahvinsa ja toisaalta perinteisiä Kopitiams-kahviloita, joissa tarjoillaan perinteistä kopi-kahvia ja viihdytään.

Perinteinen kopi on yleensä robusta-kahvilajista valmistettua hieman länsimaista vahvempaa kahvia, joka paahdetaan voin ja/tai sokerin kanssa robustan hieman kitkerän makumaailman pehmentämiseksi. Kopin voi nauttia lukuisilla tavoilla: mustana, sokerilla, kondensoidulla maidolla tai jääkahvina.

Kopitiams-kahvilat ovat yksi Singaporen vanhimpia perinteitä, joka kukoistaa yhä. Kopitiamit ovat tapahtumapaikkoja kaikelle mahdolliselle kiireisistä lounaista pitkiin, seurallisiin tapaamisiin ystävien kanssa. Kopitiamit tuovat singaporelaiset yhteen kiireisen elämäntyylin keskellä ja niistä voikin löytää ihmisiä kaikista tuloluokista ja ikäryhmistä nauttimassa kahvia.

 

VIE MIELI MAAILMALLE CAFÉ SINGAPOREN KANSSA

Paulig Café Singapore on valmistettu suomalaiseen makuun Singaporen kahvikulttuuria mukaillen. Se valmistetaan laadukkaasta arabica-kahvista ripauksella robustaa, luoden kahville tasapainoisen ja tummasuklaisen makuprofiilin.

Café Singapore maistuu mainiolta maidon kanssa nautittuna tai jääkahvina. Kokeile sitä singaporelaiseen tapaan kondensoidulla maidolla maustettuna!

Makumaailmaltaan Café Singaporen kanssa sopivat loistavasti tummasuklaiset sekä kookoksiset herkut. Yhdistä esimerkiksi tummasuklaan, kookossuklaapatukan tai kookoksisen poke-kakun kanssa täydellisen makuelämyksen nauttimiseksi!

 

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top