Paulig mukana Kellohallin syksyn ohjelmassa - Tule ja tutustu kahvin maailmaan

Syyskuun alussa avattu Kellohalli sijaitsee Kalasataman historiallisella alueella. Tila tulee toimimaan ruoka- ja muotoilutapahtumien päänäyttämönä tänä syksynä ja Paulig on tietysti menossa mukana. Kellohallin kauhan varressa seisoo itse Antto Melasniemi, joka on tunnettu mm. Lapin Kulta solar kitchen - ja HEL YES! -projekteista.

Paulig järjestää Kellohallissa monipuolista ohjelmaa aina kahviluennoista makuparitastingiin. Katso kalenteri Kellohallin kotisivuilta ja valitse itsellesi mielenkiintoisin aihe, tai tule kuuntelemaan vaikka kaikki luennot. Ne muodostavat toisiaan täydentävän luentosarjan ja antavat kattavan katsauksen kahvin maailmaan. Tule mukaan! Paulig minibaristakurssi on valitettavasti jo täynnä, mutta muilla kahviluennoilla on vielä tilaa. Kaikki luennot pidetään Helsingin Kellohallissa. Osoite: Työpajankatu 2 rakennus 1 e, 00580 Helsinki. Aika: Klo 17.00 - 18.00 Lue lisää Kellohallin kotisivuilta. Pauligin kahviluennot 25.9.2012  Hyvää kahvia etsimässä – tutustu kahvin hankintaketjuun Pauligin hankintajohtaja Katariina Aho kertoo kahvin hankinnasta ja matkoistaan kahvin alkuperämaihin. 26.9.2012 Vihreistä pavuista kahvijuomaksi – tutustu kahvin valmistukseen Pauligin tuotekehityspäällikkö Karla Koullias kertoo miten kahvipavut työstetään valmiiksi kahviksi. Miksi kahvi paahdetaan? Mitä eroa on jauhatuksilla? Tule kuuntelemaan ja tiedät vastaukset. 27.9.2012 Kahvin maun salaisuudet – tutustu kahvin makumuotoiluun Pauligin päämaistaja Marja Touri kertoo maistajan työstä ja kahvin maistamisesta. Opit todellisen ammattilaisen avulla tunnistamaan kahvin aromien vivahteet. Muuta ohjelmaa 3.10.2012 Paulig minibaristakurssi TÄYNNÄ! Tee oma täydellinen espressosi kahvikouluttajiemme opastuksella. Enintään 10 osallistujaa. 4.10.2012 Makuparitasting Kokeilemme kolmea eri kahvia ja niihin parhaiten sopivia makupareja. Löydä oma makuparisi! (Makuparitastingiin ei tarvita ennakkoilmoittautumisia.) 4.10.2012 Makuparitasting on siirretty osaksi Kahvin maun salaisuudet -kahviluentoa 27.9.2012. Tule kuulemaan uutta kahvista!

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top