Tasapainoinen ja täyteläinen Café Singapore sopii nautittavaksi myös erilaisten kahvijuomien pohjana. Katso reseptit ja testaa kondensoidulla maidolla makeutettuja Café Singapore -kahvijuomia!

Makea Café Singapore -jääkahvi
Tarvitset:
- 12 kahvijääpalaa*
- 2 rkl kondensoitua maitoa
- 2 dl Café Singapore -kahvia kuumana
Valmistus:
- Mittaa kondensoitu maito lasin pohjalle.
- Kaada kuuma Café Singapore kahvi maidon päälle.
- Täytä lasi kahvijääpaloilla.*
*Vinkki: Voit valmistaa kahvijääpalat hävikkikahvista. Kaada jäähtynyt Café Singapore jääpalamuotteihin ja pakasta. Kahvijääpalojen käyttäminen vähentää hävikkiä sekä ehkäisee kahvijuoman laimenemisen jäiden sulaessa!

Makea Café Singapore kuuma kahvi
Tarvitset:
- 1 rkl (25g) kondensoitua maitoa
- 2 dl Café Singapore -kahvia
Valmistus:
- Mittaa kondensoitu maito lasin pohjalle.
- Kaada kuuma Café Singapore kahvi maidon päälle.
- Sekoita ja tarjoile!