Tuttu Melitta-suodatinpaperi sai vastuullisuusmerkinnän

30.8.2011

Tunnethan sinäkin Melittan? Suodatinpaperi on arkinen mutta tärkeä tarvike. Sitä ei tule edes ajatelleeksi - paitsi silloin kun se onkin päässyt loppumaan. Melitta kuuluu joka kodin kahvihyllyyn, ja siksi on tärkeää, että sitä ostaessaan tietää toimivansa vastuullisesti.

Melitta-suodatinpapereihin FSC-merkintä

Jatkossa kaikkiin Melitta-suodatinpapereihin tulee FSC-merkintä. FSC-merkki takaa sen, että Melitta-suodatinpaperit valmistetaan vastuullisen metsänhoidon periaatteita kunnioittaen. Tuotteiden raaka-aineet tulevat FSC-sertifioiduista metsistä, joissa ympäristö- ja sosiaalisiin olosuhteisiin on kiinnitetty huomiota tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa, aina metsänomistajista tuotteita valmistavaan yritykseen.

Vuonna 1993 perustettu FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö. Järjestön tavoitteena on edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Myös Joutsenmerkki säilyy Melitta® Original, Melitta® Gourmet, Melitta® Intense ja Melitta® Mild –tuotteissa edelleen jatkossa.