Taste of Helsinki palaa Kansalaistorille

4.6.2013

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävä Taste of Helsinki -ruokafestivaali tuo kansalaistorille Suomen parhaat ravintolat, kuten Murun, Bistro O Matin, Smörin ja useita muita - sekä tietenkin Pauligin kahvin. Nyt kannattaa lähteä makumatkalle Helsinkiin kokeilemaan ruokia ja viinejä. Pauligin teltassa sinulla on myös mahdollisuus kokea kahvitastingin ja löytää oma suosikkikahvisi.

Festivaalien teema on tänä vuonna luomu- ja lähiruoka, joten luvassa on varmasti monenlaisia suomalaisia herkkuja. Valuuttana toimii tuttuun tapaan markka. Yksi markka vastaa yhtä euroa. Rahaa voi vaihtaa Taste of Helsinki -pankissa tai liikkuvilta rahanvaihtajilta.

Haluamme sinunkin nauttivan ihanasta kahvista ja huippulaadukkaasta ravintolaruoasta, siksi olemme järjestäneet sinulla mahdollisuuden lippualennukseen.
Pääsylippujen hinnat alennuksella:
Pääsylippu = 15€ (hinta portilta 25€)
Pääsylippu + 25 mk = 36€ (hinta portilta 40€)
Molemmat liput sisältävät pääsyn festivaalialueelle sekä oheistapahtumiin kuten Taste Theatreen.
Alennushintaisia lippuja saa ostettua osoitteesta http://www.tiketti.fi/tarjous syöttämällä kenttään koodin: taste30may. Kaikkiin lippuihin lisätään Tiketin palvelumaksu (1,50€). Tarjous on voimassa 10.6.2013 asti.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä viime vuonna monet kattaukset myytiin loppuun, eikä lippuja saanut enää portilta.

Tervetuloa herkuttelemaan!