Syksyn tunnelmaan sinut saattelee Presidentti Special Blend 2013!

3.9.2013

Paulig Presidentti tuo markkinoille uuden, järjestyksessään toisen vuosikertakahvin. Presidentti Special Blend 2013 on voimakas ja persoonallinen kahvisekoitus, jossa voi tunnistaa Presidentti-kahville ominaisen tyylikkyyden. Sen maun salaisuus on maineikkaissa kenialaisissa SL 28 ja SL 34 -pavuissa, joihin on sekoitettu pehmeitä brasilialaisia ja tasapainoisia meksikolaisia kahvipapuja.

Paulig Presidentti -vuosikertakahvit paahdetaan aina kunkin satokauden parhaista, huolella valituista pavuista ja niitä valmistetaan vain rajoitettu erä.  Kahvi on parhaimmillaan pressopannulla valmistettuna, mutta sopii myös suodatinlaitteella valmistettavaksi.

Uuden kahvisekoituksen runkona on Embun maakunnasta tulevat laadukkaat kenialaiset kahvipavut. Gakundun osuuskunta on viljellyt kahvia pitkään ja osoittanut aitoa kunnioitusta raaka-ainetta kohtaan.

Kahvi on luonteeltaan voimakas ja paahteinen. Siitä löytyy kenialaiselle kahville ominaisia suklaisia ja mustaherukkaisia aromeja. ”Uuden Special Blend 2013 -kahvin suunnittelussa halusimme ottaa huomioon kahvin saapumisen syysmarkkinoille. Loimme ruskapäivien iloksi voimakkaan kahvin, joka antaa nostetta lyheneviin päiviin,” kertoo Pauligin päämaistaja Marja Touri. Laadukkaan vuosikertakahvin makupariksi löytyi mausteinen taatelikakku. Lisää herkullisia makupareja löytyy osoitteesta www.pauligcafe.fi/makuparit