Paulig mukana Gloria Blog Awards -gaalassa

19.10.2012

Glorian ruoka&viini ja Gloria Koti isännöivät ensimmäistä kertaa järjestettävää Gloria Blog Awards 2012 -tapahtumaa, jossa palkitaan suomalaisia sisustus- ja ruokabloggaajia. Tukkutorin Kellohallissa 26.10.2012 pidettävä gaala kokoaa yhteen Suomen ruoka- ja sisustusbloggaajien parhaimmiston.

Paulig on mukana gaalassa valitsemassa kauneinta ja parasta ruokablogia. Pauligin Digital Communications Manager Ville Louhimies on ruokablogituomariston jäsen.  Paulig on aktiivisesti tehnyt yhteistyötä ruokabloggaajien kanssa ja yritys haluaa jatkossakin olla tärkeä kumppani bloggaajille.

Paulig Cupsolo sponsoroi Kaunein ruokablogi -kategoriaa, jossa voittaja palkitaan 1000 euron arvoisella ruokastailauskurssilla huippukuvaajan kanssa. Voittaja saa myös Paulig -tuotepaketin sekä oman Paulig Cupsolo -kapselilaitteen. Lisäksi Paulig palkitsee kaikki ehdolla olevat ruokabloggaajat barista-kurssilla.

Kilpailusta voi lukea lisää Glorian sivuilta.

Voit myös itse äänestää Lukijoiden suosikkisisustusblogi- ja suosikkiruokablogikategorioissa. Äänestäneiden kesken arvotaan kymmenen Gloria-lehden vuosikertaa.