Paulan ainutlaatuinen keräilyrasia kesäisiin kahvihetkiin

22.6.2016

Paulan kahvirasia valmistettiin Pauligin 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kahvirasian kylkiä koristaa Sääksmäen kansallispuvun kuosi, joka on monelle Paulan ja Pauligin seuraajalle tuttu myös Paulan työasusta. 

Kuluttajapalvelussa olemme saaneet kysymyksiä sekä tästä uudesta kahvirasiasta että edellisvuosien Juhla Mokka -kahvirasioista. Mikä siis erottaa Paulan kahvirasian edellisvuosien Juhla Mokka -kahvirasioista?

Juhla Mokka -kahvirasioita on valmistettu yhteensä 8 kappaletta ja ne ovat suomalaisten, nuorien graafikoiden suunnittelemia. Rasiat edustavat Juhla Mokka -brändiä ja niiden sisältä löytyi kahvipaketti ja tarinalehtinen.
Paulan kahvirasia sai alkunsa kuluttajien toiveesta ja rasian kuvio, perinteinen Sääksmäen kuosi, valittiin yleisöäänestyksen kautta. Kahvirasian tutut raidat kertovat Paulan pitkästä perinteestä ja koristavat kauniisti Pauligin 140-vuotista taivalta. Kahvirasian sisältä löytyy lehtinen, joka kertoo rasian tarinan.

Tämän vuoden kahvirasia on ainoa laatuaan eikä niin sanotusti kuulu mihinkään sarjaan. Tämä kahvirasia on oivallinen lahja kesäjuhliin tai vaikka tupaantuliaisiin. Kahvirasian voi täyttää millä tahansa Pauligin puolen kilon kahvipaketilla, ja jokaiseen kahvirasiaan saa tilattua veloituksetta bambupuisen kahvilusikan, jolla mitata juuri oikea määrä kahvia. Kahvirasia on myynnissä Pauligin verkkokaupassa www.pauligshop.fi.

Muistattehan laittaa kahvipaketin kahvirasiaan sen omassa alkuperäisessä pakkauksessa, jotta kahvi säilyy suojassa hapelta ja kahvin aromit parhaiten tallella. Mikäli juhlavuoden kahvirasia vielä puuttuu -kiiruhdahan verkkokauppaan!

 

Kesäisin kahviterveisin Vilma kuluttajapalvelusta