Parhaat bloggaajat palkitaan Gloria Blog Awardseilla 1.11.

1.11.2013

Paulig on mukana juhlimassa suomalaisen blogikentän terävintä kärkeä toisen kerran järjestettävillä Gloria Blog Awardseilla 1.11.2013.

Paulig on mukana juhlimassa suomalaisen blogikentän terävintä kärkeä toisen kerran järjestettävillä Gloria Blog Awardseilla 1.11.2013. Jälkiruuaksi nautittavien makuparien lisäksi viestintäpäällikkö Mervi Siikala tuo Pauligin tuulahduksen ruoka- ja leivontablogien tuomaristopöytään.  Tänä vuonna gaalassa palkitaan kauneimman ruokablogin, sekä parhaimpien ruoka – ja leivontablogien lisäksi parhaat ja kauneimmat sisustus- ja tyyliblogit, sekä paras vintageblogi.

Viime vuonna olimme Gloria Blog Awards – tapahtumassa mukana palkiten kauneimman ruokablogin. Voitto meni tuolloin hurmaavalle Vatsasekaisin Kilinkolin – blogille, joka on ehdolla palkittavaksi myös tänä vuonna. Palkinnoksi blogin takana kauhaa heiluttava Riikka Karppinen sai Pauligin tuotepaketin lisäksi ruokastailauskurssin ammattiruokakuvaajan opastuksessa ja herkullisten jälkiruokien parissa.

Palkintopäivää vietettiin Viewmastersin Laboratory – galleriassa valokuvaaja Nina Merikallion opissa. Kuvattavien ruokien loihtimisesta vastasi kokkina ja mallina tunnettu Pipsa Hurmerinta Ammattilaisen vinkeillä luomukset saatiin kuvattua vähintään yhtä herkullisen näköisiksi kuin maku todellisuudessa oli.

Myös tänä vuonna yleisö saa antaa oman äänensä kaikkein kategorioiden suosikkiblogeille. Äänestämään pääset Gloria Blog Awardsin sivuilla.

Suosikkiblogeja äänestäneiden kesken arvotaan huikeita palkintoja. Kiinnostuitko? Pauligilla on käynnissä myös Facebook-arvonta, jossa voit voittaa avec-liput Gloria Blog Awardsiin. Lippuja ei voi ostaa mistään - toimi siis pian! www.facebook.com/pauligcafe