Minttusuklainen Café Mocha on viileän makea kuin talvipäivä

1.2.2017

Kahvihetkeen kavereiden kanssa tai omaan hemmottelutuokioon reippaan talviulkoilun jälkeen sopii minttusuklainen Café Mocha!

Minttusuklaa toimii kahvijuomassa yllättävän hyvin ja mintun viileys raikastaa makeaa herkuttelujuomaa. Paulig Espressoista tähän juomaan sopii parhaiten vahvaluonteinen Espresso Fortissimo, jonka voimakas kahvin maku ei peity minttusuklaan alle.

Mint Chocolate Café Mocha:

2 cl Minttusuklaan makuista makusiirappia

2 dl Kuumennettua maitoa

1 Espresso (Espresso Fortissimo sopii parhaiten, mutta perinteinen Espresso Originale toimii myös mainiosti!)

 
Kermavaahtoa
Murskattuja minttusuklaatäytekeksejä (esim. Fazer Marianne tai Domino Mint)
 
 
Mittaa siirappi lasiin ja kaada vaahdotettu, kuumennettu maito siirapin päälle. Lisää espresso (voit valmistaa espresson helposti vaikkapa Cupsolo-kapselilaitteella tai italialaiseen tapaan mutteripannulla).
 
Koristele juoma kermavaahdolla ja keksimuruilla.
 
Nauti hyvässä seurassa tai omassa rauhassa salaa muilta!