Kuparipannukahvia ja kädentaitajia

26.11.2011

Vuoden odotetuimmat messut koittivat jälleen 18.-20.11. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Suomen Kädentaidot 2011 -messut toivat yhteen kädentaitajia kaikilta mahdollisilta eri aloilta.

Kädentaitajien työ edustaa arvoja, joille perustuu myös Pauligin Juhla Mokka -kahvin suosio: tinkimättömällä ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella syntyy tuotteita, joiden korkeaan laatuun voi luottaa.

Minä olin messuilla Pauligin Juhla Mokka -kahvilassa, jossa mm. tarjosin iloiselle messuväelle lisäkupillisia kuparipannustani, järjestin kahviarvontoja ja haastattelin rakastettuja Juhla Mokka -kädentaitajia.

Perjantaina ja lauantaina päiväkahvivieraakseni saapui pläkkyrimestari, Pentti Tuominen, joka kertoi tarinoita työstään ja esitteli peltitöitään. Lauantaina, haastattelumme lopuksi, hän myös ilahdutti yleisöään valmistamalla
peltipillejä.

Sunnuntaina vieraakseni saapui savonlinnalainen seppä, Teppo Nousiainen. Hänellä riitti myös tarinaa kerrottavaksi. Lopuksi Teppo sai toimia onnettarena kahviarvonnassa.

Juhla Mokka -kädentaitajia on valittu vuodesta 1979 ja monet näistä jo yli 50 kädentaitajasta ovat jääneet pysyvästi suomalaisten mieliin. Lue lisää kädentaitajista Juhla Mokka -kahvin kotisivuilta sekä käy katsomassa loput kuvat messuista Facebook-sivuiltani.

Mukavaa viikonloppua!

terveisin Pauligin Paula