Juhla Mokka Luomu on syksyn lempikahvi

Syyskuun ensimmäisenä päivänä kauppojen hyllyille ilmestyi Juhla Mokka -tuoteperheen kauan odotettu uutukainen: Juhla Mokka Luomu. Minulle henkilökohtaisesti tämä uusin tulokas oli erittäin positiivinen uutinen, sillä on hienoa saada Pauligin valikoimaan lisää luonnonmukaisia vaihtoehtoja. 

Luomutuotteiden suosio Suomessa kasvaa kiihtyvällä tahdilla ja valikoimassamme on jo nyt useita luomukahveja. Suursuosikki Juhla Mokka -kahviperheen luomujäsen  on kuitenkin pitkään ollut ykkösenä luomutuotteita kaipaavien kahvinystävien toivelistalla. Suomen suosituin kahvi, Juhla Mokka, on yksi haastavammista kahvisekoituksistamme, sillä se valmistetaan jopa 15-20 eri kahvilaadusta. Pienikin satokauden vaihtelu vaikuttaa kahvin makuun, sillä kahvihan on 100% luonnontuote. Haasteemme on, että Juhla Mokka –kahvin täytyy maistua samalta vuodesta toiseen.Tiesitkö, että lähes joka toinen Suomessa juotu kahvikuppi on Juhla Mokkaa?

Juhla Mokka Luomu paahdetaan parhaista Etelä- ja Väli-Amerikan sekä Afrikan luonnonmukaisesti viljellyistä 100% arabicakahveista. Kahvisekoituksen pavut kypsyvät ilman keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Päämaistajamme Marja kuvailee makua tasapainoiseksi ja täyteläiseksi, jonka jälkimausta löytyvät Juhla Mokka -kahville tutut marjaisat vivahteet. Uutuuden  paahtoaste on 2, kun taas perinteinen Juhla Mokka on astetta vaaleampaa.

Kehitimme uutuuskahville kaksi makuparia yhteistyössä bloggaajien kanssa. Käy tutustumassa herkullseen ja syksyyn sopivaan mustikkafoccaciaan sekä kanttarelligaletteen.

Saattaa olla, että ystäväni saavat sunnuntaibrunssille pienen yllätyksen, kun tämä Paula kerrankin valmistaa jotain omin pikku kätösin!

 

Kahviterveisin,

Maija 

Pauligin 19. Paula