Finalisteja koko Suomen mitalla

29.11.2011

Vuoden Kultakuppi ja Kultainen Gruppo -kisaan ilmoittautui tänä vuonna ennätysmäärä kahviloita. Myös Paulig Cafén kävijät saivat ehdottaa omaa lempikahvilaansa mukaan kisaan.

Finalistit on nyt löydetty lukuisten hyvien ehdotusten joukosta. Viihtyisä ilmapiiri, asiantunteva ja persoonallinen asiakaspalvelu sekä ylpeys omasta työstä siivittivät kuusi kahvilaa kisaamaan kunniamaininnoista. Yhteistä näille kahviloille on viihtyisä ja tunnelmallinen ilmapiiri, laaja tarjonta, intohimoiset kahviammattilaiset sekä tietenkin erinomainen kahvi.

Vuoden Kultakuppi -kunniamaininnasta kisaavat tänä vuonna Wilhelmiinan konditoria Jyväskylästä, Café Vaherkylä Loviisasta sekä Murunen Sotkamosta. Vuoden Kultagruppo -kunniamainintaa puolestaan tavoittelevat Amocca Seinäjoelta, Cafe Sali Raumalta sekä Cafe Lasipalatsi Helsingistä.

Kaikki kahvin ystävät pääsevät tänä vuonna vaikuttamaan kunniamainintojen saajiin, sillä yksi tuomariääni kuuluu koko kisan ajan yleisölle. Yleisö voi äänestää finalisteista omaa suosikkiaan Paulig Cafén Kultakuppi- ja Kultainen Gruppo-sivuilla. Voittaja valitaan ja julkistetaan vuoden 2012 alussa.