Cold Brew Sparkling – mitä kylmäuutettu kahvi ja tee tarkoittavat?

31.1.2019

Kylmäuutetun kahvin ja teen trendi maailmalla kasvaa. Mutta mitä kylmäuuttamisella tarkoitetaan ja mitä ovat uudet, raikkaat Cold Brew Sparkling -juomat?

Paulig Cold Brew Sparkling -uutuudet ovat luonnollisia, raikkaan hedelmäisiä, kuplivia juomia. Niissä yhdistyy mielenkiintoisella tavalla aidon mehun ja kuplaveden raikkaus ja cold brew -kahvin ja -teen virkistävyys. Tuoteperhe sisältää kolme raikasta makua, joissa on kussakin kylmäuutettuna eri raaka-ainetta, vihreää teetä, rooibos teetä tai kahvia. Ne tarjoavat raikkaan vaihtoehdon janoon ja virkistymiseen.

Kirpeän pirskahteleva Cold Brew Sparkling Green Tea Ginger Lemon

Cold brew -kahvia ja teetä uutetaan useimmiten 14–16 tunnin ajan kylmässä vedessä, minkä ansiosta juomien maku on matalahappoinen ja aromikas. Cold brew -juoman luontaisesti makeahko maku mahdollistaa sen, ettei niihin tarvitse lisätä kuin vähän sokeria. Sparkling-juomissa on lisättyä Reilun kaupan ruokosokeria ainoastaan 4g /100ml.

Raikkaan hunajainen Cold Brew Sparkling Rooibos Tea Rhubab Lemon

Uudet Cold Brew Sparkling -juomat sopivat kaikkiin tilanteisiin, joissa kaipaat virkistystä. Ne on helppo ottaa mukaan ja tuoteperheestä löytyy vaihtoehtoja erilaisiin hetkiin. Jokainen tuote sisältää oman luontaisen määränsä kofeiinia; kahvi puolikkaan kahvikupillisen verran, vihreä tee puolikkaan teekupillisen ja rooibos tee ei lainkaan.

Cold Brew Sparkling -juomista syntyy myös raikkaita ja värikkäitä mocktaileja ja alkumaljoja juhliin.

Virkistävän kupliva Cold Brew Sparkling Coffee Lemon

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top