Kirje äidille <3

Toukokuun toinen sunnuntai lähestyy. On aika muistaa ja kiittää elämämme tärkeintä tyyppiä - äitiä. Minulla ja äidilläni on ollut välimatkaa monta sataa kilometriä jo useamman vuoden ja vaikka kuinka haluaisin, en valitettavasti pääse onnittelemaan äitiäni tänä äitienpäivänä entiseen tapaan.

Kun vielä asuin kotona, oli meillä tapana herättää äiti viemällä aamiainen sänkyyn. Herätyksen kruunasi (aivan varmasti) kaunis orvokkilaulu.

Tänä äitienpäivänä muistan äitiä kirjeellä, ihan oikealla sellaisella. Arjen keskellä ei aina muista kiittää äitiä siitä kaikesta hyvästä, mitä hän on eteemme elämämme aikana tehnyt. Uskonkin, että kirje lämmittää rakkaan äitini mieltä.  

Juhla Mokka -kahvi on tänäkin vuonna saanut Onnea Äiti -tekstin kylkeensä, joten sujautin kirjeen mukaan myös paketin kahvia. Tänä vuonna voit onnitella kahvipaketilla myös mummoa tai rakasta ystävää, sillä Onnea Äiti -tekstin rinnalla kaupan hyllyiltä löytyy myös Onnea Rakas -teksti.

Paahtimomme postituksen ihana Eeva auttoi minua pakkaamaan paketin, jotta se pysyisi ehjänä pitkän matkan aina Pohjois-Suomeen asti. Toivottavasti se ehtii perille äitienpäivään mennessä!

Kirje on hyvä tapa muistaa äitiä. Kirjeellä voi vaikka kertoa asian, jota ei ole koskaan äidilleen ääneen sanonut. Se voi olla paljastus, mutta myös kiitos jostain tapahtuneesta asiasta. 

Juhla Mokka -kahvilla onkin menossa kampanja äitienpäivän lähestyessä. Haluamme kannustaa teitä jakamaan asian, jota ette ole koskaan kertoneet äidille tai muuten vain muistamaan äitiä äitienpäivän toivotuksella.

Jaa tunnustus tai toivotus #onneaäiti tai #onnearakas ja voit voittaa kahvipalkintoja!

 

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! <3

 

Rakkain terveisin

Maija

Pauligin 19. Paula

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.