Why Join The Navy When You Can Be A Pirate

En ole pitkään aikaan kirjoittanut blogiini kahvilavinkkiä ja eräs paikka oli pyörinyt mielessäni jo pitkään. Erityisesti kyseisen kahvilan pitkä nimi oli herättänyt mielenkiintoni jo aikaa sitten. Lämpötila pysytteli viime viikolla reilusti miinusasteiden puolella ja koko Suomi hytisi kovissa pakkaslukemissa. Päätinkin napata ystävän mukaani lämmittävälle keittolounaalle tähän elokuussa avattuun kahvila-baariin. 

Tyylikäs kahvila sijaitsee Annakadun ja Eerikinkadun kulmauksessa aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Paikka ei ole halunnut määritellä sulkemisaikojaan, vaan ovet pidetään auki niin kauan kuin asiakkaita riittää.

Listalta on saatavissa erilaisten kahvijuomien lisäksi tuoreista hedelmistä valmistettuja mehuja ja smoothieita. Iltaisin asiakkaat viihtyvät drinkkien ja erikoisoluiden äärellä.

Lounasta tarjotaan arkipäivisin klo 11.00 - 14.00. Lounastalistalta löytyy jokaiselle päivälle oma salaatti tai keitto. Päädyimme molemmat syömään päivän lounaskeiton, joka oli kananuudelikeittoa. Pidin erityisesti siitä, että jokainen asiakas voi itse "tuunata" keittonsa mielensä mukaan korianterilla, sokeriherneillä, limellä, erilaisilla siemenillä jne... Lounaan hintaan kuuluu tietysti myös leivät ja kahvi.

Paikka kuvailee itseään nimelle ominaisella tyylillä - lyhyesti ja ytimekkäästi: "Hand made smoothies, shakes, shots, sandwiches from freshnes every day. Drinks and djs @ night." 

Kahvila sijaitsee mainostoimisto SEK:in alakerrassa. Hauskana yksityiskohtana paikka on nimennyt listan mehut ja smoothiet SEK:n työntekijöiden mukaan. 

Pidin paikan persoonallisesta hengestä sekä ystävällisestä, mutta eritoten rennosta palvelusta. Ihanaa, kun ydinkeskustaan on saatu taas yksi tälläinen persoonallinen paikka lisää, jossa yhdistyvät kahvila, lounas- ja illanviettopaikka!

 

Käy tutustumassa paikan kotisivuihin, Facebookiin sekä Instagramiin.

Osoite:
Annankatu 28
00100 Helsinki

 

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula