Virtuaalituparit käynnissä vielä tämän viikon!

Olethan huomannut, että olen tehnyt virtuaalimuuton Facebookissa? Pauligin Paulan sivujen sijaan keskustelen ajankohtaisista kahviasioista nykyään Pauligin sivulla. Luonnollisesti muuton jälkeen on tapana järjestää tuparit. Virtuaalituparini ovat käynnissä Pauligin Facebook-sivulla vielä tämän viikon.

Käy sinäkin osallistumassa tupareihini tykkäämällä sivusta ja pyörittämällä termaria. Voittoina on muun muassa luksusta arkeen – Cupsolo Verus -laite, kysyttyjä Sääksmäki -sateenvarjoja tai Cupsolo-joulukalenteri. Palkintoja on vielä jaossa, vaikka moni onnellinen onkin onnistunut pyöräyttämään termaria voitokkaasti. Tässä iloisella hymynaamalla varustettu kommentti onnekkaalta termarinpyörittäjältä: ”Keitin ja kalenteri tuli.” Suosikkipalkintoa kysyttäessä edellä mainitut voitot olivat usean osallistujan suosikkeja.

Pyöritettävä termospullo sai myös muutamia ääniä: ”Termari ehdottomasti! Ihanaa retrohenkisyyttä ja kahvittelun juhlaa retkillä! <3” ”Paula termari, mutta sehän ei olekaan palkintona, sen ottaisin.” Vielä toistaiseksi Paula-termari ei ole kuin virtuaaliversiona, mutta saapa nähdä, vaikka jonakin päivänä saisimme nauttia retkikahvit kyseisestä termarista!

Käyhän sinäkin pyörittämässä termaria Facebookissa!

Tupariterveisin,

Noora