Viimeinen keikkakesä Paulana

Kesä on jo kovassa vauhdissa ja itsekin suuntaan kohtapuoliin lomille. Aloitin työt Pauligin Paulana yli kaksi vuotta sitten ja jo pärähti viimeinen keikkakesäni käyntiin. On jäähyväisten aika. Ainakin jossain määrin.

Ollessani perehdytyksessä Pauligilla, kun minua ei vielä ollut julkistettu, reissasin edeltäjäni kanssa keikoilla. Ihmettelin kovasti, kun viimeiset keikat koittivat ja edeltäjä nyyhkytti suruissaan kuin viimeistä päivää ”että nyt se on sitten ohi!”. Tämä työ on omalla tavallaan ollut alusta asti sitä uuden Paulan tuloon valmistautumista ja ajatusta siitä, että pesti luovutetaan seuraavalle.

Nyt minulla lähti viimeinen vuosi käyntiin ja jään niin sanotusti eläkkeelle ensi kevään jälkeen. Tämän kesän ensimmäisillä keikoilla sen tajusin, että tosiaan, nyt on viimeinen vuosi käynnissä! Taidekeskus Salmelan vuosittaisessa avajaiskonsertissa havahduin siihen ensimmäisen kerran, kun olin sanomassa että ”Nähdään taas ensi kes--- siis, ensi vuonna tänne tuleekin toinen Paula. Voi kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvä teille!”. En olisi uskonut tämän olevan näin vaikeaa antaa hitaita jäähyväisiä Paulan keikkaelämälle ja koko Suomen maalle. Kahvila Satumaassa sain Satulta kesäkuussa keikkani jälkeen kukkakimpun ja Visavuoren Museokahvilan Heli muisti minua ihanalle kotitekoisella appelsiini-valkosuklaakakulla. Tästä vuodesta tulee ikimuistoinen, ihanaa kesää kaikille!  PS. Jos Sinua kiinnostaa täysipäiväinen työ markkinoinnin ja viestinnän parissa Suomen hyvän kahvin lähettiläänä, pysy kuulolla ja seuraa Facebook-sivujani. Ensi vuoden alusta alkavat uuden Paulan haut. Ehkä Sinusta olisi uudeksi Paulaksi…? Ystävällisin kahviterveisin Ulla Pauligin 17. Paula

Tags 
paula-haku
Paulan työ
Pauligin Paula