Vielä on kesää jäljellä

Ensimmäisenä keikkakesänäni Paulana olen päässyt vierailemaan monessa ihanassa kesäkahvilassa. Kesää on vielä jäljellä eli kesäkahvilatkin pitävät oviaan auki.

Listaan muutaman vierailemisen arvoisen kesäkahvilan, jonne kannattaa lähteä vaikka pidemmältäkin. Ota vinkit talteen, jos sinulla on vielä lomapäiviä jäljellä, etkä tiedä minne suunnata!

Päivänurmen Torikahvio Joensuun torilla

Jos haluat nauttia kesäisen torin vilskeestä, suuntaa Joensuuhun. Itse vietin siellä aurinkoisen päivän, joka kului kuin yhdessä hujauksessa hyvän kahvin ja iloisten ihmisten parissa. Torihulinaa parhaimmillaan koet, kun istahdat Torikahvio Päivänurmen terassille. Nauttiessasi kupillisen Presidentti-kahvia voit samalla seurata torin elämää aitiopaikalta. Kesäisin Torikahvio on avoinna joka päivä.

Santsikupin tarjoamisen lomassa oli mukava istahtaa juttelemaan kahvittelijoiden kanssa.

Suomenlinnan Lelumuseon Samovaaribaari

Vietin unohtumattoman päivän Suomenlinnassa lelujen ja herkkujen maailmassa. Mikäli kiinnostuit, ota lautta Suomenlinnaan ja seuraa viittoja Lelumuseon suuntaan. Mundo-kahvin lisäksi tarjolla on suussa sulavia, itse tehtyjä leivonnaisia. Kahvihetken kruunaa kierros Lelumuseossa. Kahvila on avoinna elokuun loppuun asti päivittäin ja syyskuussa viikonloppuisin.

 

Suut suklaalla makeaksi Samovaaribaarin terassilla.

Visavuoren museokahvila

Työasuni on kaunis Sääksmäen puku, jonka juurille palasin vieraillessani Sääksmäen Visavuorella. Jos sinua kiinnostaa historian havina, ota suunnaksi Sääksmäki. Kupissa höyryää Juhla Mokka -kahvi ja tarjolla on sekä suolaisia että makeita itse leivottuja kastettavia. Kahvihetken jälkeen voit kierrellä museossa tai paistatella päivää huvimajassa, josta avautuvat mahtavat maisemat järvelle. Museokahvila on kesäaikana avoinna päivittäin.

 

Huvimajassa kelpasi kahvitella, kauniissa järvimaisemassa silmä lepäsi.

Ei muuta kuin matkaan ja kahvittelemaan kesäkahviloihin ympäri Suomen! Lisätietoja tekstissä mainituista kesäkahviloista löydät seuraavista osoitteista:

www.kareliaalacarte.fi/fi/component/content/article/3-joensuu/35-torikahvio-paeivaenurmi-oy?directory=15

www.lelumuseo.fi/4

www.visavuori.com/fi/museokahvila

www.kahvitar.fi/fi/Myllykahvila.html

Torstaina suuntaan Immilän Myllykahvilaan Nastolaan. Tule tapaamaan minua, nauttimaan kuppi kahvia ja hakemaan oma Paula-korttisi!

Kesäisin kahviterveisin,

Noora

Tags 
Suomenlinnan Lelumuseo
Blogimerkintä
Torikahvio Päivänurmi
Immilän Myllykahvila
Visavuoren museokahvila
kesäkahvila
Paulan työ
Sääksmäen juhlapuku