Uuden kahvirasian raikkaassa designissa on kesäisten kahvihetkien tuoksua

Suosittu Juhla Mokka -kahvirasiasarja laajeni, kun keräilykohteeksi muodostunut kokoelma sai neljännen jäsenensä toukokuussa. Samalla Paulig esitteli lahjakkaan nuoren kädentaitajan, kuvittaja-graafikko Pietari Postin.Toukokuussa kauppojen hyllyille ilmestynyt ihastuttavan kesäinen kahvirasia on jatkoa nuorten suomalaisten taiteilijoiden Juhla Mokka -kuvituksille.

  Juhla Mokka -kahvirasian on tänä vuonna suunnitellut kansainvälistä uraa tekevä kuvittaja-graafikko Pietari Posti. Postin kuvitusta ovat innoittaneet omat kahvihetket mökin kuistilla luonnon keskellä.  ”Mieluisin kahvihetkeni on järven rannalla, missä kaikki ympärillä oleva elämä sekoittuu kahvinautintoon. Laineiden liplatus, aamutuulessa heiluva osmankäämi, simpukkaa nakertava piisami ja koko järven elämä silkkiuikkuineen ja sudenkorentoineen sekoittuvat emalikupissa höyryävän kahvin tuoksuun”, kuvailee Posti kuvitustaan. Pietari Posti jatkaa kolmen lahjakkaan suomalaisen rasiaperinnettä: vuonna 2008 rasian suunnitteli Klaus Haapaniemi, vuonna 2009 Sanna Annukka ja vuonna 2010 Sanna Mander. Kuvitettuja Juhla Mokka -kahvirasioita valmistetaan vain rajoitettu erä. Tämä oiva keräilykohde  sisältää Juhla Mokka -kahvipaketin lisäksi kahvimitan, jolla kahvin oikeaoppinen annostelukin sujuu vaivatta.

Kannattaa mennä ajoissa hankkimaan omaankin kahvihyllyyn uusi kahvirasia, sillä niitä valmistetaan vain rajoitettu erä.

 ”Olin ihaillut rasioita kaupassa jo aiemmin ja olen erittäin iloinen siitä, että mahdollisuus oman rasian suunnitteluun aukeni. On kunnia päästä jatkamaan alkanutta perinnettä”, Posti sanoo. Kaunis rasia kahvipaketteineen on käytännöllinen ja varmasti saajaa ilostuttava tuliainen mökille tai kylään mennessä. Rasia on myös mukava muisto hyvän kahvin nauttimisen jälkeenkin ja luo uutta ilmettä keittiön kahvihyllyyn. Kahvirasia, oli se sitten minkälainen vain, on myös hyvin käytännöllinen hankinta, sillä tiiviissä rasiassa kahvi säilyy hyvin. Ystävällisin kahviterveisin Ulla Pauligin 17. Paula

Tags 
Juhla Mokka
Blogimerkintä
keräilyrasia
Juhla Mokka -keräilyrasia
Pietari Posti
kesä