Tunnelmia Suomen Kädentaidot -messuilta

Paulat ovat jo monen vuoden ajan osallistuneet Suomen Kädentaidot -messuille ja tarjonneet messukävijöille virkistävän lepohetken Juhla Mokka -kahvilassa. Energinen ja kiva tapahtuma tarjosi minullekin jälleen tilaisuuden päästä kokemaan uutta, kun sain haastatella vieraitani ensimmäistä kertaa hieman suuremman yleisön edessä.

Vierailin Juhla Mokka -kahvilassa joka päivä klo 12-14. Kahvilasta löytyi Paulan haastattelulava, jonne nousin päivittäin klo 13.00 haastatellakseni eri alojen kädentaitajia.

Ensimmäisenä messupäivänä haastattelussani oli Paulan uuden "Flora" -tyylin luoja, vaatesuunnittelija Elina Laitinen. Saimme Elinan kanssa haastattelun jälkeen paljon kysymyksiä liittyen Paulan tyyliuudistukseen. 

Lauantaina vieraakseni saapui vuoden 2005 Juhla Mokka -kädentaitaja, pläkkyrimestari, Pentti Tuominen. Pentti otti kanssani "selfien", joka oli hänen ensimmäisensä.

Pauligin päämaistaja Marja Touri saapui haastatteluun sunnuntaina ja juttua kahvista olisi riittänyt vaikka kuinka kauan.

Jokaisen haastattelun yhteydessä arvoimme yleisön kesken muhkean Juhla Mokka -tuotekorin. Mikäli et sattunut olemaan kuulolla, kun arvonnan voittaja julistettiin ja mietit, että olikohan arpaonni suosinut sinua, niin ei hätää! Voittajiin ollaan yhteyksissä puhelimitse lähipäivinä. 

Myönnettäköön, että tämä Paula ei ole koskaan ollut kovinkaan taitava käsitöiden harrastaja.Kävin kuitenkin Marttojen askartelupisteessä itse omin kätösin taiteilemassa tällaisen kukan! Kuka lie onnellinen saa tämän joululahjaksi?!

Askartelukärpänen pääsi kyllä puraisemaan ja löysin messuilta paljon inspiroivia ideoita. Ehdoton ykköslöytöni oli kuitenkin Joymarin ihanat saippuat.

Joulu lähestyy, joten Joulupukille voi alkaa pikkuhiljaa kirjoittamaan jo lahjatoiveitaan. Minä toivon joululahjaksi suloiset villasukat!

Ihanaa alkanutta viikkoa ystäväiseni.

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula