Trendiherkku laskiaiseen!

Voiko olla parempaa kuin suklainen laskiaiswrap?  Supernopea vaihtoehto laskiaispullalle, joka myös maistuu tosi hyvälle!

Tänä keväänä kaikki kanavat olleet täynnä perinteiset sesonkiherkut korvaavia helppoja ja nopeita vaihtoehtoja. Serkut Ruotsissa ovat tuunanneet laskiaispullat laskiaiswrapeiksi. Ja hyvin ovat onnistuneet! Pieneen vehnätortillaan kääritty herkullinen täyte maistuu ihanalta kahvin tai kaakon kanssa.

Alun perin tämän supertrendikkään herkun loihti kahvila-leipomo Tössebagerietin leipuri Tukholmassa. Se muistuttaa klassista laskiaispullaa maultaan ja mausteiltaan täytettynä mantelimassalla ja kermavaahdolla, mutta tarjoillaan uudessa muodossa. Leipuri Tössebagerietissa kääräisee perinteiset laskiaispullan täytteet ohuen ohuen pullataikinawrapin sisään.

Vieläkin helpompaa on kääräistä mehevät täytteet vehnätortillaan. Tuunattu laskiaispulla valmistuu nopeasti, varsinkin porukalla ja on syytä tarjota heti!

SUKLAINEN LASKIAISWRAP
6 annosta

1 pkt Santa Maria Original Mini Tortilloja
150 g mantelimassaa
0.5 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
0.5 tl Santa Maria jauhettua kardemummaa

3 dl kuohukermaa vaahdotettuna
1 tl kaakaota
50 g raastettua tummaa suklaata
Tomusokeria ja hienonnettua kardemummaa koristeeksi tortillojen pinnalle

1. Raasta mantelimassa pienemmäksi raastinraudan karkeimmalla terällä. Lisää joukkoon appelsiinimehu, raastettu appelsiinin kuori ja kardemumma. Sekoita notkeaksi tahnaksi.

2. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon kaakao ja raastettu suklaa.

3. Lämmitä tortillakuoria mikrossa hetki, noin 30 sek.
4. Jaa mantelimassa ja suklaakerma tortillakuorille. Mielellään pursota täytteet kahdeksi vierekkäiseksi raidaksi, jolloin saat erityisen kivan näköiset rullat. Kääri tortillat rullalle ja koristele vielä ripauksella tummaa suklaata.
5. Tarjoile heti!

 

 

Maistuvaa laskiaista toivottaa Kaisa kuluttajapalvelusta!

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top