Täydellinen aamupala Helsingin keskustassa

Paulan työssä eri kahviloiden brunssit ja aamupalat ovat tulleet melkoisen tutuiksi, mikä on kyllä yksi työn mukavista puolista. Tällä kertaa kävin testaamassa lippulaiva-kahvilamme, Paulig Kulman uuden aamupalan, mikä paljastui täydelliseksi kokonaisuudeksi. 

Mikäli kaikille lukijoille Paulig Kulma ei ole vielä entuudesta tuttu, niin kerrottakoon että se on meidän lippulaiva-kahvilamme, eli ainoa laatuaan oleva Pauligin kahvila. Kulma löytyy Helsingin keskustasta Aleksanterin kadulta Kluuvin kauppakeskuksen yhteydestä.

Kulma on paljon muutakin kuin kahvila, sillä tiloista löytyy myös mikropaahtimo sekä Paulig Barista Instituten koulutustilat, missä järjestetään usein tapahtumia ja koulutuksia kahvista kiinnostuneille ihmislle. 

Kahvilan ruokatuotteesta vastaa alkujaan Turusta lähtöisin oleva PoWau, joka on noussut jo käsitteeksi ravinnerikkaiden raaka-kakkujen, vegaani-herkkujen, super-smoothieiden ja muiden herkkujen saralla.

Paulig Kulman uusi aamupala on värikäs, monipuolinen, ravitseva ja ennen kaikkea täydellinen kokonaisuus, vaikka jokaista annosta EI olekaan kuorrutettu avokado-viipaleilla (se kun tuntuu olevan nykyään trendi monessa "terveyskahvilassa").

Mielestäni erittäin kohtuullisen hintaisen, 14 euroa maksavan aamupalasetin, voi itse rakentaa listalta kahdella mieleisellään lisukkeella. Lisäksi hintaan kuuluu automaattisesti luomu croisantti hillolla sekä vapaavalintainen kahvi (myös espressopohjaiset kahvit) tai tee.

Aamiainen on tarjolla Paulig Kulmassa maanantaista lauantaihin klo 11.00 saakka. 

Matcha pannukakku tuoreilla marjoilla ja vahterasiirapilla.

Chiapudding, Pure marjamelbaa, tuoreita marjoja ja Pure granolaa.

Kasvisomeletti

Mangotuorepuuroa

Kahviterveisin,

Maija

Pauligin Paula <3

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!