Syksyinen tuulahdus Barcelonasta

Syksy on täällä! Ilma on raikas ja tuoksussa voi havaita kirpeyttä. Miltä syksy sitten maistuisi? Minusta ehkä hieman vaahterasiirapilta, pähkinöiltä ja ehdotomasti kahvilta!

Olen selkeästi syksyihminen. Pidän syksysytä jopa enemmän kun kesästä. Syksyllä saa pukeutua villapaitaan ja käpertyä peiton alle villasukat jalassa lämpöisen juoman äärelle. Syksyinen pirteä ilma tarttuu mieleen ja kehoon. 

Pauligin Kaupunkikahvit Parisien, Havanna ja New York saivat hiljattain uuden jäsenen perheeseen, kun Café Barcelona ilmestyi kauppojen hyllyille. Kahvi on paahtoasteeltaan neljä ja sopii käytettäväksi suodatinkeittimen lisäksi myös mutteripannussa. 

Kehittelin uudesta Café Barcelonasta - jonka paketti on ihana vuodenaikaan sopiva oranssi - syksyisen juoman. Ja kuten aikaisemmin mainitsin, maistuu syksy mielestäni (kahvin lisäksi) pähkinöiltä ja vaahterasiirapilta! 

Olen hiljattain innostunut käyttämään maitotuotteiden sijaan kasvipohjaisia maitoja. Niinpä päätin kokeilla, kuinka Santa Marian extra smooth -kookosmaito toimisi kahvin kanssa blenderissä. Kahvista ja kookosmaidosta tuli pehmeä juoma, jonka resepti tulee tässä:

Syksyinen tuulahdus Barcelonasta

Tarvitset:

  • Paulig Café Barcelona
  • Santa Maria kookosmaito
  • Maapähkinävoita
  • Vaahterasiirappia
  • Kanelia

1. Valmista 2 dl kahvia mutteripannussa.

2. Laita blenderiin 2 dl vahvaa ja kuumaa kahvia, 1 dl kookosmaitoa (kookosmaitoa voi halutessaan lämmittää hieman kattilassa), 20 grammaa maapähkinävoita ja 2 rkl vaahterasiirappia. Sekoita ainekset keskenään kuohkeaksi. 

3. Tarjoile heti ja koristele halutessasi kanelilla. 

Tunnelmallista syksyä kaikille <3

Kahviterveisin,

 

Maija

Pauligin 19. Paula

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!