Suomen Kädentaidot 2012 –messuilla nähdään

Vuodet kulkevat ohitse nopeasti ja nyt on minun osaltani viimeiset Suomen Kädentaidot 2013 –messut tulossa. Viime vuosina on Pauligilla ollut oma Juhla Mokka –kahvila messuhallissa, jossa olen haastatellut menneiden vuosien Juhla Mokka –kädentaitajia.

Tänä vuonna perinteet jatkuvat, mutta lisäksi pääsen myös itse haastateltavaksi. Minut kutsuttiin kertomaan omasta blogistani messuilla olevaan blogikahvilaan ja siellä minua haastatellaan jokaisena messupäivänä klo 15:45-16:15. Tervetuloa kuuntelemaan!

Kannattaa tietysti myös piipahtaa Juhla Mokka –kahvilassa. Olen siellä klo 12-13:15 tarjoamassa lisäkupillisia, jonka jälkeen klo 13:30 haastattelen perjantaina ja lauantaina Pauligin päämaistajaa Marja Touria makumuotoilun tiimoilta ja sunnuntaina pläkkyri Pentti Tuomista hänen pellin kanssa työskentelystä. Viime vuonna pläkkyri Pentti innostui taiteilemaan minulle ja kuuntelijoille pellistä pillejä haastattelun aikana, kuten kuvasta näkyy. Ehkä tänäkin vuonna hänellä on jokin mukava yllätys hihassaan haastattelua varten!

Jos et pääse paikalle, voit tunnelmoida messuja blogissani ensi viikolla, kun lisään videoklippejä ja tarinoita haastatteluista tänne.

Taidokasta viikkoa kaikille!

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
Suomen Kädentaidot -messut
Blogimerkintä
Suomen Kädentaidot 2013 -messut
Juhla Mokka -kädentaitaja
marja touri
Pläkkyri Pentti Tuominen
Juhla Mokka
blogi