Suklaisessa cappuccino-jäätelössä maistuu tummapaahtoinen kaupunkikahvi Café Singapore ja maitosuklaa! Tämän jäätelön valmistukseen tarvitset vain muutaman raaka-aineen ja se valmistuu ilman jäätelökonetta. Helppoa ja hyvää! Katso resepti alta.
Cappuccino -jäätelö maitosuklaalla tummapaahtoisesta kahvista
Tarvitset:
- 1,5 rkl Café Singapore kahvipavuista jauhettua kahvia (tai muita tummapaahtoisia kahvipapuja)
- 4 dl kuohukermaa
- 1 tölkki kondensoitua maitoa
- 1 dl maitosuklaanappeja
- Suklaakastiketta
- Halutessaan myös valkosuklaanappeja koristeeksi
Ohjeet
- Vaahdota kuohukerma isossa kulhossa vatkaimella.
- Lisää joukkoon kondensoitu maito ja sekoita.
- Jaa jäätelömassa kahteen kulhoon. Toisesta massasta tulee kahvijäätelöä ja toisesta maitosuklaajäätelöä.
- Mittaa kahvipavut kahvimyllyyn ja jauha niin hienoksi kun myllyllä pystyy (espressojauhatus). Mittaa sitten jauhettua kahvia 1,5 rkl toiseen osaan jäätelömassasta ja sekoita.
- Sulata 1 dl maitosuklaanappeja kattilassa tai mikrossa varovaisesti. Sekoita sulanut maitosuklaa jäljelle jääneeseen jäätelömassaan ja sekoita.
- Kaada molemmat osat jäätelömassasta isoon rasiaan.
- Koristele jäätelö suklaanapeilla ja suklaakastikkeella.
- Pakasta jäätelöä vähintään 5 tuntia pakastimessa ja nauti!
Tästä tuli niin hyvää! Nam! :)
Kahviterveisin, Pauligin Inkku