Stailaushetki Elina Laitisen kanssa

Talven pimeys alkaa vihdoin olla ohi ja aurinko on paistanut ihanasti jo hetken aikaa. Näin kevään koittaessa kaipasinkin hieman uutta ilmettä pukeutumiseen. Päätinkin soittaa Paulan uuden Flora-tyylin luojalle, vaatesuunnittelija Elina Laitiselle, jospa hän voisi auttaa minua. 

Elina innostui ideasta ja sovimme treffit kaupungille. Ensiksi täytyi ehdottomasti kuitenkin hakea hieman voimaa maanantaihin SUU-RES-TA kahvista. Kahvin jälkeen inspiraatiot ja ideat putkahtelevat paljon paremmin esiin ja vaatteiden sovituskaan ei ole niin työlästä.

Aloitimme etsimisen Helsingin Stockmannilta, sillä ensimmäisenä tarkoituksena oli löytää istuva neule. 

Lopulta päädyimme pitkänmalliseen vaaleanharmaaseen Rill´sin neuletakkiin, joka on helposti yhdisteltävissä niin housujen kun paitamekonkin kanssa.

Ostoslistalla olivat myös uudet kengät. Sneakerit ovat suosittuja ja mukavat käytössä. Kokoani ei valitettavasti löytynyt kengistä joihin päädyimme, joten joudumme turvautumaan nettikauppaan.

Toinen hankinta oli tuulen ja sateen pitävä R-Collectionin Maxi Anorak -takki, jonka väriin ihastuin välittömästi!

Flora-tyylin päivittäminen oli Elinan kanssa helppoa, sillä meillä tuntui olevan hyvinkin samanlainen näkemys Paulan stailauksesta.

Muutama juttu jäi vielä tosiaankin nettikaupan varaan, joten eiköhän niistäkin saa taas uuden blogipostauksen aiheen :)

 

Aurinkoista ja hymyntäyteistä viikkoa kaikille!

Toivottelee

 

Maija

Pauligin 19. Paula