Sinä Paulan ja Roni Backin kanssa kahvimatkalle Kolumbiaan?!

Viime marraskuussa unelmani vierailusta kahvin alkuperämaahan kävi toteen, kun Paula lähetettiin ensimmäistä kertaa kahvin alkujuurille. Unohtumattoman matkan aikana pohdin, kuinka saisin välitettyä tämän kaiken kokemani ja oppimani tiedon uskomattomineen fiiliksineen eteenpäin kotisuomessa oleville kahvinjuojille.

Vierailuni yhteen kahvin alkuperämaista, Guatemalaan,  oli u s k o m a t o n. Vaikka kahvin arvoketju (kahvipavun matka alkuperämaasta kahvikuppiin) on tietysti Paulalle jotakuinkin tuttu, ovat tarinat kahvin arvoketjun alkupäästä aina jonkun toisen kokemuksia. Tuo marraskuinen reissu värikkääseen ja vihreään Guatemalaan, jyrisevien tulivuorien ympäröimille kahvitiloille, oli niin kokonaisvaltaisen upea ja opettavainen kokemus, että jäin miettimään, kuinka minä, Pauligin brändinlähettiläänä, voisin edesauttaa tuon kaiken tiedon, kokemuksen ja elämyksen jakamista eteenpäin meille suomalaisille kahvinjuojille.

Voita matka onnellisten papujen äärelle!

Olemme puhuneet Pauligilla ”onnellisista kahvipavuista”. Mutta mitä ihmettä tarkoittaa onnellinen kahvipapu? Taustalla on ajatus siitä että meidän mukaan kahvi voi olla hyvää vain jos pavut ovat onnellisia eli niistä on pidetty hyvää huolta koko kahviketjun ajan. Kahviketju onkin sitten hieman monimutkaisempi asia eikä sitä ole niin yksinkertaista selittää. Siispä paikalle matkustaminen ja sen itse kokeminen on paras tapa oppia.

Marraskuussa minä ja tubettaja Roni Back pakkaamme rinkat ja suuntaamme kohti Kolumbian kahvitiloja. Tästä reissusta on tulossa jännittävä! Sillä yksi paikka reissuun olisi vielä vapaana…

Tarjoamme tänä syksynä ensimmäistä kertaa mahdollisuuden päästä kahvimatkalle kahvin alkuperään minun sekä Ronin kanssa.

Roni on intohimoinen kahvinystävä, joka rakastaa tutkimusmatkailua uusien asioiden äärelle, kuten mekin Pauligilla.

Olisitko sinä seikkailuhenkinen ja 18 vuotta täyttänyt kahvinystävä, joka haluaisi lähteä meidän mukaan kolmanneksi reissukaveriksi kokemaan elämää kahvitilalla viikon ajaksi Kolumbiaan?

Kuinka päästä mukaan?

Voittaja arvotaan Pauligin YouTube-kanavan 18 vuotta täyttäneistä tilaajista 16.9.2018. Joten tilaa meidän YouTube-kanava ja kirjoita kilpailuvideon kommentteihin miksi juuri sinä olisit paras reissukumppani minulle ja Ronille.

Kilpailun säännöt.

Marraskuisen matkan kulkua voi seurata sekä minun että Roni Backin kanavilla.

Instagram: @pauligin_paula & @ronibackyt

 

Kahvinmakuista alkanutta syksyä kaikille <3

 

Maija

Pauligin Paula

 

 

 

 

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!