Paulan saappaat ovat täytettävänä! Oletko sinä seuraava Pauligin brändilähettiläs?!

Neljä upeaa vuotta Pauligin 19. Paulan roolissa on pian täytetty ja matkani upeassa ja kokemusrikkaassa pestissä alkaa olla loppusuoralla. Kyllä, luit oikein - Loppu lähenee ja uudet seikkailut odottavat. Tämä tarkoittaa siis sitä että haku seuraajalleni on nyt startattu ja suuret saappaat Pauligin 20. brändilähettiläänä etsivät täyttäjäänsä. Olisitko se sinä?

Paula on toiminut Pauligin brändilähettiläänä ja kahvin tutkimusmatkailijana suomalaiselle kahvikansalle jo monien sukupolvien aikana. Kyse on yhdestä Suomen ensimmäisestä brändilähettiläästä, jolla on pitkä historia jo pian 70 vuoden ajalta.

Aikaisemmat Paulat ovat aina kuvastaneen omaa aikakauttansa ja eläneet muuttuvassa maailmassa. Seuraava 20. Pauligin brändilähettiläämme tuleekin ottamaan vielä vahvemmin haltuun somekanavat ja kasvamaan sisäisenä Pauligin vaikuttajana!

 

Kuka voi hakea? 

Seuraajakseni voi hakea kuka vain, 18-vuotta täyttänyt valovoimainen henkilö, jolta löytyy kiinnostus kahviin ja sisälöntuotantoon. Kahvimaailman tuntemus sekä sisällöntuotantotaidot ovat ehdottomasti plussaa mutta ennenkaikkea etsimme pestiin ihastuttavaa persoonaa.

Paula on ollut aina oman aikakautensa tulkki ja nyt tulevan 20. brändilähettilään myötä olemme ison muutoksen äärellä. Perinteet ovat hienoja, mutta niiden pitää elää ajassa. Uuden rekryn myötä luovumme kansallispuvusta sekä Paula –tittelistä, jotka viittaavat vahvasti nais-henkilöön.

Hakuaika on 29.1.-17.2. Seuraajani tulee aloittamaan työt noin kuukautta aikaisemmin tiukassa perehdytyksessä ja perinteisesti 6.6. Hyvän Kahvin -päivänä julkaisemme seuraavan Pauligin 20. brändinlähettilään koko kansalle!

Hakemuksen pääset täyttämään täältä.  

 

Videolla kerron lisää työnkuvastani ja siitä millaista on työ Pauligin brändilähettiläänä.

Lisätietoja rekrystä löydät kampanjasivulta.

Tulen pitämään pari kyselytuntia liittyen seuraajani rekryyn, joten mikäli kiinnostuit ota seurantaan @pauligin_paula Instagramissa ja osallistu keskusteluun livelähetyksessä! 

 

IG-livet: 

To 7.2 klo 17.00

Ke 13.2 klo 17.00

 

Lähtölaskenta on alkanut! TJ 129!

 

Jännittävin terveisin,

 

Maija 

Pauligin 19. Paula 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!