Paulan kahvilavinkki: Roots Helsinki

Tällä viikolla vietettiin Roots Helsinki -vegaanikahvilan avajaisia. Saman katon alta löytyy hyvinvointikahvila ja erilaisia joogatunteja tarjoava studio. Roots Helsinki sijaitsee Helsingissä, Kallion kaupunginosassa, jossa vegetrendi alkaa olla vahvasti nähtävillä. Alueelta löytyy nimittäin koko ajan enemmän vegaaniruokaa tarjoavia paikkoja!  

Roots Helsinki avasi ovensa 16.6.2016 Helsingin Kallioon, Vaasankadulle.

Root Helsingin listalta löytyy raakakakkuja, salaatteja, hampurilaisia, ja erilaisia tuorepuristettuja mehuja. Vegaaniruokavalio on tällä hetkellä suuressa nosteessa ja enää ei onneksi ajatella, että vegeruokaa söisivät ainoastaan ituhipit ja muut puunhalaajat.

Joogastudion toiminnasta vastaavat joogaopettajat Emmiina Tikanoja ja Emilia Viherkoski. Joogatunteja järjestetään kolme kertaa päivässä ja tunnille mahtuu kerrallaan 16 osallistujaa. 

Gluteeniton ja vegaaninen, tujakka hernetempehamppari, tarjosi minulle ehkäpä parhaimman hampurilaisnautinnon KOSKAAN! En ole erityisesti hampurilaisten ystävä, mutta tätä saavun syömään jatkossakin. Mukaan tuli lisukesalaatti rapeilla juuressipseillä, eikä hintakaan päätä huimannut!

WE <3 ROOTS HELSINKI! Kuvassa GreenStreetin luova johtaja Johannes Laine.

 

Jos haluat olla tänä kesänä uusien kahvila- ja ruokatrendien aallonharjalla, suositelen vierailua tähän kahvilaan. Kahvilan saat hyvää mieltä ihanalta henkilökunnalta, joka välittää viihtymisestäsi koko sydämestään! 

Roots Helsinki löytyy Helsingin Kalliosta osoitteesta Vaasankatu 14 ja on avoinna ma-pe klo 8-20 ja la-su klo 10-18. Aamiaista tarjoillaan klo 8-11.

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Maija Niemi

Pauligin 19. Paula