PAULAN KAHVILAVINKKI: IISALMEN KAHVILA HILLA

Pääsin vihdoin vierailemaan Kahvila Hillassa Itä-Suomen kiertueeni aikana, ja todettakoon, että HYVÄÄ KANNATTI ODOTTAA! Viime vuonna minua jäi harmittamaan, kun en saanut Hillan vierailua mahdutettua kalenteriini.

Kahvila Hilla on koko kaupungin yhteinen olohuone Iisalmen torin laidalla. Erityisesti kahvila ihastuttaa herkullisennäköisillä leipomuksillaan ja vastajauhetulla kahvillaan. Vuonna 2015 kahvila sijoittui Pauligin Paras Kahvila -kilpailussa finaalin kärkikolmikkoon.

 

Puolitoista vuotta sitten, helmikuussa 2015, iisalmelaiset pääsivät kokemaan jotain uutta, kun yrittäjäystävykset Jaana ja Hanne avasivat Kahvila Hillan. Hilla on tuonut Iisalmen kahvilakulttuuriin. Uusia tuulia ja ideoita haetaan, jopa kansainvälisiltä kahvimessuilta ja festivaaleilta. 

Asiakkaiden suosiossa ovat erityisesti erikoiskahvit, tuunatut kaakaot, jääteet, sekä jo toista kesää valikoimissa oleva kylmäuutettu Cold Brew -kahvi.

Kahvila tunnetaan hyvästä ja tuoreesta kahvista, jota on saatavina sekä tumma- että vaaleapaahtoisena. Kahvi valmistetaan aina vastajauhetuista pavuista.

Hillan kaikki työntekijät ovat ammatiltaan kokkeja, kondiittori-leipureita tai tarjoilijoita. Lähes kaikki herkut syntyvätkin Hillan omassa keittiössä. Valikoimassa on niin suolaisia, kuin makeitakin leipomuksia. Kahvila valmistaa paljon tuotteita myös erilaisiin tilaisuuksiin.

Kahvila Hilla on avoinna maanantaista perjantaihin klo 07.30 – 17.00 ja lauantaisin klo 09.00 – 14.00. Arkisin Hillassa tarjoillaan aamiaista ja lounasaikaan vaihtuva salaattilounas.

”Henkilökuntaamme ei vaan voi hehkuttaa liikaa. Tämmöistä porukkaa ei löydy mistään. Kaikki työntekijämme ovat todella ammattitaitoisia ja innostuneita siitä mitä tekevät!”, yrittäjät Jaana ja Hanne painottavat lopuksi.

Seuraa Kahvila Hillan meininkiä Facebookissa sekä Instagramissa.

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula