Paulan kahvilavinkit: Health to Organic Cafe & Deli Oulussa

Health to Organic Cafe & Deli sijaitsee Oulussa, Stockmann-tavaratalon neljännessä kerroksessa. Toiminta nojaa hyvään mieleen ja terveellisiin tuotteisiin, sillä kahvila suosii lähiruokaa ja luomutuotteita. 

Ihana päästä taas matkustamaan työn parissa pohjoiseen ja vierailla uusissa mielenkiintoisissa paikoissa! Aloitinkin työviikkoni erittäin miellyttävissä tunnelmissa, sillä kävin vierailemassa elokuussa ovensa avanneessa kahvilassa Oulun Stockamannin neljännessä kerroksessa.

Ja näin heti alkuun on kyllä hehkutettava tämän paikan nettisivuja! Käykääpäs katsomassa kuinka houkuttelevat ne ovatkaan.

 

Saavuin paikalle juuri ennen lounaan alkamista ja kun kello löi 11, alkoi paikalle saapua keskustan alueen lounastajia, syyslomalaisia ja eläkeläisiä. Paikan asiakaskunta koostui siis ensi näkemältä hyvinkin kirjavasta porukasta. Jopa pari shakin pelaajaa oli löytänyt tiensä tähän viihtyisään kahvilaan.

Lounasaikaan kahvilassa on tarjolla kotiruokatyyppinen buffet-lounas, monipuolinen salaattibaari sekä muutama à la carte -annos. Tuotteet valmistuvat paikan omassa keittiössä ja raaka-aineissa suositaan lähiruokaa sekä luomutuotteita. 

Lisäpisteitä tuoreista sämpylöistä sekä itsetehdystä hummuksesta! 

Kahvilan valikoimiin kuuluu mm. espressopohjaiset kahvijuomat, smoothiet, mehut, sekä monenlaiset suolaiset ja makeat herkut. 

Kahvi on aina takuulla tuoretta, sillä se on paikanpäällä jahettua Paulig Professionalin Reilun Kaupan luomukahvia. Kahvia on aina saatavilla  sekä tumma- että vaaleapaahtoisena.

Kuulin, että koko lokakuun ajan kahvilassa vietetään maanantaista perjantaihin klo 16-18 Free Coffee Hour -kampanjaa. Kun siis ostat suolaisen tai makean kahvileivän, saat kupin kahvia valoituksetta - mahtavaa!

Vaikka kahvila on suuri ja sieltä löytyy asiakaspaikkoja jopa lähemmäs 150, tekevät suloiset yksityiskohdat tästä paikasta kodikkaan ja tunnelmallisen.

Kiitos huipusta päivästä koko H2O:n tehotiimille! Pelkästään näistä mimmeistä saa hymyn huulille heti viikon ensimmäisenä päivänä.

Tulen ehdottomasti uudelleen! Mee sääki.

 

Rakkain terveisin,

 

Maija

Pauligin 19. Paula