Paulan hakuaika on päättynyt!

19. Pauligin Paulan haku on päättynyt ja valintaprosessi etenee seuraavaan vaiheeseen. Uusi Paula astuu julkisuuteen 6.6.2015! Kiitos kaikille hakijoille!

Hakemuksia Paulan pestiin ropisi runsain mitoin. Ylläolevaan kuvaan saimme mahtumaan Paula-logoja vain alle puolet hakemusten määrästä!

Paula-haku päättyi ystävänpäivänä ja hakemuksia tuli valtava määrä. Hakemuksia käydään parhaillaan läpi ja seuraavaksi lähtevät kutsut noin parillekymmenelle jatkoon päässeelle. Hakijat kutsutaan seuraavaan vaiheeseen Pauligin paahtimolla Vuosaaressa maaliskuun alussa järjestettävään työnantajapäivään. Päivän aikana kandidaateille esitellään Pauligia työnantajana ja minä kerron heille omista kokemuksistani Paulana. Heillä on mahtava tilaisuus kysyä kaikkea mieltä askarruttavaa hakuun liittyen joko minulta tai kollegoiltani Pauligilla. Hakijat osallistuvat kahvikurssille, pääsevät tutustumaan paahtimon toimintaan ja Pauligin historiaan. Tietenkin heitä myös haastatellaan ja heidän soveltuvuuttaan uudeksi Paulaksi testataan eri tavoin. Pysyhän kuulolla, kerron täällä blogissani, miten työnantajapäivä Paula-hakijoiden kanssa sujui!

 

Uusi Paula astuu julkisuuteen 6.6.2015 mutta blogiini päivittyy koko kevään ajan sisältöä paitsi Paulan valinnan etenemisestä myös Paulan työn ja tyylin uudistumisesta. Pysy mukana!

 

Muistathan myös Instagram-tilini, johon päivitän kuvavirtaa Paulan työstä reaaliajassa!

 

Jännittävin terkuin,

Noora